Invaller De Brône maakt in blessuretijd winning goal voor KMR Biesen tegen Boorsem

19/11/2023 - 18:01
"Na twee op negen knoopte KMR Biesen (tweede provinciale A) opnieuw aan met de zege. Invaller De Brône maakte in blessuretijd de winning goal."

1. Invaller De Brône maakt in blessuretijd winning goal voor KMR Biesen tegen Boorsem (19/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Na twee op negen knoopte KMR Biesen (tweede provinciale A) opnieuw aan met de zege. Invaller De Brône maakte in blessuretijd de winning goal. [naar artikel]

2. Martínez samengevat in één video: "winning, winning, winning" (04/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Roberto Martínez gaf vanmiddag zijn allereerste persconferentie als bondscoach van de Rode Duivels. Ook onze videoman was daarbij aanwezig en hem [naar artikel]

3. Invaller Bram Donné schenkt KMR Biesen in blessuretijd gouden driepunter tegen Kortessem (14/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Een vertimmerd KMR Biesen (tweede provinciale A) heeft op de valreep gewonnen van Kortessem. De opportunistische invaller Donné en doelman Weyen waren de matchwinnaars. [naar artikel]

4. KMR Biesen profiteert van offday van Boorsem Sport: 0-1 (28/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Een tekorte terugspeelbal luidde de 0-1 van De Brône in en dat was voldoende voor KMR Biesen (tweede provinciale A) voor de volle buit bij Boorsem A, dat een offday kende. [naar artikel]

5. Boorsem Sport mag Andreas Ubachs danken voor winning goal tegen Kolmont: 3-2 (12/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Boorsem Sport (tweede provinciale A) boekte op karakter haar vierde overwinning van het seizoen. Tot twee keer toe knokte Kolmont zich langszij, maar uiteindelijk bezorgde Andreas Ubachs Boorsem met opnieuw een knap doelpunt de driepunter. [naar artikel]

6. Van 2-1 na 85 minuten naar 2-3: geweldig schot van invaller Honhon bezorgt Boorsem in extremis zege bij DH Jeuk (22/10/2023 - Het Belang van Limburg)

DH Jeuk (tweede provinciale A) gaf zondag de zege uit handen tegen Boorsem. In de laatste minuut vijf minuten gingen de bezoekers op en over de thuisploeg: 2-3. Invaller Honhon trok de driepunter over de streep met een geweldig schot. [naar artikel]

7. LIVE. Dan toch! Stef Peeters poeiert de winning goal in blessuretijd tegen de touwen voor Cercle: 3-2! (08/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 25ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Jan Breydel • Cercle staat al negen punten achter Waasland-Beveren, de voorlaatste [naar artikel]

8. Tongeren trekt aan langste eind na winning goal in blessuretijd (04/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Tongeren pakte zaterdagavond in extremis de volle buit op het veld van nieuwkomer RC Mechelen. De bezoekers begonnen sterk aan de partij met een vroege goal van Mehanovic. Na een half uur viel Tongeren stil en zo kwam Mechelen opnieuw in de match via Carrez (1-1). Tongeren was niet aangeslagen en kwam met een tweede treffer van Mehanovic opnieuw op voorsprong. In een hectisch slot zorgde Akarom nog voor de gelijkmaker, maar diep in blessuretijd bezorgde invaller Cilt Tongeren alsnog de drie punten.  [naar artikel]

9. Joosten bezorgt Geel de drie punten met winning goal in blessuretijd tegen ex-ploeg Esperanza Pelt (23/10/2022 - Het Belang van Limburg)

In de allerlaatste seconden van de wedstrijd trokken de Geelse Zotten het laken en de drie punten naar zich toe dankzij een doelpunt van Sven Joosten. Esperanza droop opnieuw af.   [naar artikel]

10. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]