Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

De geldzaken van ex-miss België Celine Van Ouytsel: “Ondanks mijn foliekes in sterrenzaken is op vrijdagavond niets beter dan frietjes van de frituur”

21/10/2023 - 20:01
"Ex-miss België Celine Van Ouytsel (26) kennen we ook als influencer en van VTM-programma ‘De Verraders’. Maar waar laat zij zich door beïnvloeden als het over haar uitgaven gaat? En heeft ze zich al verraden gevoeld na bepaalde aankopen? “Ik ben af en toe een luxepoes, maar geld maakt niet gelukkig. Ik zeg altijd dat je heel arm bent als je alléén geld hebt.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. De geldzaken van ex-miss België Celine Van Ouytsel: “Ondanks mijn foliekes in sterrenzaken is op vrijdagavond niets beter dan frietjes van de frituur” (21/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Ex-miss België Celine Van Ouytsel (26) kennen we ook als influencer en van VTM-programma ‘De Verraders’. Maar waar laat zij zich door beïnvloeden als het over haar uitgaven gaat? En heeft ze zich al verraden gevoeld na bepaalde aankopen? “Ik ben af en toe een luxepoes, maar geld maakt niet gelukkig. Ik zeg altijd dat je heel arm bent als je alléén geld hebt.” [naar artikel]


2. Verwacht geen ‘foliekes’: Anderlecht krijgt mogelijk meer centen, maar de filosofie blijft overeind (21/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

De hoop is groot dat de aandeelhouders van Anderlecht vanavond op de Raad van Bestuur een akkoord vinden over een kapitaalsverhoging. Dat zou paars-wit meer middelen geven, maar het zal niks veranderen aan de sportieve politiek. [naar artikel]


3. Belgen geven 3,5 miljard euro per jaar uit aan verzorging en foliekes voor hun huisdieren: “Voor je kind wil je toch ook dat het in crisistijden altijd mooie kledij heeft?” (15/01/2023 - Het Nieuwsblad)

De huisdierenindustrie floreert. Zelfs in crisisklimaat steken we onze hond in nog mooiere pelsjes, bestellen we duurzame brokken, en halen we kattenbakvulling die van kleur verandert. Ons beest, daarop besparen we duidelijk liever niet, getuige de 3,5 miljard euro die wij Belgen jaarlijks aan onze huisdieren spenderen. “Voor je kind wil je toch ook dat het in crisistijden nog altijd mooie kledij heeft?” [naar artikel]


4. Van wellness tot champagne: Belgen geven 3,5 miljard euro per jaar uit aan verzorging en foliekes voor huisdieren (15/01/2023 - Het Belang van Limburg)

De huisdierenindustrie floreert. Zelfs in crisisklimaat steken we onze hond in nog mooiere pelsjes, bestellen we duurzame brokken, en halen we kattenbakvulling die van kleur verandert. Ons beest, daarop besparen we duidelijk liever niet, getuige de 3,5 miljard euro die wij Belgen jaarlijks aan onze huisdieren spenderen. “Voor je kind wil je toch ook dat het in crisistijden nog altijd mooie kledij heeft?” [naar artikel]


5. 21 van de 26 Parijse 3-sterrenzaken serveren kaviaar uit Rusland, noch Iran (26/09/2017 - Express)

Hoewel China op het gebied van voeding een bijzonder ongunstig imago meedraagt, wordt in vele toprestaurants over de hele wereld kaviaar uit het land geserveerd. Alleen laten vele chefs het na om de exact herkomst van het product te melden. Gevreesd wordt immers dat het cliënteel negatief zou kunnen reageren. Nochtans blijkt volgens experts de […] The post 21 van de 26 Parijse 3-sterrenzaken serveren kaviaar uit Rusland, noch Iran appeared first on Express [NL]. [naar artikel]


6. Sterrenzaken zonder rode loper: “De horeca ziet het potentieel van de buurt, maar de stad moet volgen” (17/12/2018 - Gazet van Antwerpen)

Moet de stad investeren in verloederde wijken of loopt ze altijd achter de pioniers aan? Twee van die pioniers haalden onlangs een Michelinster in niet bepaald de fraaiste buurten van de stad: op Kipdorp met zijn onverlichte, krakkemikkige trottoirs en in de Lange Koepoortstraat waar stilstand een deugd lijkt. Een wandeling door een wijk met veel potentieel, pioniers en een achterophinkende stad, die de heraanleg van een van de straten (weer) heeft uitgesteld. [naar artikel]


7. Jonge chef (25) bouwt na avontuur in sterrenzaken aan eigen restaurant in Kapellen: “Geen muur tussen klant en keuken, letterlijk en figuurlijk” (18/01/2019 - Gazet van Antwerpen)

Nadat hij zijn carrière was begonnen bij gerenommeerde zaken als Pastorale, L’Épicerie du Cirque en La Rosa, start voor de piepjonge chef-kok Matthijs Mannaerts (25) in september een nieuw avontuur. In zijn eigen restaurant Hemmat in Kapellen focust hij samen met zijn vrouw op interactie met de klant en pure no-nonsense gerechten. [naar artikel]


8. Michelingids: negentien nieuwe sterrenzaken erbij (09/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


9. GEPROEFD. Deze gastronomische bistro kan een blijver worden tussen de Tongerse sterrenzaken (11/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Tongeren heeft niet alleen drie sterrenzaken, maar ook een groot aanbod eethuizen in het segment daaronder. In de tweede categorie is er zopas eentje bijgekomen: Ma Marraine, een restaurant dat laveert tussen gastronomie en bistronomie. Achter het fornuis staat de jonge Lize Willems. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!