Sporza

03/12/2023 - 21:01
"Met Union-Cercle Brugge krijgt de Jupiler Pro League vanavond een aantrekkelijke affiche als afsluiter van speeldag 16. Houdt de leider de 3 punten in Brussel of kan seizoensrevelatie Cercle verrassen in het Dudenpark? Volg het hier vanaf 19.15 uur."

1. LIVE: Kan Cercle Brugge de achterstand in de tweede helft nog helemaal wegpoetsen? (03/12/2023 - Sporza)

Met Union-Cercle Brugge krijgt de Jupiler Pro League vanavond een aantrekkelijke affiche als afsluiter van speeldag 16. Houdt de leider de 3 punten in Brussel of kan seizoensrevelatie Cercle verrassen in het Dudenpark? Volg het hier vanaf 19.15 uur. [naar artikel]

2. LIVE: Kan Cercle Brugge de dubbele achterstand in de tweede helft nog helemaal wegpoetsen? (03/12/2023 - Sporza)

3. Kunnen de troepen van Kompany nog een tweede keer een achterstand wegpoetsen op Anfield? (10/02/2024 - Sporza)

Manchester City boekte eerder deze middag al een zege tegen Everton, dus weten The Reds wat hen te doen staat. Thuis tegen het Burnley van Vincent Kompany moet er gewonnen worden, al gaat dat voorlopig minder vlot dan verwacht. [naar artikel]

4. LIVE BRABANTSE PIJL. Zes koplopers komen op het plaatselijke parcours, peloton moet nog vier minuten wegpoetsen (07/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

De échte start van het Vlaamse wielernajaar. Vandaag wordt de Brabantse Pijl gereden. Tussen Leuven en Overijse staan 197 heuvelachtige kilometers... [naar artikel]

5. LIVE BRABANTSE PIJL. Zes koplopers komen op het plaatselijke parcours, peloton moet nog drie minuten wegpoetsen (07/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

6. Total wil olieverleden wegpoetsen met naamswijziging (09/02/2021 - De Tijd)

10:14 Een hoger dan verwachte winst voor het vierde kwartaal bombardeert Total tot primus in de gekwelde oliesector. Een nieuwe naam moet de cleantech-ambities kracht bij zetten. [naar artikel]

7. CERCLE BRUGGE - nieuws 20/01 Verdediger van 10 miljoen voor Cercle Brugge (20/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Cercle Brugge krijgt er nog een centrale verdediger bij. Het gaat om de Serviër Strahinja Pavlovic. De viervoudige international komt op huurbasis over van moederclub Monaco. [naar artikel]

8. LIVE CERCLE BRUGGE-KV KORTRIJK. Zet Cercle Brugge concurrenten voor plek in Europe play-offs onder druk met zege tegen KV Kortrijk? (01/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zowel Cercle Brugge als KV Kortrijk kunnen de punten gebruiken. Groen-zwart doet nog volop mee voor een ticket voor de Europe play-offs en KVK is nog steeds niet helemaal veilig. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

9. Gouden duo van Seraing wist vroege achterstand uit tegen Cercle Brugge, promovendus boekt tweede seizoenszege (21/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Seraing heeft zijn tweede overwinning van het seizoen beet in de Jupiler Pro League. De promovendus kwam tegen Cercle Brugge al vroeg op achterstand, maar door doelpunten van gouden duo Youssef Maziz en Marius Mouandilmadji werd er uiteindelijk toch nog gewonnen. De Luikse club haalde het met 2-1. [naar artikel]

10. Matig AA Gent buigt achterstand na rust om in 2-1- zege tegen Cercle Brugge (26/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Bloed, zweet en tranen. Het werd allesbehalve een makkelijke namiddag voor AA Gent tegen een verdienstelijk Cercle Brugge dat voor rust op voorsprong kwam toen Millan een elfmeter benutte. De Buffalo’s bakten er voor rust werkelijk niets van en haalden zich de woede van de thuisaanhang op de hals. Maar na de pauze zette de thuisploeg de scheve situatie alsnog recht dankzij doelpunten van De Sart en Lemajic. Sprankelen deed Gent nooit maar dankzij deze driepunter springt het wel naar de twaalfde stek in de rangschikking. [naar artikel]