LIVE KV MECHELEN-OHL Vliegende start Achter de Kazerne: Thorsteinsson brengt OHL meteen op voorsprong, maar mist dan een strafschop!

23/09/2023 - 18:32
"Na de nederlaag op Stayen moet KV Mechelen zich Achter de Kazerne herpakken tegen OHL. De Leuvenaars kunnen een zege dan weer goed gebruiken om wat aansluiting te vinden met de middenmoot. Volg de wedstrijd op deze pagina!"

1. LIVE KV MECHELEN-OHL. Thorsteinsson scoort en mist een strafschop. Malinwa op zoek naar gelijkmaker! (23/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na de nederlaag op Stayen moet KV Mechelen zich Achter de Kazerne herpakken tegen OHL. De Leuvenaars kunnen een zege dan weer goed gebruiken om wat aansluiting te vinden met de middenmoot. Volg de wedstrijd op deze pagina! [naar artikel]

2. LIVE KV MECHELEN-STVV. 1-0 voor Malinwa: Hairemans schiet raak na disctutabele strafschop (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen en STVV geven elkaar deze namiddag partij Achter de Kazerne. Hairemans bracht Malinwa zopas op voorsprong na een zeer discutabele strafschop. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. LIVE KV MECHELEN-OHL. Doelpunt Thorsteinsson afgekeurd. Wat kan Mechelen nog? (23/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE KV MECHELEN-OHL. Thorsteinsson en Maziz bezorgen OHL drie belangrijke punten in Mechelen (23/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een uitgekookt OHL heeft na een aangename pot voetbal drie belangrijke punten weggekaapt Achter de Kazerne. Een vroege goal van uitblinker Thorsteinsson en een kopbal van Maziz op slag van rust zetten de Leuvenaars op de juiste weg. De snelle aansluitingstreffer van Pflücke mocht niet baten voor Malinwa, dat een sterke doelman Coucke nodig had om op het einde nog erger te voorkomen. [naar artikel]

5. KV Mechelen geeft 2-0-voorsprong uit handen na rode kaart Schoofs voor vliegende tackle (05/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen en Charleroi hebben de punten gedeeld Achter de Kazerne. Malinwa ging met een 2-0-voorsprong - maar ook met een man minder na donkerrood voor Schoofs - rusten. Zorgane bezorgde de bezoekers nog een punt met twee goals. [naar artikel]

6. LIVE. Wat een ommekeer: Marius brengt Seraing zowaar op voorsprong Achter de Kazerne (03/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Achter de Kazerne [naar artikel]

7. LIVE. Schrijvers brengt OHL tegen de gang van het spel in op voorsprong tegen KV Mechelen (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • AFAS-stadion Achter de Kazerne • OH Leuven is 7de, KV Mechelen 10de • Belangrijk duel voor play-off 2-tickets [naar artikel]

8. “Niet slim, dat weet Rob zelf ook wel”: KV Mechelen geeft 2-0-voorsprong uit handen na rode kaart Schoofs voor vliegende tackle (05/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen en Charleroi hebben de punten gedeeld Achter de Kazerne. Malinwa ging met een 2-0-voorsprong - maar ook met een man minder na donkerrood voor Schoofs - rusten. Zorgane bezorgde de bezoekers nog een punt met twee goals. “De uitsluiting van Rob veranderde de hele wedstrijd”, vertelde Mechelen-coach Defour. [naar artikel]

9. LIVE. Michael Ngadeu brengt AA Gent op voorsprong, Mrabti mist penalty: wie pakt de drie punten in KV Mechelen-AA Gent? (10/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent kan vanavond op het veld van KV Mechelen al zeker zijn van een eerste plek in de Europe play-offs. Daarvoor moeten de Buffalo’s vanavond winnen in Mechelen en mag Genk zelf geen drie punten pakken thuis tegen Charleroi. Pakken Vanhaezebrouck en AA Gent straks negen op negen of blijven de drie punten Achter De Kazerne? [naar artikel]

10. LIVE MECHELEN-GENK. Bordjes nog steeds in evenwicht: krijgen we nog een winnaar Achter de Kazerne? (17/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat brengt de slotfase Achter de Kazerne? Na een aantrekkelijke eerste helft is de stand in evenwicht, 1-1. Trésor wiste de openingsgoal van Hairemans uit. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

11. KV Mechelen geeft dubbele voorsprong weg tegen Zulte Waregem: Essevee pakt punt Achter de Kazerne (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen en Zulte Waregem hebben na een spektakelrijke namiddag de punten gedeeld. Het werd 2-2 Achter de Kazerne. Malinwa gaf een 2-0-voorsprong na de pauze helemaal weg. Sangaré en Vossen bezorgden Essevee nog een punt. [naar artikel]

12. LIVE. Michael Ngadeu brengt AA Gent op voorsprong, Hairemans maakt gelijk: krijgen we nog een winnaar in KV Mechelen-AA Gent? (10/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

De tweede helft is op gang getrapt met een 0-1-voorsprong voor AA Gent. De Buffalo’s kwamen op voorsprong door een doelpunt van Ngadeu op hoekschop in minuut 36. Een paar minuten later raakte Shved niet voorbij Davy Roef. Vlak voor de pauze kreeg KV Mechelen nog een penalty na een fout van Godeau op Cuypers, maar Mrabti miste. Pakken Vanhaezebrouck en AA Gent straks negen op negen of blijven de drie punten Achter De Kazerne? [naar artikel]

13. LIVE. 1-0! Hairemans trapt KV Mechelen op voorsprong (13/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Zestiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Achter de Kazerne • KV Mechelen versus Waasland-Beveren [naar artikel]

14. Thorsteinsson en Maziz bezorgen OHL drie belangrijke punten in Mechelen (23/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

15. LIVE. Wat een knotsgekke match! KV Mechelen klimt meteen weer op voorsprong na pegel van Vanlerberghe (09/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Europe play-offs • Aftrap: 16u • Achter de Kazerne • Malinwa volgt op vijf punten van koploper KV Oostende [naar artikel]

16. LIVE KV MECHELEN-CLUB BRUGGE. Opnieuw Lang: blauw-zwart op een dubbele voorsprong Achter de Kazerne (02/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Jasper Vergoote heeft de partij op gang gefloten Achter de Kazerne. Blauw-zwart leidt na twee doelpunten van Noa Lang met 0-2. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

17. LIVE KV MECHELEN-STANDARD. Brengt de tweede helft beterschap Achter de Kazerne? (19/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

18. Feest Achter de Kazerne: Union krijgt pak slaag tegen zwart beest KV Mechelen (19/08/2023 - Het Belang van Limburg)

De eerste nederlaag van het seizoen is een feit voor Union, en het is er meteen eentje die kan tellen. Tegen een fel KV Mechelen gingen de Brusselaars met maar liefst 4-0 onderuit dankzij goals van Mrabti, Hairemans, Belghali en Bates. Het is al de vierde keer op rij dat Union verliest Achter de Kazerne. Union is zo zijn maximum van de punten kwijt, Mechelen gunt zichzelf wat ademruimte. [naar artikel]

19. LIVE. Vranckx zet KV Mechelen verdiend op voorsprong tegen OH Leuven (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVE: Op slag van rust: Bates zet met binnentikker KV Mechelen op voorsprong tegen STVV (05/04/2024 - Sporza)

Zowel KV Mechelen als STVV begon vorige week met een zege aan de Europe Play-offs. Die play-offs lijken voorlopig een tweestrijd te worden tussen Gent en Mechelen, maar met een zege Achter de Kazerne kan STVV daar een driestrijd van maken. Volg de partij live om 20.45 uur. [naar artikel]

21. LIVE: Verre uittrap en overzicht Hairemans helpt KV Mechelen aan dubbele voorsprong tegen STVV (05/04/2024 - Sporza)

22. LIVE: Mechelen al na twee minuten op voorsprong na owngoal van Aidoo! (02/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Achter de Kazerne Scheidsrechter Bram Van Driessche Racing Genk wil weer aansluiten met de top zes Genk wipte Mechelen eerder deze week uit de beker [naar artikel]

23. LIVE. KV Mechelen leeft weer: Druijf zet strafschop om, op naar prangende slotfase Achter de Kazerne! (22/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Laatste speeldag Europe Play-off • Aftrap: 20u • AFAS Stadion • De winnaar van dit duel pakt Europees ticket [naar artikel]

24. LIVE. Van 0-1 naar 2-1! Sterk KV Mechelen nu op voorsprong na twee eigen doelpunten Beerschot (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Achter de Kazerne • Ref: Lawrence Visser • Mechelen zonder De Camargo en Defour • Beerschot zag vorige week backs Bourdin en Dom uitvallen, ook Halaimia ontbreekt [naar artikel]

25. LIVE KV MECHELEN-STVV. Rusten Achter de Kazerne na erg matige eerste helft (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen en STVV geven elkaar deze namiddag partij Achter de Kazerne. Houdt Malinwa de drie punten thuis of knopen de Kanaries na vier wedstrijden zonder zege opnieuw aan met een driepunter? Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]