Bockie De Repper (38) en Bazart-zanger Mathieu Terryn (29) zijn de presentatoren van dienst in het nieuwe seizoen van ‘Snackmasters’. Topchefs zullen hen onder meer de lucifer frituursnack voorschotelen. Alleen... Geraken de twee vrienden het niet meteen eens hoe ze deze op de best mogelijke manier kunnen verorberen. “Als de frituursnack te pellen is, doe ik dat en eet ik eerst het jasje op”, onthult Bockie. Waarna Mathieu ontzet reageert: “Wanneer ga jij ooit opgroeien?” [naar artikel]
Bockie De Repper (38) en Bazart-zanger Mathieu Terryn (29) zijn de presentatoren van dienst in het nieuwe seizoen van ‘Snackmasters’. Topchefs zullen hen onder meer de lucifer frituursnack voorschotelen. Alleen... Geraken de twee vrienden het niet meteen eens hoe ze deze op de best mogelijke manier kunnen verorberen. “Als de frituursnack te pellen is, doe ik dat en eet ik eerst het jasje op”, onthult Bockie. Waarna Mathieu ontzet reageert: “Wanneer ga jij ooit opgroeien?” [naar artikel]
Binnenkort keert Snackmasters terug naar VTM. Daarin zullen Koen Wauters en Ruth Beeckmans niet langer te zien zijn. De twee beste vrienden – en fervente foodlovers – Bockie De Repper en Mathieu Terryn gaan namelijk presenteren. Het nieuwe seizoen gaat in november van start en kan weer op heel wat bekende chefs rekenen. Na De […] The post Bockie De Repper en Mathieu Terryn volgende maand al te zien in nieuwe ‘Snackmasters’ appeared first on Newsmonkey. [naar artikel]
Wie kraakt binnen de 48 uur het geheime recept van een Frisko, Zwan, Dinosauruskoek, Lucifer, Pim’s, Pizza Mozzarella of Big Mac? Vanaf woensdag 1 november barst bij VTM de culinaire strijd tussen de bekende chefs opnieuw los in een nieuw seizoen van ‘Snackmasters’. De duels tussen de topchefs worden deze keer geleid door een opvallend nieuw presentatieduo: Mathieu Terryn en Bockie De Repper. [naar artikel]
In ‘Snackmasters’ dagen Bockie De Repper en Mathieu Terryn bekende chefs uit om een iconische snack na te maken. Maar het duo is zelf ook verrassend culinair veelzijdig. Ze onthullen wat elke dag op hun bord belandt en tippen ons goede resto’s, creatieve gehaktballen en de beste snackcombinaties in de frituur. “In zo’n restaurant zeggen ‘doe mij maar alles van de kaart’, zalig.” [naar artikel]
Een pakje friet is de basis als je naar de frituur gaat, maar welk ‘vleesje’ neem je erbij? Website FatSecret heeft de snacks - van Bicky tot Mexicano - opgelijst met hun aantal kilocalorieën en het vetpercentage erbij. En hoewel sommige hapjes een laag aantal kcal hebben, waarschuwt diëtiste Tanja Callewaert van het Dieethuis voor te veel fastfood. [naar artikel]
Natuurlijk weten we dat een bezoekje aan het frituur een ongezonde keuze is. Maar af en toe kunnen we die geur van versgebakken frietjes niet [naar artikel]
19:10 Het investeringsfonds Ergon, een onderdeel van Frère-holding GBL, legt de hand op het Belgische snackbedrijf Beltaste. Dat is het bekendst van zijn frituursnacks van het merk Vanreusel. [naar artikel]
14:10 Bij de Nederlandse frituursnackproducent Van Geloven, het bedrijf achter Mora, stappen de CEO, de financieel directeur en de directeur innovatie op. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.