18/08/2023 - 22:21
"OHL en Antwerp openen de vierde speeldag in de Jupiler Pro League. De landskampioen kan mits een zege op gelijke hoogte komen met Union en AA Gent aan de kop van het klassement. Volg de match live op deze pagina."

1. LIVE OHL-ANTWERP. Antwerp gaat op zoek naar dubbele voorsprong, Visser teruggefloten door VAR (18/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

OHL en Antwerp openen de vierde speeldag in de Jupiler Pro League. De landskampioen kan mits een zege op gelijke hoogte komen met Union en AA Gent aan de kop van het klassement. Volg de match live op deze pagina. [naar artikel]

2. LIVEBLOG ANTWERP-KVO. Tweede helft onderweg: diept Antwerp dubbele voorsprong uit of kan KVO nog terugvechten? (29/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp ontvangt tweedeklasser KV Oostende in de halve finale van de Croky Cup. Na een dominante eerste helft van de thuisploeg staat bij rust de 2-0 voorsprong op het bord. Kunnen de Kustboys nog tegenprikken? Volg het allemaal via onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. MULTILIVE CL: Johan Bakayoko zet PSV op voorsprong met knappe flits, Arsenal op dubbele voorsprong (24/10/2023 - Sporza)

Weer heel wat lekkers op het Champions League-menu op speeldag 3. Dodi Lukebakio en Leandro Trossard geven de wedstrijd tussen Sevilla en Arsenal een Belgisch tintje. Johan Bakayoko gaat met PSV op bezoek bij Lens. Mis hier niets van de actie in onze liveblog. [naar artikel]

4. LIVE: Antwerp dicht bij dubbele voorsprong via Ardaiz, Beerschot-Wilrijk leeft nog (1-0) (15/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 14u30 Bosuil Ref: Lawrence Visser Wie viert in Antwerpse derby? [naar artikel]

5. LIVE. GOAL! Antwerp lijkt met dubbele voorsprong de rust te halen, Owusu maakt er 0-2 van tegen zijn ex-club (09/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 14u30 • Jan Breydelstadion • Scheidsrechter: Lawrence Visser • Antwerp wil rug rechten na nederlaag tegen STVV [naar artikel]

6. LIVE. Subliem lobje Schrijvers zorgt voor dubbele voorsprong, zwak Antwerp nu écht in de problemen (23/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 14u30 • Club en Antwerp allebei 35 punten • Jan Breydelstadion • Wie wint de topper? [naar artikel]

7. LIVE. Club heeft zaakjes onder controle tegen Antwerp, subliem lobje Schrijvers zorgde op slag van rust voor dubbele voorsprong (23/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE. Bolingi mist onbegrijpelijk, geen dubbele voorsprong voor Antwerp (0-1) (02/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 24ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Versluys Arena • Antwerp staat derde, Oostende veertiende [naar artikel]

9. LIVE. Wat een start van Antwerp! Miyoshi zorgt al snel voor dubbele voorsprong (02/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Bosuil • Antwerp staat zesde, KV Mechelen bezet de dertiende plek [naar artikel]

10. LIVE. OH Leuven rust met dubbele voorsprong tegen Antwerp na heerlijke goals Mercier en Tamari (01/03/2021 - Het Laatste Nieuws)