Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Humo

Julia Roberts die het einde van de wereld trotseert en de Noorse ‘Veep’: Humo selecteert het beste om te streamen op Netflix en co.

08/12/2023 - 13:01
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Julia Roberts die het einde van de wereld trotseert en de Noorse ‘Veep’: Humo selecteert het beste om te streamen op Netflix en co. (08/12/2023 - Humo)

[naar artikel]


2. Een virtuoze Cate Blanchett en een laatste keer seksuele opvoeding: Humo selecteert het beste om te streamen op Netflix en co. (17/09/2023 - Humo)

[naar artikel]


3. Nieuw te streamen deze week: ‘What We Do In The Shadows’, ‘Your Honor’ en ‘2DEZIT’ zijn terug, Emily Blunt en Chris Evans zijn te zien in ‘Pain Hustlers’, ‘Shameless’ is eindelijk te streamen en w (27/10/2023 - Newsmonkey)

Eind oktober, dan begint een mens toch al eens aan de eindejaarslijstjes te denken. Deze week zien we niet meteen reeksen die zich kunnen opwerpen als kanshebber en draait het op de streamers nog een week allemaal om Halloween. Zo is het nieuwe seizoen van What We Do In The Shadows (Disney+) perfect op tijd […] The post Nieuw te streamen deze week: ‘What We Do In The Shadows’, ‘Your Honor’ en ‘2DEZIT’ zijn terug, Emily Blunt en Chris Evans zijn te zien in ‘Pain Hustlers’, ‘Shameless’ is eindelijk te streamen en we zien hoe het Ryan Reynolds vergaat bij zijn voetbalclub in ‘Welcome To Wrexham’ appeared first on Newsmonkey. [naar artikel]


4. Julia Roberts ontdekt na 55 jaar dat ze eigenlijk helemaal geen Roberts is (13/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Julia Roberts (55) kwam er onlangs achter eigenlijk geen Roberts-telg te zijn vanwege een affaire die tientallen jaren geleden plaatsvond. De Amerikaanse actrice deed die ontdekking in het programma ‘Finding Your Roots’ van PBS, waar een DNA-test en stamboomonderzoek duidelijkheid verschaften. [naar artikel]


5. Julia Roberts verrast door tv-programma: “Biologisch ben je geen Roberts” (13/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Actrice Julia Roberts (55) is te weten gekomen dat biologisch gezien haar achternaam eigenlijk niet Roberts zou moeten zijn. Dat leerde ze in het tv-programma Finding You Roots, die haar stamboom uitzochten. [naar artikel]


6. Humo selecteert het beste om te streamen: donkere horror, actie in Irak en het vierde seizoen van ‘You’ (02/02/2023 - Humo)

[naar artikel]


7. De eerste ‘Bridgerton’-spin-off, sumo­worstelaars en een controversiële Cleopatra: Humo selecteert het beste om te streamen (04/05/2023 - Humo)

[naar artikel]


8. Humo selecteert het beste om te streamen (vanaf 8 september) (05/09/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. Humo selecteert het beste om te streamen (vanaf 15 september) (12/09/2023 - Humo)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!