Sporza

26/11/2023 - 18:01
"Een helft heer en meester zijn tegen de leider volstond niet voor de zege in de topper. KAA Gent morste in de eerste helft met zijn mogelijkheden, wat de ploeg van Hein Vanhaezebrouck zuur opbrak tegen Union. "Die kansen moet je wel grijpen", beseft de coach. "Maar zo zie je maar dat ook topschutters geen goals maken met hun ogen dicht.""

1. Vanhaezebrouck ziet Gent morsen met kansen: "Maar hadden we die wel afgedwongen met Orban in de basis?" (26/11/2023 - Sporza)

Een helft heer en meester zijn tegen de leider volstond niet voor de zege in de topper. KAA Gent morste in de eerste helft met zijn mogelijkheden, wat de ploeg van Hein Vanhaezebrouck zuur opbrak tegen Union. "Die kansen moet je wel grijpen", beseft de coach. "Maar zo zie je maar dat ook topschutters geen goals maken met hun ogen dicht." [naar artikel]

2. Vanhaezebrouck beseft dat AA Gent niet meer met punten mag morsen: “We hebben geen speelruimte meer” (11/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag • Aftrap: 16u15 • Kehrwegstadion • AA Gent won zondag na zes wedstrijden zonder zege van Club Brugge [naar artikel]

3. Lokeren en Moeskroen morsen met de kansen en blijven steken op scoreloos gelijkspel (22/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Geen doelpunten vanavond in de 'degradatietopper' tussen Lokeren en Moeskroen. Een verrassing was dat niet, want Lokeren met 6 goals en Moeskroen... [naar artikel]

4. VIDEO. Lokeren en Moeskroen morsen met de kansen en blijven steken op scoreloos gelijkspel (22/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

5. Anderlecht maakt het zichzelf nog lastig door te morsen met de kansen, maar klopt verdiend Cercle en doet weer mee voor de top-8 (12/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft gedaan wat het moest doen tegen Cercle Brugge. Alleen maakte paars-wit het nodeloos lang spannend: we overdrijven niet door te zeggen dat Anderlecht bij de rust al 5-0 kon voor staan. Dat het slechts 2-0 werd, kan paars-wit enkel zichzelf verwijten. Maar voor we te kritisch zijn: Anderlecht nadert nu in de stand tot op een puntje van Cercle Brugge, dat achtste blijft. [naar artikel]

6. ONS OORDEEL. Beerschot-aanvallers morsen met kansen, Tshimanga uiteindelijke antiheld door strafschopfout (12/01/2024 - Gazet van Antwerpen)

7. LIVE: Kimmich en Kane morsen met grote kansen in openingsfase tegen afwachtend Lazio (14/02/2024 - Sporza)

Hoog tijd voor een statement. Bayern München incasseerde afgelopen weekend een stevige tik in de Duitse titelstrijd. Bayer Leverkusen stuurde de recordkampioen met een duidelijke pandoering huiswaarts. Dus is de ploeg van Tuchel het aan zijn stand verplicht uit te pakken tegen Lazio. Wat het wordt in Rome, volg je hier vanaf 21 uur. [naar artikel]

8. Hein Vanhaezebrouck staat met AA Gent voor verraderlijke bekermatch: “Hadden ze gekund, hadden we de dag voor de WK-finale al opnieuw gevoetbald” (19/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Amper twee dagen na de onvergetelijke WK-triomf van Argentinië, rolt in België alweer de bal. AA Gent ontvangt dinsdagavond Cercle Brugge in de 1/8-finale van de Croky Cup. Een affiche waarvoor Hein Vanhaezebrouck absoluut op zijn hoede is: “Je kunt niets rechtzetten omdat er slechts één match is. Of het dan tegen Cercle of Club Brugge of Deinze is, elke ploeg is gevaarlijk.” [naar artikel]

9. 26.000 handtekeningen: referendum over Gents circulatieplan kan worden afgedwongen (06/03/2017 - De Redactie)

De vraag die IntelliGentmobiel wil beantwoord zien luidt: "Vindt u dat Gent en de Gentenaars beter worden van het voorliggende circulatieplan: ja of neen?". [naar artikel]

10. 'Moslimban' mag afgedwongen worden, oordeelt Amerikaans Hooggerechtshof (04/12/2017 - Knack)

Het inreisverbod voor inwoners van zes moslimlanden afgeroepen door VS-president Donald Trump blijft in voege, oordeelt het Amerikaanse Hooggerechtshof. [naar artikel]