In een persbericht kondigde Sergio Herman aan dat hij uit Pure C en AIRrepublic in Cadzand zal stappen om nieuwe dromen en kansen op te zoeken. Die liggen deels in Azië, met Le Pristine Singapore en Le Pristine Tokio, maar in zijn persoonlijke bericht op de website van Pure C blijkt dat ook de nieuwe testkeuken in de Verlatstraat in Antwerpen daar een belangrijke rol in zal gaan spelen. [naar artikel]
Het begon in 1996 met een paar mensen op een zolderkamer in de Verlatstraat op het Antwerpse Zuid. 25 jaar later heeft het productiehuis Caviar een blok op Sunset Boulevard in Hollywood. Zondagnacht sleepte het bedrijf van oprichter Bert Hamelinck met de film Sound of Metal twee Oscars in de wacht. [naar artikel]
De Zeeuwse topchef Sergio Herman (52) maakt bekend dat hij eind dit jaar nog een nieuwe zaak zal openen in Azië, deze keer in Tokio in Japan. Maar ook dichter bij huis blijft hij voort timmeren aan de uitbouw van zijn Sergio Herman Group. Zo wordt momenteel een testkeuken ingericht op ’t Zuid. [naar artikel]
De Zeeuwse topchef Sergio Herman (52) maakt bekend dat hij eind dit jaar nog een nieuwe zaak zal openen in Azië, deze keer in Tokio in Japan. Maar ook dichter bij huis blijft hij voort timmeren aan de uitbouw van zijn Sergio Herman Group. Zo wordt momenteel een testkeuken ingericht op ’t Zuid. [naar artikel]
Na Singapore kan je binnenkort ook in Japan genieten van de kookkunsten van Sergio Herman. De chef-ondernemer opent eind dit jaar een nieuwe zaak in Tokio, als resultaat van de samenwerking met Hyatt Hotels. Ook in Antwerpen blijft hij voortwerken aan de uitbouw van de Sergio Herman Group. Zo is hij momenteel bezig met de opstart van een testkeuken op 't Zuid in Antwerpen. Dat schrijven de kranten van het Mediahuis donderdag. [naar artikel]
Toen voetballer Thomas Buffel (35) in juni in het huwelijksbootje stapte met zijn Stephanie, wilde hij op het huwelijksfeest graag zijn eigen drankje serveren. Zo werd de ‘Buffel Gin’ geboren. “Omdat de reacties van de gasten zo positief waren, hebben we besloten om de gin op de markt te brengen”, zegt Buffel, die veel meer doet dan enkel zijn naam aan het merk verbinden. [naar artikel]
Binnen een kwartier is het zover, dan kennen naast Club Brugge ook onze andere vier Belgische ploegen in de Europa League hun Europese [naar artikel]
De traditionele biefstuk met friet staat onder druk. Belgen eten steeds minder vlees. En als er al eens biefstuk in de pan belandt, wordt vaker naar Ierse rib eye gegrepen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.