08/10/2023 - 08:00
"AC Milan heeft zaterdagavond op de achtste speeldag in de Serie A met het kleinste verschil (0-1) gewonnen op bezoek bij het Genoa van Koni De Winter. De Belgische belofteinternational werd in de allerlaatste minuut van de toegevoegde tijd naar de kant gehaald."

1. En dat met Giroud als doelman in de slotminuten: AC Milan grijpt de leiding in Serie A na zuinige zege bij Genoa en Koni De Winter (08/10/2023 - Het Belang van Limburg)

AC Milan heeft zaterdagavond op de achtste speeldag in de Serie A met het kleinste verschil (0-1) gewonnen op bezoek bij het Genoa van Koni De Winter. De Belgische belofteinternational werd in de allerlaatste minuut van de toegevoegde tijd naar de kant gehaald. [naar artikel]

2. Giroud flikt het opnieuw in de slotminuten (07/01/2017 - Sporza)

Olivier Giroud heeft Arsenal behoed voor een replay in de FA Cup. De Fransman scoorde in de 90e minuut tegen tweedeklasser Preston North End. [naar artikel]

3. AC Milan leeft opnieuw na winning goal Olivier Giroud, Dortmund wipt voorbij PSG naar de leiding (07/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

AC Milan leeft nog in de Champions League. In een sfeervol San Siro hielden ze de punten thuis tegen Paris Saint-Germain. Via Skriniar kwam PSG nochtans op voorsprong, maar Leao en Giroud draaiden de scheve situatie helemaal om. Dortmund is de nieuwe leider in groep F na een makkelijke overwinning tegen Newcastle. [naar artikel]

4. Deze Australische doelman is nu al de schlemiel van het weekend na onwaarschijnlijke blunder in slotminuten (09/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Het was zaterdag niet het dagje van Daniel Margush, de doelman van de Australische eersteklasser Western Sydney Wanderers. Bij een 1-0-voorsprong ging de goalie in minuut 90 pijnlijk in de fout. Hij kreeg een simpele terugspeelbal niet onder controle en ging aan het klungelen, waardoor aanvaller Alex Parsons van Brisbane Roar ermee aan de haal kon gaan. Margush kon niet anders dan de spits neerhalen: rode kaart, strafschop en alsnog 1-1. Pijnlijk puntenverlies voor Western Sydney Wanderers in de A-League. [naar artikel]

5. Doelman Mombaerts houdt Helson in slotminuten overeind tegen Alken (26/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Helson tegen Alken werd een echte degradatietopper met veel strijd, heel wat passes in de voeten van de tegenstander en weinig doelkansen. Helson drong het meest aan en Alken speculeerde op een goede organisatie en de snelle omschakeling. In de slotfase hield doelman Mombaerts de thuisploeg een drietal keer overeind. [naar artikel]

6. Wie maakte de mooiste van 2017: waanzinnige winner, acrobatisch Giroud of retro-doelman? (09/10/2017 - Sporza)

De kandidaten voor de FIFA Puskas Award zijn herleid tot 3. Kies nu jouw favoriet uit Olivier Giroud, Oscarine Masuluke en Deyna Castellanos. [naar artikel]

7. Opvallend: AC Milan neemt Olivier Giroud op in doelmannenlijst na invalbeurt als doelman (08/10/2023 - Het Belang van Limburg)

AC Milan heeft de rol van Olivier Giroud als keeper niet onopgemerkt laten voorbijgaan. De club besloot namelijk om de Franse spits op zijn website op te nemen in de lijst van doelmannen. [naar artikel]

8. Lukaku en Inter pakken dankzij zuinige zege leiding over in Italië (14/09/2019 - Het Belang van Limburg)

Inter Milaan heeft zaterdag op de derde speeldag van de Italiaanse Serie A met 1-0 van Udinese gewonnen. Rode Duivel Romelu Lukaku startte in de basis, maar werd wel al na 64 minuten naar de kant gehaald. [naar artikel]

9. Seraing opnieuw aan de leiding in 1B na zuinige zege tegen Lommel (25/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Seraing heeft zondag Lommel met 1-0 geklopt op de achtste speeldag in de 1B Pro League. Sami Lahssaini (32.) lukte de enige goal van de wedstrijd, zijn afgeweken schot verraste Lommel-doelman Svedkauskas. Seraing wipt zo opnieuw naar de leiding. [naar artikel]

10. 1B. Union draait Club NXT door de gehaktmolen - Seraing opnieuw aan de leiding na zuinige zege tegen Lommel (25/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Union had duidelijk geleerd uit de eerste wedstrijd tegen Club NXT. Vanzeir kon al na vijf minuten de Brusselaars op voorsprong brengen na mistasten achteraan bij de bezoekers. Vlak na het openingskwartier kreeg Van Den Keybus de kans om vanaf de stip gelijk te maken. Moris stopte echter zijn elfmeter. Het doelpunt viel aan de overkant. Een voorzet vanaf links van Sigurdarson werd door Undav enig mooi in de winkelhaak geduwd. Nog voor de rust liet Baeten de aansluitingstreffer onbegrijpelijk liggen. [naar artikel]