Sporza

01/12/2023 - 22:01
"Anderlecht opent vrijdagavond speeldag 16 op het veld van Westerlo. De thuisploeg staat op de voorlaatste plaats, de bezoekers kunnen voorlopig tot op 1 punt van leider Union naderen. Aftrap: 20.45 u."

1. LIVE: Anderlecht gaat rusten met 0-1-voorsprong in Westerlo na kansrijke eerste helft (01/12/2023 - Sporza)

Anderlecht opent vrijdagavond speeldag 16 op het veld van Westerlo. De thuisploeg staat op de voorlaatste plaats, de bezoekers kunnen voorlopig tot op 1 punt van leider Union naderen. Aftrap: 20.45 u. [naar artikel]

2. LIVE. Rusten bij 0-0 na kansrijke eerste helft, maar Linz en Antwerp laten na te scoren (26/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Stadion der Stadt Linz [naar artikel]

3. LIVE ANDERLECHT-WESTERLO. Anderlecht domineert en gaat met een 1-0-voorsprong rusten na vroege goal Dolberg (20/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht scoorde al in de eerste minuut via Dolberg en liet Westerlo nadien niet los. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog! [naar artikel]

4. LIVEBLOG WESTERLO-OHL. Westerlo gaat met zuinige voorsprong rusten na kopbalgoal Tagir (23/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

OHL is de laatste twee wedstrijden goed op dreef. Aan Den Dreef wist OHL met het kleinste verschil te winnen van STVV. Pakken ze hun derde overwinning op een rij? Of wint Westerlo voor de eerste keer deze play-offs? [naar artikel]

5. LIVE. Genk trekt met voorsprong de rust in na kansrijke wedstrijd (30/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Heynen na bijna een jaar (kruisbandblessure) terug bij Genk • Dewaest blijft in B-kern: onderhoud met Thorup levert niets op • Eupencoach San José (Covid-19) vervangen door assistent Exposito • Eupen zonder Miangue, Beck, Koch, Cools en Sowah (allen corona) [naar artikel]

6. LIVE: Rusten geblazen in Brussel. Bij momenten flitsende Duivels gaan rusten met voorsprong na goals Mertens en Lukaku (11/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Rode Duivels leggen de laatste hand aan hun WK-voorbereiding met een uitwuifwedstrijd tegen Costa Rica. Bondscoach Roberto Martínez beloofde... [naar artikel]

7. LIVE: Westerlo gaat met een 1-0 voorsprong rusten, OHL raakt moeilijk onder de druk uit (23/04/2024 - Sporza)

De kemphanen van Westerlo ontvangen vanavond OH Leuven voor de laatste match van de heenronde in de Conference Play-offs. Het is de opener van de midweekspeeldag, dit weekend moeten beide teams weer aan de bak. Volg alle actie vanaf 20.30 uur op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

8. LIVE: Doelpunt Bandé doet Mechelen dromen in kansrijke eerste helft tegen Standard (0-1) (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Sclessin Ref: Lambrechts Beide teams staan op de meest ondankbare plaatsen: Mechelen laatste, Standard zevende Standard rekent op... [naar artikel]

9. Kansrijke ouders samen naar concentratieschool (08/03/2018 - De Standaard)

Wie als kansrijke ouder zijn kind wil inschrijven in een concentratieschool, heeft geen garantie dat dat lukt. Minister Crevits wil daar iets aan doen. [naar artikel]