Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Ook Herman De Croo plant juridische stappen tegen PVDA, partij blijft weigeren om petitie offline te halen

19/09/2023 - 12:01
"Oud-Kamervoorzitter Herman De Croo plant - net zoals Siegfried Bracke - juridische stappen tegen PVDA. Dat zegt zijn advocaat aan VTM NIEUWS. De oppositiepartij lanceerde een online petitie om De Croo en Bracke onder druk te zetten "om hun “duizenden euro’s extra graaipensioen” terug te betalen. De ex-voorzitters eisen nu dat die petitie offline wordt gehaald. De Croo vraagt een symbolische schadevergoeding via een aanmaning. Bracke eist een schadevergoeding omwille van laster en eerroof."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Ook Herman De Croo gaat juridische stappen ondernemen tegen PVDA, partij blijft weigeren om petitie offline te halen (19/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Oud-Kamervoorzitter Herman De Croo stapt - net zoals Siegfried Bracke - naar de rechter tegen PVDA. Dat zegt zijn advocaat aan VTM NIEUWS. De oppositiepartij lanceerde een online petitie om De Croo en Bracke onder druk te zetten "om hun “duizenden euro’s extra graaipensioen” terug te betalen. De ex-voorzitters eisen nu dat die petitie offline wordt gehaald. De Croo vraagt een symbolische schadevergoeding. Bracke eist een schadevergoeding omwille van laster en eerroof. [naar artikel]


2. Ook Herman De Croo plant juridische stappen tegen PVDA, partij blijft weigeren om petitie offline te halen (19/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Oud-Kamervoorzitter Herman De Croo plant - net zoals Siegfried Bracke - juridische stappen tegen PVDA. Dat zegt zijn advocaat aan VTM NIEUWS. De oppositiepartij lanceerde een online petitie om De Croo en Bracke onder druk te zetten "om hun “duizenden euro’s extra graaipensioen” terug te betalen. De ex-voorzitters eisen nu dat die petitie offline wordt gehaald. De Croo vraagt een symbolische schadevergoeding via een aanmaning. Bracke eist een schadevergoeding omwille van laster en eerroof. [naar artikel]


3. Na Siegfried Bracke zal ook Herman De Croo juridische stappen ondernemen tegen PDVA om petitie ‘graaipensioen’ (19/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. “Zullen juridische stappen ondernemen”: Spaanse bond reageert op statement van 81(!) voetbalsters die weigeren te spelen zolang bondsvoorzitter Rubiales aanblijft (26/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

De druk op Spaans bondsvoorzitter Luis Rubiales blijft toenemen. Maar liefst 81 (!) speelsters maakten vrijdagavond in een open brief bekend dat ze niet meer voor Spanje willen uitkomen zolang Rubiales voorzitter blijft. “We verwachten een sterk antwoord van de autoriteiten.” De RFEF (de Koninklijke Spaanse Voetbalfederatie) reageerde intussen op de open brief van de speelsters en beweert dat “de heer Rubiales niet heeft gelogen en dat zijn verhaal over de gebeurtenissen waar is”. [naar artikel]


5. Kort geding van Bracke tegen PVDA uitgesteld, De Croo eist dat petitie tegen morgen offline wordt gehaald (20/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het kort geding dat voormalig Kamervoorzitter Siegfried Bracke (N-VA) heeft ingesteld tegen PVDA-kopstukken Raoul Hedebouw, Sofie Merckx en Jos D’Haese, zal pas op 15 november behandeld worden. Dat bevestigt de oppositiepartij aan onze redactie. Herman De Croo (Open Vld) - die al een aanmaning naar de partij had gestuurd - eist dat de petitie tegen morgen offline wordt gehaald. [naar artikel]


6. Zaak-Brac­ke tegen PVDA uitgesteld, De Croo blijft eisen dat petitie offline gaat: “Hedebouw zet mensen aan tot haat” (20/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het kort geding dat voormalig Kamervoorzitter Siegfried Bracke (N-VA) heeft ingesteld tegen PVDA-kopstukken Raoul Hedebouw, Sofie Merckx en Jos D’Haese, zal pas op 15 november behandeld worden. Dat bevestigt de oppositiepartij aan onze redactie. Herman De Croo (Open Vld) - die een tweede aanmaning naar de partij zal sturen na uitspraken van voorzitter Raoul Hedebouw - eist ondertussen dat de petitie tegen morgen offline wordt gehaald. “Hij ging er los over.” [naar artikel]


7. Eis van Siegfried Bracke om ‘graaipensioen’-petitie van PVDA offline te halen is afgewezen door rechter (13/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Boze horecabazen starten petitie tegen petitie: "Twee Hasselaren willen ’s nachts rust, horeca wil bruisende stad" (22/09/2018 - Het Belang van Limburg)

Omdat twee Hasselaren met een petitie zijn gestart tegen nachtelijke geluidsoverlast tijdens heel wat indoor en outdoor evenementen in de binnenstad, komen enkele vooraanstaande horecabazen nu met een ‘tegenpetitie’ voor de dag. “Om te voorkomen dat Hasselt stilaan doodgeknepen wordt en dat er ’s avonds niks meer te beleven valt”, zeggen horecabonzen Maxim Willems en Dirk Hendrickx. [naar artikel]


9. We houden van stappen tellen, maar de beste stappen zijn stappen die ons wat meer moeite kosten (28/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Onderwijs waarschuwt dat stageplekken ongevaccineerde leerlingen weigeren: “Er dreigen juridische procedures” (25/09/2021 - Het Nieuwsblad)

Het onderwijs trekt aan de alarmbel omdat verschillende stageplekken leerlingen weigeren die niet gevaccineerd zijn. “Het is verboden om naar de vaccinatiestatus te vragen, maar in de praktijk gebeurt het wel”, zegt het katholiek onderwijs. “Er is een verduidelijking nodig, anders dreigen er juridische procedures.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!