Volgende maand wordt in de Genkse Vennestraat restaurant Feast geopend, maar nieuwsgierige foodies kunnen nu al reserveren. “Het kosmopolitische karakter van de locatie overtuigde ons om een gezamenlijke droom na te jagen”, zeggen chef Donaat Barzeele en gastheer Guy Jeunhomme. [naar artikel]
De afgelopen jaren was Vlaanderen zingt een populair openluchtevent, dat elke zomer doorging op een vijftigtal locaties. De komende maanden wordt... [naar artikel]
“Als ik met mijn assistente Chantal Leyers dolde op tv, werd Carmen de volgende dag op haar werk nogal opgestookt”, zegt Donaat Deriemaeker (53) in... [naar artikel]
Wat een record: het Deense Noma mag zich voor de vijfde (en laatste) keer het beste restaurant ter wereld noemen. En daar was driesterrenchef Réne Redzepi (43) nog steeds blij als een kind mee: “Dit vind ik zelfs onze mooiste overwinning van de vijf. Ook voor ons heeft het er tijdens de coronalockdown benard uitgezien. Om die te doorworstelen hebben we zelfs hamburgers verkocht.” [naar artikel]
De verhuizing uit Sint-Michiels is een feit: sinds een paar dagen werkt sterrenrestaurant Bar Bulot vanuit de Loppemsestraat in Zedelgem, waar ooit ook de ter ziele gegane driesterrenzaak Hertog Jan vertoefde. Voor Maxime Depreitere (30), pupil van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens, gaat een wereld open. “We zijn trots op de open keuken.” [naar artikel]
Een keuken met producten van eigen bodem en mondiale invloeden, dat is in een notendop restaurant NYDE – Deens voor genieten – in Borgloon. Met haar verrassende en lichte gerechten scoort chef Celine Bleys (28) steeds beter bij de gastronomen. [naar artikel]
Een zijstraat van de Vennestraat in Genk heeft een nieuw adresje dat aan die kleurrijke buurt nog wat blush toevoegt: Feast. Gastheer Guy Jeunhomme (38) en chef Donaat Barzeele (32) brengen er in een grootstedelijke setting een bistrokeuken die het label rock-‘n-rollfood kan verdragen. [naar artikel]
Met de hakken over de sloot won de tweeling Deborah en Jasmina de tweede battle van het VTM-programma ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. De zussen... [naar artikel]
Gepassioneerd door de Italiaanse keuken openen Claudia en haar vader Pino Guarraci pal in de cité van Waterschei op 22 januari hun eigen restaurant. Het succesvolle duo mag dan wel net de finale van het VTM-programma Mijn Keuken Mijn Restaurant gemist hebben, culinaire topkwaliteit blijft hun hoogste goed. [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.