22/10/2023 - 21:01
"Wat een ommekeer. Nadat Anderlecht aan de rust redelijk verdiend met 0-2 voor stond, draaide Standard de wedstrijd in tien dolle minuten helemaal om. Doelpunten in deze zinderende partij kwamen van Dolberg en Hazard langs Anderlecht-zijde en van Alzate, Kawabe en Ngoy aan Luikse zijde. Met deze overwinning zet Standard zijn opmars verder. Het heeft momenteel evenveel punten als Club Brugge. Anderlecht verliest dan weer voor het eerst sinds de openingsspeeldag."

1. Wat een ommekeer: Standard maakt dubbele achterstand goed en wint zinderende clasico tegen Anderlecht met 3-2 (22/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Wat een ommekeer. Nadat Anderlecht aan de rust redelijk verdiend met 0-2 voor stond, draaide Standard de wedstrijd in tien dolle minuten helemaal om. Doelpunten in deze zinderende partij kwamen van Dolberg en Hazard langs Anderlecht-zijde en van Alzate, Kawabe en Ngoy aan Luikse zijde. Met deze overwinning zet Standard zijn opmars verder. Het heeft momenteel evenveel punten als Club Brugge. Anderlecht verliest dan weer voor het eerst sinds de openingsspeeldag. [naar artikel]

2. LIVE: Wat een ommekeer in Gent! Standard buigt 1-0-achterstand helemaal om, Edmilson treft wéér raak (29/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Gent begon dan wel uitstekend aan play-off 1, momenteel sputtert de motor van de Buffalo's. Dat kan niet gezegd worden van Standard dat teert op de... [naar artikel]

3. VIDEO: Standard en Anderlecht delen de punten na zinderende wedstrijd met 6 doelpunten (28/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Standard en Anderlecht hebben 3-3 gelijkgespeeld op Sclessin. Na 6 minuten opende Orlando Sa de score, maar niet veel later kon Hanni al... [naar artikel]

4. Zinderende topper op Stamford Bridge blijft onbeslist, Chelsea maakte zonder Lukaku 0-2-achterstand goed tegen Liverpool (02/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

De topper tussen Chelsea en Liverpool leverde geen winnaar op - of het moeten Manchester City én de neutrale voetbalfans geweest zijn. Na een intens duel hielden de Blues en de Reds elkaar op 2-2. Romelu Lukaku ontbrak in de Chelsea-selectie, als straf voor het explosieve interview dat hij gaf. [naar artikel]

5. Wat een einde! Anderlecht dankzij Sanneh in extra tijd voorbij Standard, beauty Santini luidde ommekeer in (23/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het venijn zat 'm in de staart: pas in de extra tijd zorgde Buba Sanneh voor de 2-1. Het kan zo even 'rustig' worden in Anderlecht, Standard blijft... [naar artikel]

6. VIDEO. Wat een einde! Anderlecht dankzij Sanneh in extra tijd voorbij Standard, beauty Santini luidde ommekeer in (23/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

7. Tapsoba, de man die ommekeer inluidde, hoopt op kans tegen Anderlecht: “Ik kan de spits worden die Standard zoekt” (27/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Standard beet van zich af tegen Lech Poznan. De Rouches keerden met tien terug van een achterstand tegen de Polen en behouden zo nog een waterkansje om Europees te overwinteren. Abdoul Tapsoba (19) mocht na de rust invallen en bracht de Rouches weer in de match. “Of ik de spits kan worden waar Standard naar op zoek is? Ik denk dat ik daar in elk geval de kwaliteiten voor heb.” [naar artikel]

8. LIVE: Wat een ommekeer! Ngoy knalt Standard na waanzinnig kwartier op voorsprong tegen Anderlecht (22/10/2023 - Sporza)

Wat brengt de topper tussen Standard en Anderlecht? Bijna exact een jaar geleden zorgde de clash voor een zwarte pagina in de geschiedenis van paars-wit, toen misnoegde fans de wedstrijd stopzetten met vuurwerk. Dit seizoen volgt hopelijk een sportief spektakel. Volg de match hieronder live vanaf 18.30 uur. [naar artikel]

9. Mourinho kruipt door het oog van de naald na fameuze ommekeer: ManU wint op het nippertje na 0-2 achterstand (06/10/2018 - Het Belang van Limburg)

José Mourinho is door het oog van de naald gekropen tegen Newcastle. Op het eigen Old Trafford kwam Manchester United 0-2 achter. De pijnlijke exit van The Special One leek nabij. Tot de thuisploeg in de tweede helft voor een ommekeer zorgde. Alexis Sanchez scoorde het winnende doelpunt pas in de 90ste minuut. Romelu Lukaku speelde de hele wedstrijd, Marouane Fellaini viel in. [naar artikel]