Invaller Kawabe behoedt Standard van rode lantaarn in Kortrijk (1-1)

26/08/2023 - 23:22
"Standard blijft onder Carl Hoefkens zoeken naar zijn eerste overwinning van dit seizoen. Een intense degradatietopper op het veld van KV Kortrijk eindigde op een 1-1-gelijkspel, met dank aan een late gelijkmaker van invaller Hayao Kawabe."

1. Invaller Kawabe behoedt Standard van rode lantaarn in Kortrijk (1-1) (26/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Standard blijft onder Carl Hoefkens zoeken naar zijn eerste overwinning van dit seizoen. Een intense degradatietopper op het veld van KV Kortrijk eindigde op een 1-1-gelijkspel, met dank aan een late gelijkmaker van invaller Hayao Kawabe. [naar artikel]

2. Invaller Hoffer behoedt Beerschot Wilrijk van eerste nederlaag van seizoen (16/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Beerschot Wilrijk heeft zaterdag op het nippertje een gelijkspel uit de brand gesleept. Tegen Westerlo was het de hele match de betere ploeg, maar toch stonden de Mannekes tot vijf minuten voor tijd achter. Invaller Hoffer maakte de gelijkmaker en deed het Kiel ontploffen. Paars-wit blijft leider in de Proximus League, Westerlo telt nu vier punten. [naar artikel]

3. Invaller David behoedt Gent in absolute slotfase van nieuwe nederlaag (04/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Gent - Zulte Waregem • Aftrap: 20u30 • Beide ploegen op zoek naar eerste overwinning • Ref: Christof Dierick [naar artikel]

4. Invaller Dembélé behoedt Barça in slotfase voor nederlaag, Sevilla kan zondag alleen leider worden (24/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u45 • Estadio Wanda Metropolitano • Dertiende speeldag La Liga • Atlético springt mits winst over Barcelona naar leidersplaats [naar artikel]

5. Thibaut Courtois behoedt Real Madrid, met Eden Hazard als invaller, met enkele indrukwekkende reddingen voor nederlaag (25/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid is zaterdagavond in eigen huis niet verder dan een gelijkspel tegen middenmotor Villareal gekomen. De wedstrijd eindigde op 0-0. Een sterke Thibaut Courtois had in de eerste helft aardig wat werk op te knappen, Eden Hazard mocht halfweg de tweede helft invallen. Mits winst kon Real een goede zaak doen en vijf punten uitlopen op Atlético, maar dat is dus buiten Villareal gerekend. [naar artikel]

6. Invaller Zeqiri behoedt Genk voor thuisnederlaag tegen stug Cercle: “Ik wist dat ik in de buurt van Tolu moest blijven” (20/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Hij stond hooguit een minuutje op het veld. Meer tijd had Andi Zeqiri niet nodig om KRC Genk tegen een sterk Cercle Brugge op gelijke hoogte te schieten en zijn ploeg zo te behoeden voor een thuisnederlaag. “Als spits moet je de kansen grijpen die zich voordoen”, stelde de Zwitser genoegzaam vast. [naar artikel]

7. Door het oog van de naald: invaller Rodriguez behoedt Union met spectaculaire winning goal voor puntenverlies (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Dan toch geen puntenverlies in eigen huis. Kevin Rodriguez ontpopte zich tot redder van Union met een doelpunt in de toegevoegde tijd. 2-1. De leider blijft nu al 15 competitiewedstrijden ongeslagen. [naar artikel]

8. LIVEBLOG KV KORTRIJK-OHL (16u). Pakt rode lantaarn Kortrijk ook in kelderkraker broodnodige zege? (27/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Rode lantaarn KV Kortrijk tankte vorig weekend vertrouwen met een zege op het veld van Standard. Pakken de West-Vlamingen ook tegen OHL, de voorlaatste in de stand, de drie punten? Volg de kelderkraker in onze liveblog! [naar artikel]

9. LIVEBLOG KV KORTRIJK-OHL. Pakt rode lantaarn Kortrijk ook in kelderkraker broodnodige zege? (27/01/2024 - Het Laatste Nieuws)