Opvallend bezoek in het ‘Frites Atelier’ van Sergio Herman in Antwerpen, deze voormiddag. Tennistoppers onder wie Dominic Thiem (ATP 86) en Stefanos Tsitsipas (ATP 7) kwamen er langs om te proeven van zijn frietjes. Sergio Herman liet hen overigens niet alleen proeven, er kwam ook een wedstrijdje bij te pas: wie is nu de beste friturist? De frietjes van Arthur Fils (ATP 38) konden het meeste bekoren. [naar artikel]
Opvallend bezoek in het ‘Frites Atelier’ van Sergio Herman in Antwerpen, deze voormiddag. Tennistoppers onder wie Dominic Thiem (ATP 86) en Stefanos Tsitsipas (ATP 7) kwamen er langs om te proeven van zijn frietjes. Sergio Herman liet hen overigens niet alleen proeven, er kwam ook een wedstrijdje bij te pas: wie is nu de beste friturist? De frietjes van Arthur Fils (ATP 38) konden het meeste bekoren. [naar artikel]
Vanavond is Sofie Dumont opnieuw te gast in de keuken van mevrouw Sergio Herman, Ellemieke Vermolen. Haar zoontjes Noah en Zenna verrassen hun [naar artikel]
Sergio Herman is vast van plan om van zijn Frites Atelier ook in ons land meerdere vestigingen te openen. Eerder werd al aangekondigd dat na Antwerpen ook Brussel en Gent zouden volgen, en voor die laatste locatie zijn de plannen ondertussen heel concreet geworden. Een woordvoerder van Frites Atelier bevestigt het nieuws in de Nederlandse pers. [naar artikel]
De collega’s van Sergio Herman in ‘Mijn Pop-uprestaurant’ tonen zich meer dan begripvol dat de topkok zich even terugtrekt uit het programma om te rouwen om het zoontje dat hij en zijn vrouw verloren. [naar artikel]
Vanaf vanavond verrast chef-kok Sergio Herman enkele BV-mama's, geflankeerd door hun zoon of dochter, met een culinaire, nostalgische en soms ook... [naar artikel]
Ellemieke Vermolen (43), de echtgenote van sterrenchef Sergio Herman, kan terugblikken op een indrukwekkende carrière op de Nederlandse tv. In... [naar artikel]
Het houdt maar niet op voor Sergio Herman (51): nog maar net is hij uit The Jane gestapt of daar volgt alweer de opening van een nieuw Frites Atelier in Roosendaal en vanaf 1 juli zelfs een tijdelijk mosselrestaurant in Zeebrugge. En dan zouden we haast vergeten dat pas een nieuw kookboek in de rekken ligt. Vergeet de driesterrenchef, vandaag is Sergio vooral de alomtegenwoordige zakenman: “Al is hij nog altijd even bezeten en veeleisend als vroeger. Elk nieuw project moet nog altijd kwalitatief àf zijn.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.