Wie in Frituur Koekoe aan de Brugsesteenweg, driemaal bekroond tot beste frituur van het land, een kleintje met mayonaise bestelt, wordt voortaan [naar artikel]
De vermaarde Sint-Niklase frituur Castro's Corner heeft vanaf volgende week nieuwe uitbaters. Ingrid Vanhoecke en Dirk de Castro draaien nog tot zondag mee, dan nemen de nieuwe Chinese uitbaters het van hen over. [naar artikel]
Vergeet de frietchinees. De Chinezen kunnen binnenkort kennis maken met de échte Belgische frieten. Op de Belgische handelsmissie in China hebben twee Kempenaars hun plannen voorgesteld voor een authentieke Belgische frituur in miljoenenstad Guangzhou. "We gaan in China frieten en curryworsten bakken zoals we dat in België doen", zegt ondernemer Luc Rijmenants in "Start je dag" op Radio 2. [naar artikel]
21:48 Ze zijn de bekendste gezichten geworden van de Chinese gemeenschap in ons land: de frietchinezen hebben de Chinese afhaalrestaurants op veel plaatsen verdrongen. Een kwestie van loonkosten, zo blijkt,... [naar artikel]
Filip De Neve en Davy de Neve zijn voor elkaar gemaakt. Ze delen dezelfde achternaam en de passie voor frieten bracht hen bij elkaar. “Hopelijk blijft het zo, want volgend jaar zal de strijd om de titel van beste frituur van Aalter hevig worden.” [naar artikel]
Wel dertig nachten heeft hij doorgewerkt aan de inrichting van zijn frituur De Zoutkorrel, afgelopen jaar. Joeri Cornelis (43) moet zowat de meest gepassioneerde friturist van Vlaanderen zijn. [naar artikel]
Heel wat Vlamingen zijn gehecht aan hun vaste frituur. Vaak dankzij de zelfgemaakte tartaar of lekkere stoofvleessaus, maar even vaak ook omdat de uitbaters maar al te graag een babbeltje slaan of een luisterende oor bieden. En om dat te vieren willen we van jou weten: wat maakt jouw favoriete frituur nu zo bijzonder? [naar artikel]
Het begint spannend te worden in onze verkiezing van de ‘Beste frituur van Vlaanderen’. Al 55.000 mensen brachten hun stem uit, maar alles kan nog veranderen. Misschien kan jouw frituur nog wel een duwtje in de rug gebruiken: stem dan zeker via onderstaande link of deel de wedstrijd met je vrienden. [naar artikel]
Elke vrijdag- en vaak nog enkele andere avonden staan we massaal aan te schuiven in ons favoriete frituur. En die is even vaak een favoriet om zijn lekkere frietjes als voor andere dingen: een gulle glimlach, een kleine extra attentie,... Wij gaven onze lezers de kans om hun waardering voor die kleine dingen in te sturen en we werden overrompeld door reacties. Het was onmogelijk om ze allemaal in een artikel te gieten, dus hebben we er de mooiste uitgekozen. [naar artikel]
Meer dan 55.000 Vlamingen stemden de voorbije twee weken mee op hun favoriete frituur via het Het Nieuwsblad. Dat leverde een winnaar op in iedere gemeente. Frituur Coeman in Koersel werd voor het tweede jaar op rij verkozen tot de Beste Frituur van Beringen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.