Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Was het een luchtgitaarsolo of een plasbeweging? ‘Van alle ‘-gates’ die ik me voor de geest kan halen, is pipigate wellicht de vreemdste’

07/09/2023 - 17:10
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Was het een luchtgitaarsolo of een plasbeweging? ‘Van alle ‘-gates’ die ik me voor de geest kan halen, is pipigate wellicht de vreemdste’ (07/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. ‘Van alle ‘-gates’ die ik me voor de geest kan halen, is pipigate wellicht de vreemdste’ (07/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. KIJK. Van Quickenborne toont zelf beelden van “plasbeweging” om zijn onschuld te bewijzen (05/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) blijft met klem ontkennen dat hij op de hoogte zou zijn geweest van het veelbesproken plasincident tegen een politiecombi buiten aan zijn woning tijdens zijn verjaardagsfeest. De minister toont daarom nu exclusief bij ‘VTM Nieuws’ zijn eigen bewakingsbeelden, gemaakt door camera’s die aan zijn huis hangen. “Ik leun gewoon achterover. Zeggen dat je hieruit kunt afleiden dat ik wist wat er gebeurd was vier uur daarvoor, dat is toch verregaand”, aldus Van Quickenborne. [naar artikel]


4. Van Quickenborne toont zelf beelden van ‘plasbeweging’ om onschuld te bewijzen, drie vrienden melden zich bij politie (05/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. ▶ Minister Van Quickenborne verantwoordt zich in de Kamer voor het ‘plasincident’: ‘Kan plasbeweging of luchtgitaar zijn’ (07/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Minister Van Quickenborne verantwoordt zich in de Kamer voor het ‘plasincident’: ‘Kan plasbeweging of luchtgitaar zijn’ (07/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Van Quickenborne in de Kamer: ‘Kan plasbeweging of luchtgitaar zijn’ (07/09/2023 - Knack)

Vicepremier Vincent Van Quickenborne (Open VLD) gaf uitleg in de inderhaast samengeroepen Kamercommissie over het plasincident. The post Van Quickenborne in de Kamer: ‘Kan plasbeweging of luchtgitaar zijn’ appeared first on Knack. [naar artikel]


8. ‘Of het nu luchtgitaar, een plasbeweging of de macarena was: wat maakt het uit?’ (28/12/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. De geloofwaardigheid van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne staat op het spel in ‘pipigate’ (05/09/2023 - Express)

Donderdag komt de commissie Justitie in spoedzitting bijeen, om het te hebben over een toch wel opmerkelijke politieke zaak, de zogenaamde ‘pipigate’. Afgelopen zomer leek dat eerst een soort komkommer-verhaal uit de Wetstraat, om in de zonnige en nieuwsarme periode de kranten te vullen. Doen alsof Ontslag [naar artikel]


10. Waarom de ‘pipigate’ met minister Van Quickenborne niet zomaar een fait divers is (05/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!