Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Sergio Herman zal Azië veroveren vanuit ... Antwerpen: gerechten gecreëerd in testkeuken in Verlatstraat, geserveerd in Tokio

19/08/2023 - 09:32
"In een persbericht kondigde Sergio Herman aan dat hij uit Pure C en AIRrepublic in Cadzand zal stappen om nieuwe dromen en kansen op te zoeken. Die liggen deels in Azië, met Le Pristine Singapore en Le Pristine Tokio, maar in zijn persoonlijke bericht op de website van Pure C blijkt dat ook de nieuwe testkeuken in de Verlatstraat in Antwerpen daar een belangrijke rol in zal gaan spelen. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Sergio Herman zal Azië veroveren vanuit ... Antwerpen: gerechten gecreëerd in testkeuken in Verlatstraat, geserveerd in Tokio (19/08/2023 - Gazet van Antwerpen)

In een persbericht kondigde Sergio Herman aan dat hij uit Pure C en AIRrepublic in Cadzand zal stappen om nieuwe dromen en kansen op te zoeken. Die liggen deels in Azië, met Le Pristine Singapore en Le Pristine Tokio, maar in zijn persoonlijke bericht op de website van Pure C blijkt dat ook de nieuwe testkeuken in de Verlatstraat in Antwerpen daar een belangrijke rol in zal gaan spelen. [naar artikel]


2. Oscar-winnend productiehuis Caviar: van de Verlatstraat naar Sunset Boulevard (26/04/2021 - Gazet van Antwerpen)

Het begon in 1996 met een paar mensen op een zolderkamer in de Verlatstraat op het Antwerpse Zuid. 25 jaar later heeft het productiehuis Caviar een blok op Sunset Boulevard in Hollywood. Zondagnacht sleepte het bedrijf van oprichter Bert Hamelinck met de film Sound of Metal twee Oscars in de wacht. [naar artikel]


3. Sergio Herman richt testkeuken in op ’t Zuid in Antwerpen en opent later dit jaar nog extra restaurant in Japan (26/01/2023 - Gazet van Antwerpen)

De Zeeuwse topchef Sergio Herman (52) maakt bekend dat hij eind dit jaar nog een nieuwe zaak zal openen in Azië, deze keer in Tokio in Japan. Maar ook dichter bij huis blijft hij voort timmeren aan de uitbouw van zijn Sergio Herman Group. Zo wordt momenteel een testkeuken ingericht op ’t Zuid. [naar artikel]


4. Sergio Herman installeert testkeuken in Antwerpen en opent dit jaar nog extra restaurant in Japan (27/01/2023 - Het Belang van Limburg)

De Zeeuwse topchef Sergio Herman (52) maakt bekend dat hij eind dit jaar nog een nieuwe zaak zal openen in Azië, deze keer in Tokio in Japan. Maar ook dichter bij huis blijft hij voort timmeren aan de uitbouw van zijn Sergio Herman Group. Zo wordt momenteel een testkeuken ingericht op ’t Zuid. [naar artikel]


5. Proefrit in de testkeuken (05/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Na Singapore opent Sergio Herman restaurant in Tokio, ook nieuwe testkeuken op 't Zuid wordt ingericht (27/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na Singapore kan je binnenkort ook in Japan genieten van de kookkunsten van Sergio Herman. De chef-ondernemer opent eind dit jaar een nieuwe zaak in Tokio, als resultaat van de samenwerking met Hyatt Hotels. Ook in Antwerpen blijft hij voortwerken aan de uitbouw van de Sergio Herman Group. Zo is hij momenteel bezig met de opstart van een testkeuken op 't Zuid in Antwerpen. Dat schrijven de kranten van het Mediahuis donderdag. [naar artikel]


7. “Al geserveerd op huwelijksfeest” (02/08/2016 - Het Belang van Limburg)

Toen voetballer Thomas Buffel (35) in juni in het huwelijksbootje stapte met zijn Stephanie, wilde hij op het huwelijksfeest graag zijn eigen drankje serveren. Zo werd de ‘Buffel Gin’ geboren. “Omdat de reacties van de gasten zo positief waren, hebben we besloten om de gin op de markt te brengen”, zegt Buffel, die veel meer doet dan enkel zijn naam aan het merk verbinden. [naar artikel]


8. LIVE: welke Europese tegenstanders krijgen Anderlecht, Standard, Gent en Genk geserveerd? (26/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Binnen een kwartier is het zover, dan kennen naast Club Brugge ook onze andere vier Belgische ploegen in de Europa League hun Europese [naar artikel]


9. Belgische biefstuk wordt almaar minder geserveerd (28/09/2017 - Het Belang van Limburg)

De traditionele biefstuk met friet staat onder druk. Belgen eten steeds minder vlees. En als er al eens biefstuk in de pan belandt, wordt vaker naar Ierse rib eye gegrepen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!