Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Ontbijten met Tom Van Grieken (Vlaams Belang): "Morele vingertje van links nu in oog van Rousseau gepord"

18/11/2023 - 13:01
"Een ontbijt, een politicus en een journalist: dat zijn de ingrediënten van het wekelijkse zaterdaginterview in "De ochtend" op Radio 1 van VRT NWS-journalist Michaël Van Droogenbroeck. Vandaag is Tom Van Grieken, voorzitter van Vlaams Belang te gast. Een gesprek over het ontslag van Conner Rousseau en over de verkiezingen in 2024."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Ontbijten met Tom Van Grieken (Vlaams Belang): "Morele vingertje van links nu in oog van Rousseau gepord" (18/11/2023 - VRT NWS)

Een ontbijt, een politicus en een journalist: dat zijn de ingrediënten van het wekelijkse zaterdaginterview in "De ochtend" op Radio 1 van VRT NWS-journalist Michaël Van Droogenbroeck. Vandaag is Tom Van Grieken, voorzitter van Vlaams Belang te gast. Een gesprek over het ontslag van Conner Rousseau en over de verkiezingen in 2024. [naar artikel]


2. Ontbijten met Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken: "Kerstmanifest CD&V-voorzitter Coens klinkt als muziek in de oren" (05/12/2020 - VRT NWS)

Een ontbijt, een politicus en een journalist: dat zijn de ingrediënten van het wekelijkse zaterdaginterview in "De ochtend" op Radio 1 van VRT NWS-journalist Michaël Van Droogenbroeck met een politicus die in de schijnwerpers staat of een cruciale rol speelt in de politiek. Een ontbijtgesprek over politiek, maar tegelijk ook "weg van de Wetstraat", met aandacht voor persoonlijke verhalen. Vandaag: Tom Van Grieken, voorzitter van Vlaams Belang, die onder meer enthousiast is over het kerstmanifest van CD&V-voorzitter Joachim Coens. [naar artikel]


3. Het ‘Molenbeek’-interview met Conner Rousseau: ‘Het klimaat is superbelangrijk, maar ik hou niet van het belerende vingertje’ (03/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Ontbijten met SP.A-voorzitter Conner Rousseau: "Leven gecontroleerd weer openen als kwetsbare groep gevaccineerd is"  (12/12/2020 - VRT NWS)

Een ontbijt, een politicus en een journalist: dat zijn de ingrediënten van het wekelijkse zaterdaginterview in "De ochtend" op Radio 1 van VRT NWS-journalist Michaël Van Droogenbroeck met een politicus die in de schijnwerpers staat of een cruciale rol speelt in de politiek. Een ontbijtgesprek over politiek, maar tegelijk ook "weg van de Wetstraat", met aandacht voor persoonlijke verhalen. Vandaag: SP.A-voorzitter Conner Rousseau, onder meer over zijn eerste boek "T." dat binnenkort verschijnt en de vaccinatiestrategie. [naar artikel]


5. Ontbijten met Vooruit-voorzitter Conner Rousseau: "Verhoging RSZ voor voetballers is vooral een symbolisch dossier" (02/10/2021 - VRT NWS)

Een ontbijt, een politicus en een journalist: dat zijn de ingrediënten van het wekelijkse zaterdaginterview in "De ochtend" op Radio 1 van VRT NWS-journalist Michaël Van Droogenbroeck met een politicus die in de schijnwerpers staat of een cruciale rol speelt in de politiek. Een ontbijtgesprek over politiek, maar tegelijk ook "weg van de Wetstraat", met aandacht voor persoonlijke verhalen. Vandaag: Conner Rousseau, voorzitter van Vooruit. [naar artikel]


6. BEKIJK - Ontbijten met Vooruit-voorzitter Conner Rousseau: "De regering werkt, maar niet voldoende" (04/06/2022 - VRT NWS)

Een ontbijt, een politicus en een journalist: dat zijn de ingrediënten van het wekelijkse zaterdaginterview in "De ochtend" op Radio 1 van VRT NWS-journalist Michaël Van Droogenbroeck met een politicus die in de schijnwerpers staat of een cruciale rol speelt in de politiek. Een ontbijtgesprek over politiek, maar tegelijk ook "weg van de Wetstraat". Vandaag: Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. [naar artikel]


7. Welke tips heeft Tom Van Grieken (Vlaams Belang) voor Conner Rousseau (SP.A) als nieuwe jongste partijleider? (08/11/2019 - VRT NWS)

Conner Rousseau mag zich sinds vandaag voorzitter van de SP.A noemen. Hij neemt daarmee de wisselbeker als jongste partijleider ooit over van Tom Van Grieken, de voorzitter van Vlaams Belang. In "De wereld vandaag" op Radio 1 geeft hij zijn opvolger enkele tips. [naar artikel]


8. Van Grieken countert kritiek van Rousseau tijdens 1 mei-toespraak: “Hij is bezig met BV’s, terwijl Vlaams Belang bezig is met GV’s, de Gewone Vlaming” (01/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het Vlaams Belang is “de vakbond van de werkende Vlaming” en is de enige partij die zich bezighoudt met de gewone Vlaming. Dat heeft partijvoorzitter Tom Van Grieken gezegd tijdens zijn 1 mei-toespraak in Sint-Niklaas. Van Grieken counterde ook de eerdere kritiek van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. Zo bestempelde hij Rousseau als “een typevoorbeeld van de verwaande elite die vol is van zichzelf”, iemand die bezig is met BV’s, terwijl het Vlaams Belang bezig is met de “GV’s, de Gewone Vlaming”. Van Grieken haalde eveneens de Molenbeek-uitspraak van Rousseau aan. [naar artikel]


9. In gesprek met Tom Van Grieken (Vlaams Belang): ‘Conner Rousseau is een opportunist, geen extremist’ (24/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


10. ► Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken krijgt vuistslag van politieman, Conner Rousseau: ‘Extreemrechts toont ware gelaat’ (13/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!