Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Herman Brusselmans vereeuwigt afscheid van roken in nieuw boek: “Mijn lief slaat me de kop in als ik ooit nog een sigaret opsteek”

01/11/2023 - 15:01
"Zo’n maand geleden stak Herman Brusselmans (66) zijn laatste sigaret op en hij houdt het nog steeds vol. Na 55 jaar kettingroken was dat natuurlijk geen makkelijke opdracht. Brusselmans hield lezers van Humo op de hoogte met dagelijkse columns, en brengt die binnenkort ook uit als een dagboek."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Herman Brusselmans vereeuwigt afscheid van roken in nieuw boek: “Mijn lief slaat me de kop in als ik ooit nog een sigaret opsteek” (01/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zo’n maand geleden stak Herman Brusselmans (66) zijn laatste sigaret op en hij houdt het nog steeds vol. Na 55 jaar kettingroken was dat natuurlijk geen makkelijke opdracht. Brusselmans hield lezers van Humo op de hoogte met dagelijkse columns, en brengt die binnenkort ook uit als een dagboek. [naar artikel]


2. Marie Verhulst, dochter van: "Geen enkele studie kan me leren wat ik bij Studio 100 opsteek" (03/05/2018 - Het Belang van Limburg)

De dochter van Gert Verhulst is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Volgende week kan Marie Verhulst zich immers tot bokskampioen kronen in de finale van ‘Boxing Stars’. Ze is pas 22 jaar, maar klaar om het professionele leven in te duiken. “Ik heb geen hogere studies aangevat. Ik loop al een tijdje mee achter de schermen bij Studio 100. Wat ik daar allemaal al leerde, zou geen enkele studie me kunnen bieden.” [naar artikel]


3. Gespot bij de sterren: de mooiste (opsteek)kapsels voor aan de feesttafel (23/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Sterrenkijken leverde het afgelopen jaar weer tonnen kapselinspiratie op. Van glanzende lokken tot nostalgische opsteekkapsels: met de juiste tips en tricks schuif jij met een vipcoupe aan de feestdis. “Platte korte kapsels en een out-of-bedlook zijn passé. Volume is hét sleutelwoord bij korte coupes.” [naar artikel]


4. Herman Brusselmans: ‘Het stoppen met roken valt me bijzonder goed mee. Alleen zou ik een moord begaan voor een godverdomde sigaret’ (01/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


5. Herman Brusselmans: ‘Vorige nacht droomde ik voor het eerst sinds ik gestopt ben met roken over een sigaret’ (05/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


6. Herman Brusselmans: ‘Tijdens mijn dolle avonturen in Knokke dacht ik geen enkele keer aan een sigaret. Of wacht...’ (08/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


7. Herman Brusselmans: ‘Ik zou een moord begaan voor een godverdomde sigaret’ (08/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


8. Herman Brusselmans over zijn allereerste sigaret: ‘Ik wist meteen dat ik aan het begin van een carrière als begenadigd roker stond’ (13/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. Herman Brusselmans: ‘Aan het sterfbed van mijn vader beeldde ik me in dat dit zijn laatste woorden waren: ‘Geef me een sigaret, paljas’’ (18/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


10. (Ex-)kettingroker Herman Brusselmans overleeft 28 dagen zonder één sigaret: “Maar de goesting blijft erg groot” (28/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Is hij na zijn wilde haren nu ook zijn sigaret en rokershoestje kwijt? Herman Brusselmans slaagde er alvast in om de hele maand oktober geen sigaret op te steken. Hij had zich daarvoor geëngageerd als boegbeeld van de campagne ‘Stoptober’. Geen simpel opdracht voor iemand die al 55 jaar een kettingroker is. Vandaag loopt de actie af. “Het is een succes, want het is me gelukt. Maar ik beloof niet dat ik nooit meer herval.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!