Discutabele vrijschop leidt tot gelijkmaker in duel tussen Beerschot en Wellen

08/10/2023 - 21:24
"KVK Wellen speelde zondag gelijk tegen Beerschot U23: 1-1."

1. Discutabele vrijschop leidt tot gelijkmaker in duel tussen Beerschot en Wellen (08/10/2023 - Het Belang van Limburg)

KVK Wellen speelde zondag gelijk tegen Beerschot U23: 1-1. [naar artikel]

2. MULTILIVE CL: 'Big Rom' Lukaku knalt vrijschop in de muur - Shakhtar klimt op 2-1 dankzij fantastische vrijschop (21/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond zijn Manchester United en Romelu Lukaku aan zet in de achtste finales van de Champions League. United trekt naar het Estadio Ramon Sanchez... [naar artikel]

3. LIVE. Real Madrid ontsnapt aan gelijkmaker, Aspas krult vrijschop op de paal! (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Aftrap: 16u15 • Estadio Balaídos • Courtois bij Real, Hazard is geblesseerd [naar artikel]

4. Teleurstellend Brazilië raakt niet voorbij Zwitserland door discutabele gelijkmaker (17/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Net zoals Duitsland is ook Brazilië zijn WK niet goed gestart. De Goddelijke Kanaries raakten niet voorbij Zwitserland. Nochtans had Coutinho de Brazilianen op voorsprong gebracht met een heerlijke krul, maar een discutabele gelijkmaker vergalde het Braziliaanse feestje. [naar artikel]

5. Huisref Tim Pots laat zijn licht schijnen over discutabele fases: “Interventie bij gelijkmaker Cercle was prima” (04/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Ook na de veertiende speeldag in de Jupiler Pro League zijn er flink wat fases om over na te kaarten. Onze huisref Tim Pots laat alvast zijn licht... [naar artikel]

6. Club slikt in extremis gelijkmaker bij Standard na discutabele penaltyfase (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

1-1 en een meer dan verdiend punt voor Standard. Club Brugge liet zich op Sclessin bijna een hele wedstrijd aftroeven door erg gretige Rouches. Voor rust ontsnapte het tot twee keer toe na zeldzame slordigheden van Mignolet. Standard deed zichzelf tekort, zeker toen Lestienne een strafschop én de herneming miste. Zo leek Diatta na de enige voltrokken Brugse aanval van de match over de puntenverdeling te beslissen, maar in de slotfase kregen de Rouches loon naar werken. Gavory zette een nieuwe penalty na handspel van Rits feilloos om. [naar artikel]

7. Sensatie op Copa America: Colombiaan scoort wereldgoal, discutabele gelijkmaker van Brazilië en winning goal in 100ste (!) minuut (24/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Brazilië heeft ook zijn derde wedstrijd op de Copa America gewonnen, maar dat ging niet gepaard zonder slag of stoot. Alle doelpunten hadden wel iéts om het lijf. Colombia opende de score met een fabelachtige omhaal, de gelijkmaker van Firmino was voer voor heel wat discussie én de winning goal van Casemiro viel pas in de tiende (!) minuut van de extra tijd. [naar artikel]

8. Twee discutabele goals in HO Heide-Alken: bal al dan niet over de lijn en gelijkmaker na buitenspel? (17/09/2023 - Het Belang van Limburg)

HO Heide (tweede provinciale A) is zijn maximum kwijt na een 1-1-gelijkspel tegen FC Alken. [naar artikel]

9. Dol slot in Charleroi: thuisploeg veegt discutabele gelijkmaker van Westerlo uit in 96e (!) minuut (25/11/2023 - Sporza)

Het venijn zat duidelijk in de staart. Westerlo vierde in de blessuretijd zijn (discutabele) gelijkmaker, maar Charleroi wipte alsnog over zijn tegenstander. Sylla zorgde voor euforie bij de thuisploeg in de 96e (!) minuut. Charleroi schudt zo de degradatiezorgen even van zich af, Westerlo incasseert een nieuwe tik onderaan het klassement. [naar artikel]

10. LIVE: KAA Gent en Vanhaezebrouck zijn woest na discutabele afgekeurde gelijkmaker (04/02/2024 - Sporza)

Drie dagen geleden vervloekte Anderlecht de arbitrage, nu mag paars-wit de VAR dankbaar zijn. In het slot van een felbevochten partij zag KAA Gent een raket van De Sart afgekeurd door de VAR, terwijl de fout allerminst duidelijk was. Daardoor kroonde Anders Dreyer zich tot matchwinnaar na een penaltygoal net voor rust. [naar artikel]