Sporza

[VIDEO] - Herbekijk de blunder van debuterende doelman Horvath

05/05/2017 - 23:00
"Michel Preud'homme koos vandaag voor Ethan Horvath in doel, maar bij de Amerikaan ging in het begin van de tweede helft het licht even uit."

1. [VIDEO] - Herbekijk de blunder van debuterende doelman Horvath (05/05/2017 - Sporza)

Michel Preud'homme koos vandaag voor Ethan Horvath in doel, maar bij de Amerikaan ging in het begin van de tweede helft het licht even uit. [naar artikel]

2. Oeps: Club-doelman Horvath staat wereldwijd voor schut na monumentale blunder tegen Europees kampioen Portugal (14/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ook bij de Verenigde Staten kan Ethan Horvath de zorgen niet van zich af voetballen. De jonge doelman van Club Brugge mocht voor de oefenwedstrijd... [naar artikel]

3. Club-doelman Horvath staat wereldwijd voor schut na monumentale blunder tegen Europees kampioen Portugal (14/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

4. Hattrick Izquierdo wist onwaarschijnlijke blunder Horvath uit op Mambourg (05/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

De Gouden Schoen blinkt weer. Met een hattrick wiste Izquierdo in Charleroi een ongelofelijke flater van doelman Horvath uit en bezorgde hij Club [naar artikel]

5. Club-doelman Horvath niet de eerste keeper die 'zich vergist' op Mambourg (05/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Onwaarschijnlijk moment vlak na rust in Charleroi - Club Brugge. Ethan Horvath, die in doel de plaats innam van de gepasseerde Butelle, toonde [naar artikel]

6. VIDEO: Wat doet Horvath hier nu weer? Club Brugge-doelman gaat opnieuw pijnlijk in de fout (14/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

7. Club Brugge-doelman Ethan Horvath barst in tranen uit na gewonnen topper tegen Gent (31/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge heeft zondag met 3-0 de scalp genomen van AA Gent op de eerste speeldag in Play-off I. Doelman Ethan Horvath hield de nul maar barstte na affluiten uit in tranen. [naar artikel]

8. Club-doelman Horvath grote held in Nations League-finale na cruciale penaltysave in 124ste (!) minuut (07/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Geweldig moment voor Ethan Horvath. De reservedoelman van Club Brugge ontpopte zich in een zinderende Nations League-finale tot dé held van de Verenigde Staten. De ingevallen Horvath stopte in de 124ste (!) minuut een penalty van Mexico, waardoor Team USA zijn eerste prijs sinds 2017 pakte. [naar artikel]