Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Heerlijk tussendoor of als aperitiefje 's avonds: gazpacho van watermeloen

08/08/2016 - 10:20
"Meenemen in een drinkfles als lunch of serveer het 's avonds als aperitiefhapje voor de maaltijd. De klassieke koude tomatensoep uit Spanje krijgt een make-over met watermeloen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Heerlijk tussendoor of als aperitiefje 's avonds: gazpacho van watermeloen (08/08/2016 - De Morgen)

Meenemen in een drinkfles als lunch of serveer het 's avonds als aperitiefhapje voor de maaltijd. De klassieke koude tomatensoep uit Spanje krijgt een make-over met watermeloen. [naar artikel]


2. Heerlijk verfrissend! 3 receptjes voor gazpacho (03/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

De ideale lunch tijdens een warme, zomerse dag is ongetwijfeld een verfrissende gazpacho. Rijpe, zoete tomaten vormen de basis, maar hou je vooral... [naar artikel]


3. Heerlijk verfrissend en klaar in een notendop, deze watermeloen, feta en gegrilde avocado met olijvendressing (12/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Gazpacho 2.0: fris soepje met komkommer en rivierkreeft (07/06/2017 - De Morgen)

Bij zomerse temperaturen heb je niet meteen zin in een dampende kom soep. Gelukkig is deze koude variant met komkommer, selder, geitenkaas en rivierkreeftjes heerlijk verfrissend. [naar artikel]


5. Zo maak je een lekkere gazpacho: Chef Bruno Iwens geeft tips voor zijn lievelingsgerecht (03/07/2017 - Gazet van Antwerpen)

De Mechelse chef Bruno Iwens (35) opende begin vorig jaar zijn compleet vernieuwde restaurant ’t Witte Goud. De investering pakte goed uit, want nooit ontving de verfijnde zaak uit Leest-centrum meer klanten. Gelukkig laat de uiterst kalme chef zich niet makkelijk opjagen. [naar artikel]


6. Si señor, gazpacho por favor! Zo maak je de klassieke Spaanse soep zelf (17/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Tomaten zijn een zegen voor je huid, reden genoeg om jezelf te trakteren op een fris glaasje gazpacho. Geef je humeur een zonnige boost met dank... [naar artikel]


7. Foodbloggers presenteren hun favoriete zomergerecht: gazpacho van Be Fit Be Awesome (29/07/2020 - Het Belang van Limburg)

Deze zomer gaan we op zoek naar de favoriete seizoensgerechten van acht Belgische foodbloggers. Zoet, hartig of gewoon verfrissend tijdens de hete temperaturen, het kan allemaal. Vandaag gaan we voor een frisse gazpacho van geroosterde paprika, wortel, komkommer en sinaasappel, de zomerse favoriet van Laura van Be Fit Be Awesome. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!