Zowel de vestiging van Ali Baba in de Vennestraat als Ali Baba in de Stalenstraat kroonden zich tijdens de stemming voor de Beste Kebab van Limburg moeiteloos tot finalist. “Mijn vader combineerde zijn job bij Ford Genk een tijdlang met kebab verkopen”, aldus uitbater Ali Ozaktan. [naar artikel]
Van een steile opgang gesproken, want vanuit het niets speelde Willem Vankrunkelsven, ex-finalist van het VTM-programma ‘Mijn Pop-Uprestaurant’, de finale bij heren 6 op MTC Leopoldsburg. “Een kleine domper en met de voetjes op de grond”, reageerde Vankrunkelsven na het verlies van Ken Delamotte. [naar artikel]
Wie bakt de Lekkerste Pizza van Limburg? Het zou Rocco Cagliostro kunnen zijn, de pizzaiolo die er als kind al van droomde om pizzabakker te worden. “Ooit wil ik het wereldkampioenschap pizza bakken winnen.” [naar artikel]
Wie maakt de Lekkerste Pizza van Limburg? Het zou Linda Borletti van Tartufo Italian Foodbar in Zonhoven kunnen zijn, een gecertificeerde pizzaiolo met erg veel ambitie. “Ik ben hongerig naar meer.” [naar artikel]
Het is ‘money time’ in de NBA. Denver Nuggets wist zich als eerste te kwalificeren voor de NBA-finale na een vierde overwinning tegen LA Lakers en LeBron James. In het oosten staat ook Miami Heat op een zucht van de NBA Finals. Volg op deze pagina de ontknoping van de Amerikaanse basketbalcompetitie op de voet. [naar artikel]
Wie bakt de Lekkerste Pizza van Limburg? Het zou Mirco Polo van Il Sotterreaneo in Genk kunnen zijn, de student-ondernemer die samen met zijn team heerlijke pizza’s bakt in de kelder van zijn ouderlijk huis. “We hadden nooit verwacht in de top vijf te belanden.” [naar artikel]
Wie maakt de Lekkerste Pizza van Limburg? Het zou Emanuele van Pizza da Manu in Overpelt kunnen zijn. Nadat hij jarenlang pizza’s bakte in een succesvolle foodtruck, begon hij een ‘trattoria’ in de broodjeszaak van zijn vrouw. “Nathalie heeft me het laatste duwtje in de rug gegeven.” [naar artikel]
Wie bakt de Lekkerste Pizza van Limburg? Het zou Maria Ricceri kunnen zijn, de Italiaanse kokkin uit Maaseik die zes jaar geleden haar job verloor en dan maar een pizzeria begon. “Dankzij mijn echtgenoot durfde ik van hobby mijn beroep maken.” [naar artikel]
Na het vertrek van Innesto heeft domein De Barrier in Houthalen-Helchteren weer een gastronomisch restaurant: Imprévu. Mitchell Merola staat er achter het fornuis, zijn echtgenote Daniela Sparanero is de gastvrouw. In een gerestyled interieur brengen zij een verfijnde en creatieve keuken. [naar artikel]
Waar eet je de beste döner kebab van Limburg? Misschien wel in Snack Aydin, een kebabzaak in hartje Hasselt waar massaal op werd gestemd. Zaakvoerder Gokten Aydin (50) krijgt deze week vier hongerige juryleden over de vloer: “Het recept van onze marinade bleef sinds 1985 onveranderd.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.