Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Van sterrenzaak naar de Vennestraat: Donaat en Guy openen nieuw restaurant Feast

06/10/2023 - 11:12
"Volgende maand wordt in de Genkse Vennestraat restaurant Feast geopend, maar nieuwsgierige foodies kunnen nu al reserveren. “Het kosmopolitische karakter van de locatie overtuigde ons om een gezamenlijke droom na te jagen”, zeggen chef Donaat Barzeele en gastheer Guy Jeunhomme."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Van sterrenzaak naar de Vennestraat: Donaat en Guy openen nieuw restaurant Feast (06/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Volgende maand wordt in de Genkse Vennestraat restaurant Feast geopend, maar nieuwsgierige foodies kunnen nu al reserveren. “Het kosmopolitische karakter van de locatie overtuigde ons om een gezamenlijke droom na te jagen”, zeggen chef Donaat Barzeele en gastheer Guy Jeunhomme. [naar artikel]


2. Voormalig VRT-icoon Donaat Deriemaeker gaat opnieuw presenteren: “Ik blijf op de set mijn spontane zelf” (21/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

De afgelopen jaren was Vlaanderen zingt een populair openluchtevent, dat elke zomer doorging op een vijftigtal locaties. De komende maanden wordt... [naar artikel]


3. In de jaren 90 door de VRT opzijgezette Donaat Deriemaeker maakt comeback op MENT TV: “Als de bazen je kop niet kunnen zien, is het einde verhaal” (21/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

“Als ik met mijn assistente Chantal Leyers dolde op tv, werd Carmen de volgende dag op haar werk nogal opgestookt”, zegt Donaat Deriemaeker (53) in... [naar artikel]


4. Deense sterrenzaak Noma vijfde keer beste restaurant ter wereld: “65.000 hamburgers verkocht tijdens lockdown om te overleven” (06/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Wat een record: het Deense Noma mag zich voor de vijfde (en laatste) keer het beste restaurant ter wereld noemen. En daar was driesterrenchef Réne Redzepi (43) nog steeds blij als een kind mee: “Dit vind ik zelfs onze mooiste overwinning van de vijf. Ook voor ons heeft het er tijdens de coronalockdown benard uitgezien. Om die te doorworstelen hebben we zelfs hamburgers verkocht.” [naar artikel]


5. Sterrenzaak Bar Bulot vertoeft nu waar iconisch restaurant Hertog Jan was: “Wie hier vroeger al kwam, zal aangenaam verrast zijn” (23/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

De verhuizing uit Sint-Michiels is een feit: sinds een paar dagen werkt sterrenrestaurant Bar Bulot vanuit de Loppemsestraat in Zedelgem, waar ooit ook de ter ziele gegane driesterrenzaak Hertog Jan vertoefde. Voor Maxime Depreitere (30), pupil van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens, gaat een wereld open. “We zijn trots op de open keuken.” [naar artikel]


6. GEPROEFD. Klein maar fijn én toch heeft dit restaurant nu al de finesse van een sterrenzaak (23/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Een keuken met producten van eigen bodem en mondiale invloeden, dat is in een notendop restaurant NYDE – Deens voor genieten – in Borgloon. Met haar verrassende en lichte gerechten scoort chef Celine Bleys (28) steeds beter bij de gastronomen. [naar artikel]


7. GEPROEFD. Na een sterrenzaak brengen deze twee Genkenaren rock-‘n-rollfood in nieuw restaurant (16/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Een zijstraat van de Vennestraat in Genk heeft een nieuw adresje dat aan die kleurrijke buurt nog wat blush toevoegt: Feast. Gastheer Guy Jeunhomme (38) en chef Donaat Barzeele (32) brengen er in een grootstedelijke setting een bistrokeuken die het label rock-‘n-rollfood kan verdragen. [naar artikel]


8. Tweeling Deborah en Jasmina mag eigen restaurant openen in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ (09/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

Met de hakken over de sloot won de tweeling Deborah en Jasmina de tweede battle van het VTM-programma ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. De zussen... [naar artikel]


9. Claudia en Pino van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ openen restaurant in Waterschei cité (12/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Gepassioneerd door de Italiaanse keuken openen Claudia en haar vader Pino Guarraci pal in de cité van Waterschei op 22 januari hun eigen restaurant. Het succesvolle duo mag dan wel net de finale van het VTM-programma Mijn Keuken Mijn Restaurant gemist hebben, culinaire topkwaliteit blijft hun hoogste goed. [naar artikel]


10. Oost-Vlaanderen blijft culinair aan de top! Restaurant Hof Van Cleve van chef Peter Goossens is nu al 20 jaar het beste restaurant van Vlaanderen. Jonge chef van het jaar is Davy Devlieghere van restaurant Julien uit Lievegem. (08/11/2022 - VRT NWS)

1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!