Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Live - Honderden mensen verzamelen aan grenspost, overgang nog steeds niet open • Dodentol Gazastrook opgelopen tot 2.750

16/10/2023 - 11:01
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Live - Honderden mensen verzamelen aan grenspost, overgang nog steeds niet open • Dodentol Gazastrook opgelopen tot 2.750 (16/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Live - Honderden mensen verzamelen aan grenspost, overgang nog steeds niet open • Nog minstens 126 Belgen in Gazastrook (16/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. LIVE ISRAËL. Grenspost tussen Egypte en Gazastrook geopend: vrachtwagens met hulp rijden binnen (21/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Amerikaanse president doet er alles aan om te voorkomen dat Israël een grootschalige aanval uitvoert op Hezbollah. De VS vrezen dat “Israël het in een oorlog met twee fronten moeilijk kan krijgen”. Dat zou kunnen betekenen dat “zowel de Verenigde Staten als Iran bij zo’n conflict betrokken raken” en dat wil Biden voorkomen. In Rafah is zaterdagochtend de grenspost tussen Egypte en Gaza geopend. Vrachtwagens met humanitaire hulp kunnen eindelijk de Gazastrook binnenrijden. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


4. Belangrijke grenspost in Californië gesloten na bestorming door honderden migranten (25/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Amerikaanse autoriteiten hebben de grensovergang nabij San Diego gesloten. Er zou sprake zijn van protesten en zelfs een bestorming van de... [naar artikel]


5. Honderden migrantenkinderen overgeplaatst uit "overvolle, smerige Texaanse grenspost" (25/06/2019 - VRT NWS)

In de Amerikaanse staat Texas zijn honderden migrantenkinderen overgeplaatst uit een overvolle grenspost aan de grens met Mexico. Een aantal advocaten had vastgesteld dat de kinderen er in schrijnende omstandigheden werden vastgehouden en had aan de alarmbel getrokken. De krant "The New York Times" beschrijft hoe de kinderen tot een maand lang moesten verblijven in de overvolle, smerige Texaanse grenspost.    [naar artikel]


6. Honderden vrachtwagens in kilometerslange file aan grens tussen Polen en Wit-Rusland door sluiting belangrijke grenspost (20/02/2023 - Gazet van Antwerpen)

In Polen staan aan de grens met Wit-Rusland honderden vrachtwagens in een file van meer dan 40 kilometer. Dat is het gevolg van de sluiting van een andere belangrijke grenspost door Warschau en vergeldingsmaatregelen door Minsk. [naar artikel]


7. Live - Israël zegt opnieuw hoge Hamas-commandant te hebben gedood • Aantal bevestigde gegijzelden in Gazastrook opgelopen tot 240 (31/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Geweld Gazastrook – Israëlische leger onderschept raketten en voert nieuwe aanvallen uit op Gazastrook (16/11/2019 - Metro)

Het Israëlische leger heeft zaterdagochtend luchtaanvallen uitgevoerd op stellingen van Hamas in de Gazastrook. Volgens het leger gaat het om een reactie, nadat er in de loop van de nacht nieuwe raketten waren afgevuurd op een Israëlische stad. Rond 2 uur (lokale tijd) werden vanuit de Gazstrook twee raketten afgevuurd op de stad Beër Sjeva. […] Het bericht Geweld Gazastrook – Israëlische leger onderschept raketten en voert nieuwe aanvallen uit op Gazastrook verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


9. Live - Dodental in Gazastrook stijgt naar 1.200 • Al meer dan 338.000 Palestijnen ontheemd in Gazastrook (12/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Live - Nog 136 gijzelaars in Gazastrook, zegt Israëlisch leger • ‘Palestijnen krijgen na oorlog leiding over Gazastrook’ (04/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!