06/10/2023 - 23:01
"Sporting Charleroi heeft in een weinig aantrekkelijke wedstrijd aan het langste eind getrokken. De thuisploeg zorgde voor de meeste dreiging, al leek RWDM wel op een diefje te gaan winnen na een fout van doelman Hervé Koffi die een goal van Makhtar Gueye opleverde. Diezelfde Gueye pakte rood in de blessuretijd, waarin Charleroi tweemaal scoorde. RWDM laat een tijdelijke plaats in de top vijf liggen, Charleroi zit aan tien punten en kan even uitblazen."

1. Wat een ommekeer: Charleroi buigt achterstand tegen RWDM in tumultueuze blessuretijd nog om in 2-1-zege (06/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Sporting Charleroi heeft in een weinig aantrekkelijke wedstrijd aan het langste eind getrokken. De thuisploeg zorgde voor de meeste dreiging, al leek RWDM wel op een diefje te gaan winnen na een fout van doelman Hervé Koffi die een goal van Makhtar Gueye opleverde. Diezelfde Gueye pakte rood in de blessuretijd, waarin Charleroi tweemaal scoorde. RWDM laat een tijdelijke plaats in de top vijf liggen, Charleroi zit aan tien punten en kan even uitblazen. [naar artikel]

2. Champions League: PSG wendt uitschakeling door Atalanta af na sensationele ommekeer in blessuretijd (12/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Paris Saint-Germain mag nog altijd blijven dromen van winst in de Champions League. De Parijzenaren bogen in blessuretijd een 1-0-achterstand om in een 1-2-zege tegen het Atalanta van Timothy Castagne. [naar artikel]

3. Goal van ex-Rode Duivel en straffe omhaal leiden tot sensationele ommekeer in blessuretijd in de VS (05/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Spektakel in de Verenigde Staten afgelopen nacht. In het USL Championship, de Amerikaanse tweede klasse van het voetbal, kende de match tussen Memphis 901 en Birmingham Legion een wel erg straffe ontknoping. Memphis 901 stond na 93 minuten op een 1-2-achterstand… maar zou de match alsnog met 3-2 winnen dankzij twee hoekschoppen diep in blessuretijd. De eerste werd door voormalig Rode Duivel Roland Lamah binnen gekopt, de tweede - in de 96ste minuut - werd door de Puerto Ricaan Raul Gonzalez met een heerlijke omhaal in doel getrapt. [naar artikel]

4. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]

5. LIVE: Wat een ommekeer in Gent! Standard buigt 1-0-achterstand helemaal om, Edmilson treft wéér raak (29/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Gent begon dan wel uitstekend aan play-off 1, momenteel sputtert de motor van de Buffalo's. Dat kan niet gezegd worden van Standard dat teert op de... [naar artikel]

6. Mourinho kruipt door het oog van de naald na fameuze ommekeer: ManU wint op het nippertje na 0-2 achterstand (06/10/2018 - Het Belang van Limburg)

José Mourinho is door het oog van de naald gekropen tegen Newcastle. Op het eigen Old Trafford kwam Manchester United 0-2 achter. De pijnlijke exit van The Special One leek nabij. Tot de thuisploeg in de tweede helft voor een ommekeer zorgde. Alexis Sanchez scoorde het winnende doelpunt pas in de 90ste minuut. Romelu Lukaku speelde de hele wedstrijd, Marouane Fellaini viel in. [naar artikel]

7. LIVE. Alles te herdoen! Lukaku scoort voor het eerst sinds begin september en luidt ommekeer United in na dubbele achterstand (2-2) (01/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 18u30 • Veertiende speeldag Premier League • St. Mary’s Stadium • United volgt als nummer zeven al op veertien punten van City [naar artikel]

8. LIVE. Wat een ommekeer! Liverpool buigt in paar dolle minuten achterstand helemaal om, Firmino is de held met dienst (29/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Liverpool-Arsenal • Anfield • 20ste speeldag Premier League • Aftrap: 18u30 [naar artikel]

9. LIVE. Wat een ommekeer! Inter haalt in twee minuten tijd 0-2-achterstand op (09/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A, Speeldag 23 • San Siro • Aftrap: 20u45 • Lukaku (Inter) vs Saelemaekers (AC Milan) [naar artikel]

10. De grote ommekeer: Beerschot haalt dubbele achterstand op en wint in slotseconden van Waasland-Beveren (26/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 16u15 [naar artikel]