Meenemen in een drinkfles als lunch of serveer het 's avonds als aperitiefhapje voor de maaltijd. De klassieke koude tomatensoep uit Spanje krijgt een make-over met watermeloen. [naar artikel]
De ideale lunch tijdens een warme, zomerse dag is ongetwijfeld een verfrissende gazpacho. Rijpe, zoete tomaten vormen de basis, maar hou je vooral... [naar artikel]
Bij zomerse temperaturen heb je niet meteen zin in een dampende kom soep. Gelukkig is deze koude variant met komkommer, selder, geitenkaas en rivierkreeftjes heerlijk verfrissend. [naar artikel]
De Mechelse chef Bruno Iwens (35) opende begin vorig jaar zijn compleet vernieuwde restaurant ’t Witte Goud. De investering pakte goed uit, want nooit ontving de verfijnde zaak uit Leest-centrum meer klanten. Gelukkig laat de uiterst kalme chef zich niet makkelijk opjagen. [naar artikel]
Tomaten zijn een zegen voor je huid, reden genoeg om jezelf te trakteren op een fris glaasje gazpacho. Geef je humeur een zonnige boost met dank... [naar artikel]
Deze zomer gaan we op zoek naar de favoriete seizoensgerechten van acht Belgische foodbloggers. Zoet, hartig of gewoon verfrissend tijdens de hete temperaturen, het kan allemaal. Vandaag gaan we voor een frisse gazpacho van geroosterde paprika, wortel, komkommer en sinaasappel, de zomerse favoriet van Laura van Be Fit Be Awesome. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.