LIVE. 1-0! Hairemans trapt KV Mechelen op voorsprong

13/12/2020 - 21:14
"• Zestiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Achter de Kazerne • KV Mechelen versus Waasland-Beveren"

1. LIVE. 1-0! Hairemans trapt KV Mechelen op voorsprong (13/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Zestiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Achter de Kazerne • KV Mechelen versus Waasland-Beveren [naar artikel]

2. LIVEBLOG KVM-GENT. Hairemans brengt Mechelen op voorsprong met mooie krul en brengt Mechelen virtueel op drie punten (04/05/2024 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen staat zaterdagavond tegenover autoritaire leider AA Gent in Play-Off 2. Bij winst komen de Kakkers terug tot op drie punten van de Buffalo’s. Terwijl Gent zich kan verzekeren van de leidersplaats bij een nieuwe overwinning. Kan KV de spanning toch nog wat terugbrengen? Volg het hier op de voet. [naar artikel]

3. LIVE. Storm zet KV Mechelen op slag van rust verdiend op voorsprong na héérlijke assist Hairemans! (22/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 13de speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 16u • Regenboogstadion • Malinwa en Essevee kunnen winst goed gebruiken [naar artikel]

4. LIVE. Mechelen verdubbelt de voorsprong tegen Antwerp via knappe uithaal Hairemans (10/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 13u30 • Achter de Kazerne • Debuut voor Vercauteren bij Antwerp [naar artikel]

5. LIVE. GOAL! Hairemans zet Mechelen op voorsprong (16/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 21ste speeldag Jupiler Pro League • Stade du Pays de Charleroi • Charleroi pakte 0 op 6 • Mechelen won z'n laatste drie wedstrijden [naar artikel]

6. LIVE. Hairemans zet Mechelen op voorsprong met knap doelpunt (16/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE. Wat een wedstrijd! Hairemans zet KV Mechelen op voorsprong tegen KV Kortrijk (02/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

• AFAS stadion • Aftrap: 18u30 • Ref: Christof Dierick • KV Mechelen zevende met 49 punten, Kortrijk twaalfde met 37 eenheden [naar artikel]

8. LIVE. Michael Ngadeu brengt AA Gent op voorsprong, Hairemans maakt gelijk: krijgen we nog een winnaar in KV Mechelen-AA Gent? (10/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

De tweede helft is op gang getrapt met een 0-1-voorsprong voor AA Gent. De Buffalo’s kwamen op voorsprong door een doelpunt van Ngadeu op hoekschop in minuut 36. Een paar minuten later raakte Shved niet voorbij Davy Roef. Vlak voor de pauze kreeg KV Mechelen nog een penalty na een fout van Godeau op Cuypers, maar Mrabti miste. Pakken Vanhaezebrouck en AA Gent straks negen op negen of blijven de drie punten Achter De Kazerne? [naar artikel]

9. LIVE KV MECHELEN-CHARLEROI. Malinwa op een 2-0-voorsprong: Storm en Hairemans scoren (05/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 24 • Jupiler Pro League • Aftrap: 16u • AFAS Stadion [naar artikel]

10. LIVE MECHELEN-UNION. Malinwa doet het op de tegenaanval: Hairemans met de dubbele voorsprong (19/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Union blinkt met 9 op 9 weer helemaal bovenaan het klassement. De Brusselaars zijn voor het derde seizoen op rij aan het verbazen. Trekken ze hun goeie lijn onder Alexander Blessin ook door tegen KV Mechelen? Volg het live op deze pagina. [naar artikel]