Sporza

RWDM en KV Kortrijk schieten weinig op met voorzichtige puntendeling

04/11/2023 - 19:01
"RWDM en KV Kortrijk moeten tevreden zijn met een punt. Vroeg in de eerste helft scoorden beide ploegen bij hun eerste grote kans, wat een aangename pot voetbal leek in te leiden. Maar dan nam de schrik om te verliezen de bovenhand bij de West-Vlamingen. Het resultaat: een puntendeling waar beide ploegen weinig mee opschieten in de kelder van het klassement."

1. RWDM en KV Kortrijk schieten weinig op met voorzichtige puntendeling (04/11/2023 - Sporza)

RWDM en KV Kortrijk moeten tevreden zijn met een punt. Vroeg in de eerste helft scoorden beide ploegen bij hun eerste grote kans, wat een aangename pot voetbal leek in te leiden. Maar dan nam de schrik om te verliezen de bovenhand bij de West-Vlamingen. Het resultaat: een puntendeling waar beide ploegen weinig mee opschieten in de kelder van het klassement. [naar artikel]

2. Standard en AA Gent schieten weinig op met puntendeling (19/02/2017 - Sporza)

Standard en AA Gent hebben 1-1 gelijkgespeeld op de 27e speeldag. [naar artikel]

3. Jupiler Pro League – Waasland-Beveren en Charleroi schieten weinig op met puntendeling (22/09/2018 - Metro)

Waasland-Beveren is er zaterdag op de achtste speeldag in de Jupiler Pro League niet in geslaagd zijn eerste competitiezege van het seizoen te boeken. De Waaslanders geraakten niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Charleroi, dat een volledige tweede helft met een man minder voetbalde en de partij zelfs met negen spelers beëindigde. Coach Yannick […] Het bericht Jupiler Pro League – Waasland-Beveren en Charleroi schieten weinig op met puntendeling verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Proximus League – Westerlo en OHL schieten weinig op met puntendeling (21/12/2018 - Metro)

Westerlo en OH Leuven hebben vrijdag in het Kuipje de twintigste speeldag in de Proximus League (1B) geopend met een doelpuntenloos gelijkspel. Met dat resultaat schiet geen van beide ploegen veel op. In het kader van de kerstactie van de Pro League mochten alle veldspelers een speciaal shirt aantrekken, met daarop het logo van de […] Het bericht Proximus League – Westerlo en OHL schieten weinig op met puntendeling verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. RWDM en OHL schieten weinig op met puntendeling in nerveuze kelderkraker (24/02/2024 - Sporza)

RWDM en OHL hebben hun kans gemist een zaakje te doen in de strijd om het behoud. RWDM kwam op het halfuur op voorsprong, maar de Leuvenaars maakten snel gelijk. Die 1-1 bleef na een nerveuze tweede helft op het bord, een uitslag waar beide teams amper iets mee opschieten. [naar artikel]

6. RWDM en KV Kortrijk moeten vrede nemen met een puntendeling en daar schiet vooral KVK weinig mee p (04/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

De inzet van deze kelderkraker voor aanvang was duidelijk voor beide ploegen: winnen om weg te geraken uit de gevarenzone. Maar een aangename wedstrijd eindigde ondanks heel wat kansen op een 1-1-gelijkspel, waarmee vooral Kortrijk heel weinig opschiet. [naar artikel]

7. Jupiler Pro League – Genk en Oostende schieten niet veel op met puntendeling (23/09/2017 - Metro)

Racing Genk en KV Oostende hebben zaterdag 1-1 gelijkgespeeld op de achtste speeldag van de Jupiler Pro League. Ruslan Malinovskiy bracht de Limburgers op slag van rust op voorsprong, maar dankzij een doelpunt van Zinho Gano kon Oostende toch nog met een punt terugkeren naar de kust. Oostende blijft de rode lantaarn met amper twee […] [naar artikel]

8. Status quo in Relegation Play-offs na late puntendeling tussen Eupen en Kortrijk (07/04/2024 - Sporza)

Speeldag 1 in de Relegation Play-offs was eigenlijk een maat voor niks. Na het gelijkspel tussen Charleroi en RWDM deelden ook Eupen en Kortrijk de punten. De bezoekers kwamen kort na rust op voorsprong via Davies, maar Charles-Cook zorgde op heerlijke wijze voor de 1-1. [naar artikel]

9. Barcelona geeft steunbetuiging aan geblesseerde Gavi weinig glans met povere puntendeling bij Rayo Vallecano (25/11/2023 - Sporza)

FC Barcelona heeft er niet zijn meeste sprankelende voetbalnamiddag opzitten. Bij Rayo Vallecano werden de Catalanen verrast door het enthousiasme van de thuisploeg. Een owngoal in het slot redde nog een punt in een wedstrijd die vooral in het teken stond een hart onder de riem steken voor de geblesseerde Gavi. [naar artikel]

10. Nerveuze pot voetbal kent geen winnaar: Eupen en KV Kortrijk schieten weinig op met een punt (07/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Eupen en KV Kortrijk delen de punten na een nerveuze wedstrijd, 1-1. De West-Vlamingen kwamen op voorsprong na een doelpunt van Davies, maar invaller Charles-Cook hing de bordjes op heerlijke wijze weer gelijk. Opnieuw een gelijkspel dus in de play-downs nadat Charleroi en RWDM gisteren al de punten deelden met elkaar [naar artikel]