De zomer loopt op zijn einde, en dat betekent ook dat het barbecueseizoen er bijna op zit. Onze experten geven daarom voor de allerlaatste keer het antwoord op de populairste grillvragen. Wat is de beste vis op de grill? Hoe geef je groenten smaak? En hoe krijg je een perfecte korst op je vlees? Topchefs zoals Peter De Clerck, Jelle Beeckman, Kevin Kegelaars en Sandra Bekkari geven hun gouden tips. “Als je het vlees te vroeg kruidt, riskeer je dat de peper verbrandt.” [naar artikel]
Op TV-zender Vier wordt vanavond de finale uitgezonden van Grillmasters, het programma waarin duo’s hun vaardigheid in het bereiden van gerechten op de grill moeten tonen. [naar artikel]
In soep of op de braadpan: kip duikt meer dan eens op in de Vlaamse keukens. Maar alvorens je in de weer gaat met marinades en kruiden, kijk je beter even naar de witte strepen op het borststuk. [naar artikel]
De aanhouder wint, maar voor deze reiger zit een lekker stukje kipfilet er even niet meer in. Hij wacht al wekenlang dagelijks voor de woning van [naar artikel]
De aanhouder wint, maar voor deze reiger zit een lekker stukje kipfilet er even niet meer in. Hij wacht al wekenlang dagelijks voor de woning van [naar artikel]
Vleeswarenbedrijf De Keyser uit Aalter haalt Carrefour Kipfilet BIO 100g uit de rekken. Dat meldt het bedrijf vandaag. Op het etiket van het product is het allergeen melk niet aangegeven, terwijl er wel degelijk melk in de kipfilet zit. Dat kan problemen geven voor wie allergisch is voor melk. Het gaat om kipfilet die verkocht […] Het bericht Vleeswarenbedrijf roept kipfilet terug wegens foutieve etikettering verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.