09/11/2023 - 20:01
"So far, so good voor Romelu Lukaku in de Europa League. De Rode Duivel staat met AS Roma autoritair aan kop in de poule en trekt vanavond naar Slavia Praag. Lukt het Lukaku ook om in een 15de Europa League-match op rij te scoren? Volg het duel op de voet in onze liveblog!"

1. LIVEBLOG GENK-STANDARD. Daar is de voorsprong! Invaller El Hadj zet thuisploeg verdiend op voorsprong (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

2. LIVE. Rust in Gent-Genk, thuisploeg verdiend op voorsprong (12/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 18 • AA Gent heeft 9 op 9 • Aftrap: 18u30 [naar artikel]

3. LIVE RWDM-CERCLE. Segovia brengt thuisploeg verdiend op voorsprong (16/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na zes speeldagen draait Cercle nog steeds bovenin mee in de Jupiler Pro League. Pakt groen-zwart ook de drie punten op het veld van RWDM? [naar artikel]

4. LIVE ATALANTA-GENOA. Thuisploeg na lange VAR-check verdiend op voorsprong, ‘CDK’ al tijdens de rust gewisseld (22/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere heeft zijn draai gevonden bij Atalanta, maar tegen Genoa wou het niet lukken vanavond. Gasperini besloot zijn aanvaller in de kleedkamer te houden tijdens de rust. Volg het hieronder LIVE. [naar artikel]

5. LIVE SLAVIA-AS ROMA. Thuisploeg verdiend op voorsprong: kan geïsoleerde Lukaku reageren? (09/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

So far, so good voor Romelu Lukaku in de Europa League. De Rode Duivel staat met AS Roma autoritair aan kop in de poule en trekt vanavond naar Slavia Praag. Lukt het Lukaku ook om in een 15de Europa League-match op rij te scoren? Volg het duel op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

6. LIVEBLOG DORTMUND-ATLÉTICO. Rusten in Dortmund. Thuisploeg komt verdiend op voorsprong na goals van Brandt en Maatsen (16/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

In de heenmatch van de kwartfinale van de Champions League wist het Atlético Madrid van Axel Witsel en Arthur Vermeeren met 2-1 te winnen van Borussia Dortmund. Momenteel staat het 2-0, na goals van Julian Brandt en Ian Maatsen. De Madrilenen zullen uit een ander vat moeten tappen om de halve finale van de Champions League te kunnen bereiken. Lukt het hen in de tweede helft? Volg het op de voet in de liveblog hieronder. [naar artikel]

7. LIVE KORTRIJK-SERAING. De thuisploeg leidt verdiend met 2-1 tegen een matig Seraing (18/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 21 • Aftrap: 20u45 • Guldensporenstadion [naar artikel]

8. LIVE UNION-UNION BERLIN. Thuisploeg rust verdiend met 1-0-bonus na sterke eerste helft en ruikt kwartfinale Europa League (16/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Union Saint-Gilloise staat virtueel in de kwartfinales van de Europa League. In de terugmatch staat het aan de rust 1-0 voor tegen Union Berlin na een goal van Teuma. In Berlijn werd het 3-3. Houden de Brusselaars stand? Volg het verdere verloop in onderstaande liveblog! [naar artikel]

9. LIVEBLOG FENERBAHCE-UNION. Daar is de voorsprong! Rasmussen kopt Union verdiend op voorsprong (14/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Union trekt naar Turkije voor de terugronde van achtste finales van de Conference League. De Brusselaars moeten een 3-0-achterstand proberen recht te zetten tegen het Fenerbahçe van Rode Duivel Michy Batshuayi. Wat kan Union in deze ‘mission impossible’? [naar artikel]

10. MULTILIVE: Alles te herdoen voor Napoli nadat Mertens thuisploeg op voorsprong bracht - Vrolijkt City titelfeest op met late zege? (06/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Niet enkel op onze Belgische velden spektakel, ook over onze landsgrenzen staan er enkele spraakmakende duels op het menu. Om half 3 ontvangt... [naar artikel]