Sporza

LIVE: Eupen met gevleide voorsprong, wat kan Charleroi in tweede helft?

28/10/2023 - 20:03
"Charleroi en Felice Mazzu lijken na een moeizame start van het seizoen weer op de goede weg. Kan Charleroi de goede lijn doortrekken op bezoek bij Eupen? De thuisploeg snakt naar een overwinning na een reeks van 6 nederlagen op een rij. Kan de ploeg van trainer Florian Kohfeldt vanavond het tij keren? Volg de match op deze pagina op de voet."

1. LIVE: Eupen met gevleide voorsprong, wat kan Charleroi in tweede helft? (28/10/2023 - Sporza)

Charleroi en Felice Mazzu lijken na een moeizame start van het seizoen weer op de goede weg. Kan Charleroi de goede lijn doortrekken op bezoek bij Eupen? De thuisploeg snakt naar een overwinning na een reeks van 6 nederlagen op een rij. Kan de ploeg van trainer Florian Kohfeldt vanavond het tij keren? Volg de match op deze pagina op de voet. [naar artikel]

2. LIVEBLOG CHARLEROI-EUPEN (zo, 19u15). Verstevigt Charleroi tegen Eupen zijn leiderspositie in de Relegation Play-Offs? (21/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Zondagavond begint Charleroi thuis tegen KAS Eupen. Vorige week behaalde de Zebra’s een cruciale 0-1 overwinning op Kortrijk. Hierdoor staat het in polepositie om zichzelf te redden. Kan het zijn positie nog verstevigen met winst tegen de Panda’s? Volg de match op de voet. [naar artikel]

3. Emond en Dragus helpen Standard aan gevleide zege op het veld van Eupen (26/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Goals van Renaud Emond en Denis Dragus hebben Standard de drie punten opgeleverd tegen Eupen: 0-2. De Rouches boekten zo hun eerste overwinning sinds 12 december. [naar artikel]

4. ‘King Charles’ doet het weer: De Ketelaere bezorgt Club drie gevleide punten in Charleroi, dat voor het eerst verliest dit seizoen (18/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi kan dan toch verliezen. De Carolo’s gingen vanavond met 0-1 onderuit tegen Club Brugge - de eerste seizoensnederlaag voor de mannen van Still. Charles De Ketelaere brak de ban pas in de toegevoegde tijd. Blauw-zwart is alleen leider. [naar artikel]

5. LIVE. Anderlecht met gevleide voorsprong naar de kleedkamers. Bakkali scoorde op slag van rust na knullig werk van Heylen (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Tiende speeldag Jupiler Pro League • Stadion: Regenboogstadion • Aftrap: 14.30 uur • Wie kruipt uit de put: Zulte Waregem of Anderlecht? [naar artikel]

6. LIVE. Yaremchuk bezorgt AA Gent ietwat gevleide voorsprong bij de rust (08/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 17u30 [naar artikel]

7. LIVE. Antwerp met gevleide voorsprong de rust in, Oostende kan talrijke kansen niet verzilveren (29/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Negende speeldag Jupiler Pro League • Versluys Arena • Aftrap: 20u • Negen op negen voor Antwerp? [naar artikel]

8. LIVE. Kotysch zet OHL met ingestudeerd nummertje op gevleide voorsprong! (10/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • 1ste speeldag • Wat kan OHL bij rentree in hoogste klasse? • Aftrap: 19 uur [naar artikel]

9. LIVE. Manchester City rust met gevleide voorsprong in Southampton, De Bruyne zorgt voor assist (19/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Aftrap: 16u • St. Mary’s Stadium • Southampton-Manchester City [naar artikel]

10. LIVE. Manchester City op gevleide voorsprong in Southampton, De Bruyne zorgt voor assist (19/12/2020 - Het Laatste Nieuws)