02/12/2023 - 17:01
"Burnley en Vincent Kompany hebben in de Premier League de rode lantaarn in handen. Met de komst van Sheffield kijken Kompany en co een van de voornaamste degradatieconcurrenten in de ogen. Het staat momenteel 1-0 voor Burnley. Volg het cruciale duel in onze liveblog!"

1. LIVE BURNLEY-SHEFFIELD. 2-0! Bruun Larsen zet Kompany en co op dubbele voorsprong tegen Sheffield (02/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Burnley en Vincent Kompany hebben in de Premier League de rode lantaarn in handen. Met de komst van Sheffield kijken Kompany en co een van de voornaamste degradatieconcurrenten in de ogen. Het staat momenteel 1-0 voor Burnley. Volg het cruciale duel in onze liveblog! [naar artikel]

2. LIVE BURNLEY-SHEFFIELD UNITED. Kompany en Burnley kunnen voorlopig geen vuist maken tegen een tienkoppig Sheffield United (10/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Dankzij een 1-2-overwinning op het veld van Middlesbrough is het Burnley van Vincent Kompany officieel de snelste promovendus ooit in de Engelse Championship. Vanavond nemen ze het op tegen Sheffield United, de tweede in de stand. Kunnen The Clarets opnieuw aan het langste eind trekken? Via onderstaande liveblog volgt u alle actie op de voet. [naar artikel]

3. LIVEBLOG SHEFFIELD-ARSENAL. Trossard op de bank bij Gunners, nemen ze afstand van hekkensluiter Sheffield? (04/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Leandro Trossard voelt zicht duidelijk op zijn gemak bij Arsenal. Weet hij opnieuw indruk te maken tegen de hekkensluiter Sheffield United? Volg het via onderstaande liveblog. [naar artikel]

4. LIVEBLOG SHEFFIELD-ARSENAL. Trossard ziet vanop de bank hoe de Gunners Sheffield hélemaal afmaken (04/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVEBLOG SHEFFIELD-ARSENAL. Gunners hebben bij de rust al brandhout gemaakt van armtierig Sheffield (04/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Arsenal speelt een uitmatch bij Sheffield, maar van een wedstrijd is geen sprake. Na één helft zijn de Gunners al helemaal klaar met de thuisploeg. Mag bankzitter Leandro Trossard in de tweede helft opdraven? Volg de match op de voet via onderstaande liveblog! [naar artikel]

6. LIVEBLOG SHEFFIELD-BURNLEY. 0-2! Assignon schiet Clarets op dubbele voorsprong (20/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Voor het Burnley van Kompany is het een cruciale match in de strijd om het behoud. Met nog vijf matchen te gaan begint de tijd te dringen voor de Clarets, dat op zes punten van de veilige zone staat. Behalen Kompany & co een broodnodige overwinning? Volg wedstrijd hieronder. [naar artikel]

7. LIVEBLOG SHEFFIELD-BURNLEY. Twee goals op twee minuten: dubbele voorsprong voor Clarets in cruciale match (20/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVEBLOG SHEFFIELD-BURNLEY. Foster herstelt dubbele voorsprong opnieuw (20/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE BURNLEY-SHEFFIELD UNITED. Kompany en Burnley op voorsprong: invaller Gudmundsson breekt de ban (10/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Dankzij een 1-2-overwinning op het veld van Middlesbrough is het Burnley van Vincent Kompany officieel de snelste promovendus ooit in de Engelse Championship. Vanavond nemen ze het op tegen Sheffield United, de tweede in de stand. Kunnen The Clarets opnieuw aan het langste eind trekken? Voorlopig staat het 1-0. Via onderstaande liveblog volgt u alle actie op de voet. [naar artikel]

10. LIVE. Engelse FA Cup: Vertonghen kopt Tottenham op voorsprong tegen Norwich - City dichtbij voorsprong tegen Sheffield Wednesday (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Na een moeizame eerste tien minuten, komt Manchester City er stilaan door op het veld van Sheffield Wednesday. Gabriel Jesus mist op een haar na de... [naar artikel]