Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Jeroen Meus, tussen voorgerecht en hoofdschotel: “Sinds de dood van mijn broer is er een ander man in mij rechtgestaan”

10/12/2023 - 10:01
"‘t Wordt ‘hert’. Maar wel mals en zacht. Vergeef ons het grapje, maar het schetst perfect de sfeer op de set waar Jeroen Meus zijn veertiende ‘Nationale Kerstmenu’ klaarstoomt voor ‘Dagelijkse kost’. Jolig achter zijn vuren, ernstig in een kamertje erboven. Wij waren erbij en spraken hem over het overlijden van z'n broer, zoon Georges en de toekomst van ‘Dagelijkse kost’. “Ik ga dit programma geen tien jaar meer maken.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Jeroen Meus, tussen voorgerecht en hoofdschotel: “Sinds de dood van mijn broer is er een ander man in mij rechtgestaan” (10/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

‘t Wordt ‘hert’. Maar wel mals en zacht. Vergeef ons het grapje, maar het schetst perfect de sfeer op de set waar Jeroen Meus zijn veertiende ‘Nationale Kerstmenu’ klaarstoomt voor ‘Dagelijkse kost’. Jolig achter zijn vuren, ernstig in een kamertje erboven. Wij waren erbij en spraken hem over het overlijden van z'n broer, zoon Georges en de toekomst van ‘Dagelijkse kost’. “Ik ga dit programma geen tien jaar meer maken.” [naar artikel]


2. Jeroen Meus, tussen voorgerecht en hoofdschotel: “Ik ga ‘Dagelijkse kost’ geen tien jaar meer maken” (10/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

‘t Wordt ‘hert’. Maar wel mals en zacht. Vergeef ons het grapje, maar het schetst perfect de sfeer op de set waar Jeroen Meus zijn veertiende ‘Nationale Kerstmenu’ klaarstoomt voor ‘Dagelijkse kost’. Jolig achter zijn vuren, ernstig in een kamertje erboven. Wij waren erbij en spraken hem over het overlijden van z'n broer, zoon Georges en de toekomst van ‘Dagelijkse kost’. “Ik had graag wat meer kindjes gehad, maar daar besliste de natuur anders over.” [naar artikel]


3. EXCLUSIEF. Jeroen Meus, tussen voorgerecht en hoofdschotel: “Ik ga ‘Dagelijkse kost’ geen tien jaar meer maken” (10/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

‘t Wordt ‘hert’. Maar wel mals en zacht. Vergeef ons het grapje, maar het schetst perfect de sfeer op de set waar Jeroen Meus zijn veertiende ‘Nationale Kerstmenu’ klaarstoomt voor ‘Dagelijkse kost’. Jolig achter zijn vuren, ernstig in een kamertje erboven. Wij waren erbij en spraken hem over het overlijden van z'n broer, zoon Georges en de toekomst van ‘Dagelijkse kost’. “Ik had graag wat meer kindjes gehad, maar daar besliste de natuur anders over.” [naar artikel]


4. Twistappel migratie opnieuw hoofdschotel tijdens Europese top in Salzburg (19/09/2018 - VRT NWS)

De informele Europese top die vanavond en morgen in Salzburg plaatsvindt, is niet de eerste waar migratie hoog op de agenda staat. Het zal vermoedelijk ook niet de laatste zijn. Een stand van zaken en een vooruitblik.   [naar artikel]


5. Bekendste nieuwslezeres van Noord-Korea krijgt luxeflat van Kim Jong-un: “Mijn familie heeft hele nacht rechtgestaan en gehuild van diepe dankbaarheid” (15/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un heeft een luxueus appartement cadeau gedaan aan het bekendste nieuwsanker van het land. Een zwijmelende Ri Chun Hi (78) kreeg meteen ook een rondleiding in haar nieuwe optrekje in het centrum van de hoofdstad Pyongyang. “Mijn familie heeft de hele nacht rechtgestaan en gehuild van diepe dankbaarheid”, klonk het. [naar artikel]


6. Live - Laatste Reuzegommer getuigt: ‘Niemand is ooit rechtgestaan om te zeggen: ‘Waar zijn wij hier mee bezig?’’ (25/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live - Laatste Reuzegommer verhoord: ‘Niemand is ooit rechtgestaan om te zeggen: ‘Waar zijn wij hier mee bezig?’’ (25/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Valerie Van Peel is rechtgestaan en ontploft, niet zo beheerst als ze zelf wou (21/10/2022 - De Standaard)

Wie slipt in de Wetstraat of in de geruchtenmolen belandt, verzeilt vroeg of laat in deze rubriek. [naar artikel]


9. Van soep tot hoofdschotel en dessert: onze 3 HLN-chefs stomen een volledig menu klaar voor amper 22 euro (29/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman haalden hun beste ideeën boven om een volledig etentje klaar te stomen en toverden een volledig menu uit hun potten en pannen. Van een soepje om mee te beginnen, tot een ovenschotel of vol-au-vent, een dessert én zelfs een snelle lunch. Voor amper 22 euro verras je je gasten aan tafel of gewoon je tafelgenoten. Smakelijk! [naar artikel]


10. Het ideale voorgerecht: zalm in een jasje van bladerdeeg (14/12/2016 - De Morgen)

Zalm is het perfecte ingrediënt om een lekker voorgerecht te maken. In combinatie met het bladerdeeg en de spinazie zal het bezoek er zeker van smullen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!