Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. Hamas wil verlenging gevechtspauze met Israël om meer gevangenen vrij te laten - Opnieuw zeventien gijzelaars vrijgelaten: ook Amerikaans kind van 4 jaar

26/11/2023 - 20:01
"Een Amerikaans kind van 4 dat door de Palestijnse extremistische beweging Hamas werd gegijzeld in de Gazastrook is zondag vrijgelaten. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft zondag de Israëlische troepen in de Gazastrook toegesproken. Hij zei er dat het offensief “doorgaat tot de overwinning”. En de luchthaven van de Syrische hoofdstad Damascus is zondag opnieuw het doelwit geweest van Israëlische bombardementen. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE ISRAËL. Hamas wil verlenging gevechtspauze met Israël om meer gevangenen vrij te laten - Opnieuw zeventien gijzelaars vrijgelaten: ook Amerikaans kind van 4 jaar (26/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een Amerikaans kind van 4 dat door de Palestijnse extremistische beweging Hamas werd gegijzeld in de Gazastrook is zondag vrijgelaten. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft zondag de Israëlische troepen in de Gazastrook toegesproken. Hij zei er dat het offensief “doorgaat tot de overwinning”. En de luchthaven van de Syrische hoofdstad Damascus is zondag opnieuw het doelwit geweest van Israëlische bombardementen. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


2. Live - ‘Akkoord verlenging gevechtspauze nabij’: mogelijk verlenging van twee dagen in de maak (27/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. LIVE ISRAËL. Hamas wil verlenging gevechtspauze om meer gevangenen vrij te laten, Netanyahu: 1 extra dag wapenstilstand voor elke 10 gijzelaars (27/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft in gesprek met de Amerikaanse president Joe Biden gezegd bereid te zijn het staakt-het-vuren te verlengen. Voor elke tien gijzelaars die Hamas vrijlaat, zou Israël instemmen met een dag verlenging. Eerder liet Hamas in een verklaring weten onder niet gespecificeerde voorwaarden open te staan voor een verlenging van twee tot vier dagen van het huidige staakt-het-vuren, dat maandag eindigt. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


4. Live - Hamas: Israël wil vandaag dertig Palestijnse gevangenen vrijlaten • VS dringen aan op verlenging gevechtspauze (29/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Nog eens veertien gijzelaars vrijgelaten door Hamas • Nog geen duidelijkheid over verlenging gevechtspauze (29/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Qatarese bemiddelaars mikken op verlenging van gevechtspauze (26/11/2023 - De Tijd)

08:53 Qatar, dat bemiddelt in het conflict tussen Hamas en Israël, hoopt dat het bestand tussen beide partijen langer dan de afgesproken vier dagen zal kunnen standhouden. Dat heeft Majed al-Ansari, woordvo... [naar artikel]


7. Live - ‘Verlenging gevechtspauze nabij’ • Raketinslag ziekenhuis gevolg van mislukte raketlancering, concludeert Human Rights Watch (27/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - ‘Israël en Hamas onderhandelen over verlenging gevechtspauze’ (29/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Hoe kwam deal tussen Israël en Hamas voor gevechtspauze en uitruil gevangenen tot stand? (22/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Qatar maakt gevechtspauze concreet: "Vanaf morgen om 7 uur tijdelijk geen gevechten, 13 gijzelaars worden vrijgelaten" (23/11/2023 - VRT NWS)

Morgen gaat de gevechtspauze tussen Hamas en het Israëlische leger echt van start. Dat zegt het ministerie van Buitenlandse Zaken van Qatar, dat de pauze mee onderhandelde. Morgenochtend om 7 uur lokale tijd (6 uur Belgische tijd) zwijgen de wapens en om 16 uur wordt een eerste groep van 13 gijzelaars vrijgelaten, klinkt het. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!