Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE OEKRAÏNE. Vijf gewonden na droneaanval op station in Russische stad Koersk - Zelensky: Rusland zal boeten voor dodelijke aanval op Tsjernihiv

20/08/2023 - 09:17
"In de West-Russische stad Koersk, op zo’n honderd kilometer van Oekraïne, zijn vijf gewonden gevallen nadat een drone het dak van een stationsgebouw had getroffen. Volgens de lokale gouverneur gaat het over een “Oekraïense droneaanval”. Dat er bij zo’n aanval gewonden vallen in Rusland is uitzonderlijk. Verder houdt de Oekraïense president Volodymyr Zelensky Rusland verantwoordelijk voor de raketaanval op Tsjernihiv waarbij 7 doden en 144 gewonden vielen. Hij belooft een “voelbare” reactie. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE OEKRAÏNE. Vijf gewonden na droneaanval op station in Russische stad Koersk - Zelensky: Rusland zal boeten voor dodelijke aanval op Tsjernihiv (20/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

In de West-Russische stad Koersk, op zo’n honderd kilometer van Oekraïne, zijn vijf gewonden gevallen nadat een drone het dak van een stationsgebouw had getroffen. Volgens de lokale gouverneur gaat het over een “Oekraïense droneaanval”. Dat er bij zo’n aanval gewonden vallen in Rusland is uitzonderlijk. Verder houdt de Oekraïense president Volodymyr Zelensky Rusland verantwoordelijk voor de raketaanval op Tsjernihiv waarbij 7 doden en 144 gewonden vielen. Hij belooft een “voelbare” reactie. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog. [naar artikel]


2. Live - Zelensky belooft dat Rusland zal boeten voor aanval op Tsjernihiv • 'Vijf gewonden na droneaanval op station in Russische stad Koersk’ (20/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Live - Doden en gewonden na Russische raketaanval op Oekraïense stad Tsjernihiv: universiteit en theater geraakt (19/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Minstens 10 doden en 20 gewonden bij Russische raketaanval op Tsjernihiv • 500.000 artilleriegranaten voor Oekraïne dankzij Tsjechisch plan (17/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Dodentol Russische raketaanval op appartementsgebouw Tsjernihiv loopt op tot 13, minstens 60 gewonden (17/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Dodentol Russische raketaanval op appartementsgebouw Tsjernihiv loopt op tot 14, minstens 60 gewonden (17/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. LIVE OEKRAÏNE. Kiev: “Pilotentraining voor F-16's al begonnen” - Zelensky: Rusland zal boeten voor dodelijke aanval op Tsjernihiv (20/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

De opleiding voor Oekraïense piloten om F-16's te leren vliegen is al begonnen. Dat zegt de Oekraïense minister van Defensie Oleksij Reznikov. Bij een raketaanval op de Oekraïense stad Tsjernihiv zijn zaterdag zeven mensen om het leven gekomen en vielen ruim 140 gewonden. President Volodymyr Zelensky houdt Rusland verantwoordelijk en belooft een “voelbare” reactie. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog. [naar artikel]


8. Vijf doden en 37 gewonden bij raketaanval op Tsjernihiv: “Rusland heeft gewone zaterdag veranderd in dag van pijn en verlies” (19/08/2023 - Gazet van Antwerpen)

Bij een Russische raketaanval op Tsjernihiv, een stad in het noorden van Oekraïne, zijn zeker vijf doden en 37 gewonden gevallen. Onder de gewonden bevinden zich ook elf kinderen. Dat meldt de Oekraïense minister van Binnenlandse Zaken Igor Klimenko in een eerste balans. [naar artikel]


9. Live - 6 doden en 37 gewonden bij aanval op Oekraïense stad Tsjernihiv: ook 6-jarig meisje overleden (19/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!