25/09/2023 - 16:22
"Het voorbije weekend werd er eindelijk weer massaal gevoetbald op de Limburgse velden. Onze fotografen doorkruisten de hele provincie om wedstrijden bij te wonen en kwamen terug met een heleboel leuke filmpjes. Een jeugdvoorstelling, een minuut stilte, een gele kaart wegens protest en een geweldige penaltysave van de doelman: je ziet het allemaal in deze compilatievideo."

1. Mekkeren tegen de ref, een ultieme penaltysave en jeugdvoorstellingen: dit was het weekend op de Limburgse voetbalvelden (25/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Het voorbije weekend werd er eindelijk weer massaal gevoetbald op de Limburgse velden. Onze fotografen doorkruisten de hele provincie om wedstrijden bij te wonen en kwamen terug met een heleboel leuke filmpjes. Een jeugdvoorstelling, een minuut stilte, een gele kaart wegens protest en een geweldige penaltysave van de doelman: je ziet het allemaal in deze compilatievideo. [naar artikel]

2. Een heerlijke plaatsbal, een knappe volley en een penaltysave: dit was het weekend op de Limburgse voetbalvelden (14/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Het voorbije weekend werd er weer massaal gevoetbald op de Limburgse velden. Onze fotografen doorkruisten de hele provincie om wedstrijden bij te wonen en kwamen terug met een heleboel leuke filmpjes. Een heerlijke plaatsbal, een knappe volley en een penaltysave: je ziet het allemaal in deze compilatievideo. [naar artikel]

3. Coucke: "Ik moet toegeven dat ik als KVO-voorzitter niks leuker vond dan te winnen ­tegen Hein – áltijd maar mekkeren, ­áltijd maar met zijn armen zwaaien... " (24/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

"Wij kunnen 10.000 toeschouwers méér naar thuiswedstrijden van Anderlecht krijgen." Marc Coucke (53) is sinds de overname ferm geschrokken: "Niet... [naar artikel]

4. Mekkeren in Madrid (06/04/2019 - De Morgen)

5. ‘Vroeger had ik de vakbonden, nu 3.000 geiten die mekkeren' (10/08/2019 - De Tijd)

05:25 De Limburgse ondernemer Ivan Konings verkocht zijn telecombedrijf met 200 werknemers en mag zich nu de grootste geitenboer van België noemen. ‘Ik heb alles moeten leren. Ik wist zelfs niet wat geiten ... [naar artikel]

6. Kersverse korpschef van Brussel-Zuid: ‘Filmen en mekkeren op sociale media is gemakkelijk. Bél als je iets ziet’ (23/08/2020 - De Morgen)

Jurgen De Landsheer, de kersverse korpschef van Brussel-Zuid, de politiezone waar ook Anderlecht onder valt, wil ‘terrein terugpakken’. Met nabijheidspolitie en als het kan een lik-op-stuk-beleid. Maar er zijn bepaalde obstakels. [naar artikel]

7. De gedaantes van Karim Benzema, de topspits van Real Madrid: “Ik word zot van ploegmaats die mekkeren op de scheids” (12/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Op de zoölogische schaal is Karim Benzema (34) al aan verscheidene dieren gekoppeld, maar die vergelijkingen staan hem zo niet aan. Wij doken in de psyche van een topspits die zijn ego uit kan schakelen. Maar noem de Franse doelpuntenmaker van Real Madrid vooral geen kat of konijn. [naar artikel]

8. ONS RAPPORT. “Hij liep meer te mekkeren dan iets anders”: klasseverschil met Porto toont zich ook in punten voor Antwerp (26/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nieuwe thuisnederlaag voor Antwerp in de Champions League. De ‘Great Old' gaf opnieuw een voorsprong uit handen - het werd uiteindelijk 1-4 tegen FC Porto. Ontdek hieronder onze punten voor de spelers van Mark van Bommel. [naar artikel]

9. Van schlemiel tot ware held: Mignolet voorkomt met cruciale penaltysave nederlaag tegen Chelsea (31/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Één moment van niet opletten bij Simon Mignolet die de antiheld leek te worden in de kraker tegen leider Chelsea. 'Big Si' stond te slapen bij [naar artikel]

10. Mignolet helpt Liverpool met penaltysave aan zege in Leicester (23/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Truienaar Simon Mignolet heeft Liverpool twee punten bezorgd in en tegen Leicester City. In minuut 73 stopte hij een penalty, zodat de 2-3 voor de bezoekers op het scorebord bleef staan. Salah en Coutinho hadden The Reds halfweg de eerste helft al op 0-2 gebracht, maar op slag van rust scoorde Leicester nog tegen via Okazaki. In de 69ste minuut zorgde Vardy voor de 2-3. Mignolet stopte Vardy foutief af: penaly. De Rode Duivel pakte de strafschop en voorkwam dat de spits een tweede keer raak trof. Liverpool klimt zo naar de 5de plek in de stand. Leicester City is pas 16de. [naar artikel]