Moeskroen en Lokeren delen de punten

26/04/2017 - 22:52
"Moeskroen en Lokeren hebben 2-2 gelijkgespeeld in Play-off 2B. Anderlecht-huurling Lokeren leek de zege op een diefje te grijpen met een late goal, maar Moeskroen maakte alsnog gelijk in de toegevoegd tijd. Beide ploegen schieten niets op met dit gelijkspel: Lokeren blijft vierde in de groep, Moeskroen staat een plaatsje lager met 4 op 15."

1. Moeskroen en Lokeren delen de punten (26/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Moeskroen en Lokeren hebben 2-2 gelijkgespeeld in Play-off 2B. Anderlecht-huurling Lokeren leek de zege op een diefje te grijpen met een late goal, maar Moeskroen maakte alsnog gelijk in de toegevoegd tijd. Beide ploegen schieten niets op met dit gelijkspel: Lokeren blijft vierde in de groep, Moeskroen staat een plaatsje lager met 4 op 15. [naar artikel]

2. Roeselare vernedert Kortrijk en pakt eerste zege, Lokeren en Moeskroen delen de punten (06/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

In groep B van PO2 heeft Roeselare op de zevende speeldag zijn eerste zege geboekt. De manschappen van Arnauld Mercier vernederden KV Kortrijk in [naar artikel]

3. Lokeren en Moeskroen delen de punten (06/05/2017 - Het Belang van Limburg)

Lokeren en Moeskroen hebben de punten gedeeld in Play-off 2B na een 2-2 gelijkspel op Daknam. Moeskroen leek aan de rust nog de schaapjes op het droge te hebben na een 0-2 voorsprong, maar in de tweede helft scoorde Lokeren nog tweemaal. Door dit gelijkspel kan Racing Genk de groepswinst zo goed als zeker stellen als het zondag wint van Eupen. [naar artikel]

4. Jupiler Pro League – Oostende dringt top zes binnen na zege in Eupen, Lokeren en Moeskroen delen een punt (22/09/2018 - Metro)

KV Oostende heeft zaterdagavond op de achtste speeldag in de Jupiler Pro League een 1-2 overwinning geboekt op het veld van Eupen. De kustploeg rukt op naar de zesde plaats. Op hetzelfde moment hielden Lokeren en Moeskroen elkaar in een kelderkraker in evenwicht. Op Daknam werd er niet gescoord. Na een 7 op 9 had […] Het bericht Jupiler Pro League – Oostende dringt top zes binnen na zege in Eupen, Lokeren en Moeskroen delen een punt verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. Moeskroen klopt KV Oostende met 2-1 en zet rode lantaarn Lokeren nu al op zes punten (20/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Tom De Sutter had negen minuten nodig om te scoren voor zijn nieuwe club, Taiwo Awoniyi deed het al na vier minuten. En wat meer is: zijn doelpunt... [naar artikel]

6. Tom De Sutter scoort bij debuut, maar Moeskroen pakt de zege tegen Oostende en zet Lokeren op zes punten (20/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Moeskroen heeft een gouden zaak gedaan met het oog op het behoud. Les Hurlus hielden met een 2-1-zege de drie punten thuis tegen KV Oostende. Benson en verloren zoon Taiwo Awoniyi zorgden voor de goals bij Moeskroen, terwijl Tom De Sutter voor de 0-1 had gezorgd. De kloof tussen Moeskroen en rode lantaarn Lokeren bedraagt nu al zes punten. [naar artikel]

7. Moeskroen klopt KV Oostende ondanks goal De Sutter en zet rode lantaarn Lokeren nu al op zes punten (20/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

8. VIDEO. Moeskroen klopt KV Oostende ondanks goal Tom De Sutter en zet rode lantaarn Lokeren nu al op zes punten (20/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

9. Eupen en Roeselare delen de punten, Kortrijk pakt revanche tegen Moeskroen (01/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

In groep B van PO2 leek Roeselare op weg naar een stunt op het veld van Eupen, maar de thuisploeg sleepte alsnog een punt uit de brand via [naar artikel]

10. Herbeleef hoe Moeskroen en STVV de punten delen na slordige wedstrijd (1-1) (02/12/2017 - De Morgen)

Aftrap om 20uScheidsrechter: Jan BoterbergLe CanonnierMoeskroen kon niet meer winnen sinds eind september [naar artikel]