Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

‘Dat hij zo’n vriendelijke en beleefde jongen was, had alles met zijn opvoeding te maken’: Jérémy Doku, wereldster in wording

20/11/2023 - 20:01
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘Dat hij zo’n vriendelijke en beleefde jongen was, had alles met zijn opvoeding te maken’: Jérémy Doku, wereldster in wording (20/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Wereldster in wording? Wonderboy Arnaud De Lie toont in Bessèges nog maar eens dat hij de ideale kruising is tussen Boonen en Gilbert (01/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Winnen? Het is voor Arnaud De Lie de doodgewoonste zaak van de wereld geworden. Na koersdag drie pakte de ‘Stier van Lescheret’ al zijn tweede zege van het seizoen. Niemand weet waar het 20-jarige, toekomstige wereldsterretje uitkomt, maar het ziet er héél veelbelovend uit. [naar artikel]


3. Angèle, wereldster in wording? Van Chanel tot Coachella: de Belgische popprinses is de ultieme bruggenbouwer (27/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Angèle ging van ‘leuk en luchtig’ naar ‘pure pop excellence’: waarom we mogelijk getuige zijn van een wereldster in wording (27/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Jérémy Doku, wereldster in wording: ‘Als hij aan de bal is, hangt er elektriciteit in de lucht. Hij wordt een van de allergrootsten’ (20/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Wereldster Jamie Lee Curtis (64) drinkt koffie in bekende zaak in Damme: “Heel vriendelijke dame” (25/05/2023 - Het Belang van Limburg)

En plots zit een wereldster op je terras. In Gasthof Siphon moesten ze woensdag eens diep ademhalen toen Jamie Lee Curtis (64) een koffie kwam drinken. “Een heel vriendelijke dame”, zegt Josephine Corneillie. [naar artikel]


7. Inzichten over Abakar Sylla, matchwinnaar van Club Brugge: discipline als codewoord voor de beleefde, vriendelijke jongen, “hij staat realistisch in het leven” (08/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Doelpuntenmaker in de Champions League, publiekslieveling in the making. Maar de schijnwerpers komen ook met valkuilen voor Abakar Sylla (19). Zij die hem kennen, stellen echter gerust: “Hij wil alles goed doen - ook in het dagelijkse leven.” [naar artikel]


8. Dader dubbele moord was volgens de ene “een man met twee gezichten”, volgens anderen “een vriendelijke” man: “Maar meer dan een beleefde groet was er nooit bij” (26/11/2023 - Het Nieuwsblad)

Danny Van Goethem (51), die sinds de dubbele moord op zijn vrouw Miren (54) en haar zoon Michiel (22) op 11 november vermist werd, is wel degelijk de man van wie het lichaam vrijdag in de Dender in Aalst is teruggevonden. De werfleider was volgens buren wel vriendelijk, maar hij liet zich nooit écht kennen. [naar artikel]


9. Mild ouderschap of toch beter een strenge opvoeding met straffen? “We zijn te hard doorgeslagen in de opvoeding van onze kinderen” (20/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Met zijn boek ‘Mogen we nog wel straffen?’ stelt Philippe Noens, pedagoog en lector Gezinswetenschappen aan hogeschool Odisee, zichzelf en elke ouder de heikele vraag of de pedagogische tik – en bij uitbreiding straffen – al dan niet verantwoord is anno 2022. “In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, voeden jonge ouders hun kinderen best streng op. En 40 procent keurt een pedagogische tik niet per definitie af”, aldus Noens, die vindt dat grenzen stellen ook kan zonder geweld. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!