Sporza

20/11/2023 - 23:01
"Een nieuwe nationale ramp vermeden. Italië heeft zich op de slotspeeldag dan toch geplaatst voor het EK. Maar in het absolute slot was het nog even bibberen en beven voor de Azzurri. Cristante maakte in de toegevoegde tijd nog een fout in de grote rechthoek, maar de scheidsrechter liet begaan. Een controversiële beslissing die een rechtstreeks EK-ticket opleverde voor de Italianen."

1. Italië ontsnapt ondanks discutabele penaltyfase in allerlaatste minuut aan nieuw drama tegen Oekraïne (20/11/2023 - Sporza)

Een nieuwe nationale ramp vermeden. Italië heeft zich op de slotspeeldag dan toch geplaatst voor het EK. Maar in het absolute slot was het nog even bibberen en beven voor de Azzurri. Cristante maakte in de toegevoegde tijd nog een fout in de grote rechthoek, maar de scheidsrechter liet begaan. Een controversiële beslissing die het lot van Oekraïne bezegelde. [naar artikel]

2. Italië ontsnapt aan nieuw drama na discutabele penaltyfase in allerlaatste minuut tegen Oekraïne (20/11/2023 - Sporza)

Een nieuwe nationale ramp vermeden. Italië heeft zich op de slotspeeldag dan toch geplaatst voor het EK. Maar in het absolute slot was het nog even bibberen en beven voor de Azzurri. Cristante maakte in de toegevoegde tijd nog een fout in de grote rechthoek, maar de scheidsrechter liet begaan. Een controversiële beslissing die een rechtstreeks EK-ticket opleverde voor de Italianen. [naar artikel]

3. Italië ontsnapt na discutabele penaltyfase in allerlaatste minuut aan nieuw drama tegen Oekraïne (21/11/2023 - Sporza)

4. Twee owngoals en een discutabele penaltyfase: STVV en Club Brugge verdelen de buit na een boeiende partij (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

• STVV - Club Brugge • Stayen • Ivan Leko tegen zijn ex-club • Ref: Jonathan Lardot [naar artikel]

5. VIDEO. Twee owngoals en een discutabele penaltyfase: STVV en Club Brugge verdelen de buit na een boeiende partij (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge kon vandaag voor de vijfde keer op rij niet winnen. Blauw-zwart stond aan de rust voor op bezoek bij STVV, maar moest mede door een... [naar artikel]

6. VIDEO. Een discutabele penaltyfase, een knappe vrije trap en enkele felbevochten derby's: dit was het weekend op de Limburgse voetbalvelden (10/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Het voorbije weekend werd er weer massaal gevoetbald op de Limburgse velden. Onze fotografen doorkruisten de hele provincie om wedstrijden bij te wonen en kwamen terug met een heleboel leuke filmpjes. Een discutabele penaltyfase (op 0.35), een knappe vrije trap en enkele felbevochten derby's: je ziet het allemaal in deze compilatievideo. [naar artikel]

7. Club is de ploeg van ‘t stad: goals Diatta en Deli volstaan voor 2-1-zege tegen Cercle, ook VAR helpt handje bij discutabele penaltyfase (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft de Brugse stadsderby gewonnen. Cercle bood aardig weerwerk, maar een kopbalgoal van Simon Deli bleek uiteindelijk genoeg voor een... [naar artikel]

8. Club is de ploeg van ‘t stad: goals Diatta en Deli volstaan voor 2-1-zege tegen Cercle, ook VAR speelt rol bij discutabele penaltyfase (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

9. Club is de ploeg van ‘t stad: goals Diatta en Deli volstaan voor zege tegen Cercle, ook VAR speelt rol bij discutabele penaltyfase (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

10. Club slikt in extremis gelijkmaker bij Standard na discutabele penaltyfase (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

1-1 en een meer dan verdiend punt voor Standard. Club Brugge liet zich op Sclessin bijna een hele wedstrijd aftroeven door erg gretige Rouches. Voor rust ontsnapte het tot twee keer toe na zeldzame slordigheden van Mignolet. Standard deed zichzelf tekort, zeker toen Lestienne een strafschop én de herneming miste. Zo leek Diatta na de enige voltrokken Brugse aanval van de match over de puntenverdeling te beslissen, maar in de slotfase kregen de Rouches loon naar werken. Gavory zette een nieuwe penalty na handspel van Rits feilloos om. [naar artikel]