16/09/2023 - 16:31
"Liverpool heeft een vroege achterstand tegen Wolverhampton Wanderers omgebogen naar een 3-1-zege die de Reds voorlopig aan de leiding brengt in de Premier League. Twee van de drie goals van Liverpool vielen in de laatste vijf minuten. Opmerkelijk: het is al de derde keer in (minder dan) een maand dat the Reds alsnog de drie punten pakten nadat ze op achterstand waren gekomen. Ook tegen Bournemouth (3-1) en Newcastle (1-2) realiseerde Liverpool een comeback. "

1. Derde comeback in een maand: Liverpool staat ook tegen Wolverhampton op na vroege achterstand (16/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Liverpool heeft een vroege achterstand tegen Wolverhampton Wanderers omgebogen naar een 3-1-zege die de Reds voorlopig aan de leiding brengt in de Premier League. Twee van de drie goals van Liverpool vielen in de laatste vijf minuten. Opmerkelijk: het is al de derde keer in (minder dan) een maand dat the Reds alsnog de drie punten pakten nadat ze op achterstand waren gekomen. Ook tegen Bournemouth (3-1) en Newcastle (1-2) realiseerde Liverpool een comeback. [naar artikel]

2. Erop en erover: Liverpool zet vroege achterstand recht tegen Luton en is weer wat steviger leider, Sambi Lokonga bij de rust vervangen (21/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Liverpool heeft op de 26e speeldag in de Premier League het Luton Town van Thomas Kaminski en Albert Sambi Lokonga over de knie gelegd. Op Anfield kwamen de Hatters wel op voorsprong, maar kregen ze de aanvalsgolven van Liverpool in de tweede helft niet meer belopen: 4-1. [naar artikel]

3. BEKIJK: Leider Arsenal heeft genoeg aan twee vroege goals tegen Wolverhampton (02/12/2023 - Sporza)

Arsenal heeft geen steken laten vallen op speeldag 14 in de Premier League. Tegen Wolverhampton had de leider al na 13 minuten een dubbele voorsprong, dankzij goals van Bukayo Saka en Martin Ødegaard. Daarop kon het een hele wedstrijd teren, een late tegentreffer van Matheus Cunha bracht geen verandering. Leandro Trossard speelde de hele wedstrijd, een rij lager op het middenveld. [naar artikel]

4. PREMIER LEAGUE. Liverpool wint na spectaculaire comeback in de slotfase, ook Chelsea pakt zege ondanks vroege rode kaart (03/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Liverpool (4-3-zege tegen Fulham) en Chelsea (3-2-zege tegen Brighton) hebben hun wedstrijden van de veertiende speeldag van de Premier League gewonnen, maar dat kostte bloed, zweet en tranen. Liverpool stond tien minuten voor tijd nog 2-3 achter, maar won toch met 4-3. En Chelsea moest het een halve wedstrijd met tien man doen. [naar artikel]

5. Atalanta weerhoudt Liverpool van comeback ondanks vroege goal van Salah, De Ketelaere speelt laatste kwartier. (18/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Atalanta stoot door naar de halve finales van de Europa League. Het verloor in de terugmatch van Liverpool met 0-1, maar kon dankzij zijn stunt op Anfield zich verzekeren van de laatste vier. [naar artikel]

6. Wat een ommekeer! Wolverhampton buigt in de extra tijd achterstand om in winst tegen Tottenham (11/11/2023 - Sporza)

Tottenham heeft voor de tweede week op een rij verloren in de Premier League. De Spurs leken na de supersnelle opener van Brennan Johnson op weg naar een zorgeloze middag, maar Pablo Sarabia en Mario Lemina zorgden in de extra tijd nog voor een verrassende omwenteling. [naar artikel]

7. LIVE: Burnley komt ondanks enkele uitstekende kansen op achterstand tegen Wolverhampton (05/12/2023 - Sporza)

Afgelopen weekend boekte Vincent Kompany met Burnley een levensbelangrijke zege tegen Sheffield United. Volgt nu de bevestiging tegen Wolverhampton? De wedstrijd is hieronder LIVE te volgen vanaf 20.30 uur. [naar artikel]

8. Origi en Liverpool moeten thuis achtervolgen tegen Wolverhampton in FA Cup (28/01/2017 - Sporza)

Liverpool moet aan de bak tegen tweedeklasser Wolverhampton in de vierde ronde van de FA Cup. Na twee minuten hadden de bezoekers al gescoord. Volg hier het scoreverloop. [naar artikel]

9. Origi en Liverpool in vieze papieren tegen tweedeklasser Wolverhampton (28/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Liverpool had iets recht te zetten na de uitschakeling in de League Cup van eerder deze week tegen Southampton. Divock Origi en co ontvingen in [naar artikel]

10. Gitzwarte week van Liverpool compleet: Origi en co nu ook uit FA Cup geknikkerd door Wolverhampton (28/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Liverpool had vandaag iets recht te zetten na de competitienederlaag tegen Swansea City en de uitschakeling in de League Cup van eerder deze week [naar artikel]