Bloem, water, zout, gist en een stevige dosis passie, meer heb je niet nodig voor de bodem van een perfecte Napolitaanse pizza. Aan passie ontbreekt het de zussen Iodice niet. De twee verhuisden van Italië naar Bocholt om Noord-Limburgers de echte pizza uit Napels te tonen. [naar artikel]
De klassieke festivalfood zoals frietjes met mayonaise heeft élk festival, en zo ook Pukkelpop. Maar wat is daarnaast de moeite om echt geproefd te hebben tijdens het festivalweekend? En hoeveel betaal je ervoor? Onze journaliste zocht het uit en vond 5 toppers voor op je lijstje die je geld meer dan waard zijn. “Het gemarineerde rundvlees wordt hier tot de perfectie gegaard.” [naar artikel]
Strakker en energieker in 7 weken? Met het nieuwe boek "Power Body" van Claudia Van Avermaet ga je vol zelfvertrouwen de zomer tegemoet. De zus [naar artikel]
Nog niet zo lang geleden schreven we over rompers voor mannen, nu is de doorzichtige kanten short aan de beurt. De Amerikaanse rapper Cazwell [naar artikel]
“Uitdager? Lijstduwer zal ik zijn. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan”, zegt Jan Peumans. Al smeult het politieke dier nog: “Wat een fantastisch resultaat zou zijn? Als de absolute CD&V-meerderheid in Riemst gebroken is en N-VA een coalitie vormt met Open Vld.” [naar artikel]
"Vroeger werden noten door heel wat diëtisten verbannen, wegens ‘te veel calorieën’. Maar die visie is gelukkig bijgesteld. Zelfs de nieuwe... [naar artikel]
Frietspecialist Eddy Cooremans blijft de Belgische friet op een unieke manier wereldwijd promoten. Hij is nog maar net terug uit Bangkok en nam deel aan de wereldtournee van vakverenigingen ter promotie van de Belgische goudgele lekkernij. [naar artikel]
Is jouw kleine spruit geen al te grote fan van saaie lappen vlees? Verpak ze dan in een krokant laagje paneermeel en serveer ze met wortelstoemp... [naar artikel]
Wie uit een culinaire dynastie zoals die van De Karmeliet*** komt, zet die gastronomische lijn zonder nadenken verder, zou je denken. Niet per se. Een gastronomisch restaurant succesvol lanceren en actueel houden, vergt naast bloed, zweet en tranen ook engelengeduld om met wispelturige klanten en hun verwachtingen overweg te kunnen. [naar artikel]
Een ovenschotel met prei en puree is sowieso een sterk staaltje comfortfood. Met zalmfilets in de mix verhef je het tot culinaire verwennerij,... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.