12/11/2023 - 19:01
"Manchester City gaat in de Premier League op bezoek bij Chelsea. Jérémy Doku krijgt opnieuw zijn kans van coach Pep Guardiola. Kan de Rode Duivel wederom beslissend zijn? Volg het live op deze pagina."

1. LIVE CHELSEA-MAN CITY. Meteen ook een goal na de pauze: City opnieuw op voorsprong dankzij Haaland, Doku gewisseld (12/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City gaat in de Premier League op bezoek bij Chelsea. Jérémy Doku krijgt opnieuw zijn kans van coach Pep Guardiola. Kan de Rode Duivel wederom beslissend zijn? Volg het live op deze pagina. [naar artikel]

2. LIVEBLOG FROSINONE - AS ROMA. Lukaku gewisseld bij de rust, Romeinen op voorsprong dankzij geweldige goal (18/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Lukaku en co gaan op bezoek bij Frosinone. ‘Big Rom’ gaat op zoek naar zijn 10de treffer van het seizoen. De Romeinen ontsnapten enkele keren aan een achterstand, maar kwamen toch op voorsprong dankzij een geweldig doelpunt van verdediger Huijsen. Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

3. LIVE. Meunier wordt met blessure gewisseld door Thorgan Hazard, Brandt zet Dortmund weer op voorsprong (02/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Aftrap: 15u30 • Signal Iduna Park • Witsel en Meunier starten, T. Hazard op de bank [naar artikel]

4. LIVE. Hazard gewisseld na strenge rode kaart Hummels, Dortmund na lichte penalty wel op voorsprong (03/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag Champions League • Signal Iduna Park • Spelen Witsel, T. Hazard en Meunier? • Ajax-Dortmund eindigde op 4-0 [naar artikel]

5. LIVE. De Ketelaere vijf minuten na rust en meteen na 0-2 gewisseld, Giroud breidt voorsprong nog wat uit (25/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Maksimirstadion (21u) • Ref: Szymon Marciniak (POL) • Chelsea leidt poule met 7 punten, voor Salzburg (6), AC Milan en Zagreb (elk 4) • Krijgen Origi en De Ketelaere minuten? [naar artikel]

6. LIVE ATALANTA-GENOA. Thuisploeg na lange VAR-check verdiend op voorsprong, ‘CDK’ al tijdens de rust gewisseld (22/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere heeft zijn draai gevonden bij Atalanta, maar tegen Genoa wou het niet lukken vanavond. Gasperini besloot zijn aanvaller in de kleedkamer te houden tijdens de rust. Volg het hieronder LIVE. [naar artikel]

7. LIVEBLOG FROSINONE - AS ROMA. Azmoun verdubbelt Romeinse voorsprong, Lukaku bij de rust gewisseld (18/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVEBLOG LEIPZIG-DARMSTADT. Dubbele voorsprong voor thuisploeg, bleke Openda 20 minuten voor het einde gewisseld (09/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

RB Leipzig ontvangt hekkensluiter Darmstadt. Leipzig werd dinsdagavond uitgeschakeld in de Champions League, met onder andere een ongelukkige wedstrijd van Openda. Hebben ze deze kater al kunnen wegspoelen? Na een snelle openingstreffer en een doelpunt van Baumgartner lijken ze zegezeker. Volg het via onze liveblog! [naar artikel]

9. LIVEBLOG ARSENAL-BRENTFORD. Havertz kopt Gunners in slot weer op voorsprong, Trossard gewisseld (09/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Met een 21 op 21 is Arsenal in een absolute hoogvorm. Pakken de ‘Gunners’ tegen Brentford hun achtste competitiezege op een rij? En wat kan Leandro Trossard? Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]

10. LIVEBLOG MONZA-ATALANTA. De Ketelaere gewisseld na doelpunt, Touré zorgt voor dubbele voorsprong (21/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Zondagavond begint de wedstrijd tussen Monza en Atalanta. Het team van Charles De Ketelaere staat op de zesde plaats, met nog enkele wedstrijden tegoed. Bij een overwinning houdt het uitzicht op een Champions League-ticket. Speelt De Ketelaere een beslissende rol? Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder. [naar artikel]