Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Tijd

'Apericena' | Deze restaurants doen ‘apero voor gevorderden’

12/12/2023 - 08:01
"07:00 Een apero voor gevorderden en een hemelse tafelgewoonte voor wie sharing plates en all-day-dining smaakt: dat is de apericena. Hoog tijd om de traditie in België te importeren."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. 'Apericena' | Deze restaurants doen ‘apero voor gevorderden’ (12/12/2023 - De Tijd)

07:00 Een apero voor gevorderden en een hemelse tafelgewoonte voor wie sharing plates en all-day-dining smaakt: dat is de apericena. Hoog tijd om de traditie in België te importeren. [naar artikel]


2. Van apero tot dessert en brunch: met deze boxen haal je de restaurantsfeer in huis (01/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Tijdens de feestperiode is thuisblijven en petit comité de regel. Mag het kerstdiner toch een beetje restaurantallures krijgen? Veel zaken slaan de handen in elkaar om een speciale box te lanceren. Onze tips om de locals te steunen: editie Gent. [naar artikel]


3. Van apero tot dessert en brunch: met deze feestboxen haal je de restaurantsfeer in huis (10/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Tijdens de feestperiode is thuisblijven en petit comité de regel. Mag het kerstdiner toch een beetje restaurantallures krijgen? Veel zaken lanceren een speciale feestbox. Onze tips om de lokale bedrijven te steunen: editie Brugge. [naar artikel]


4. Deze mocktail is de ideale mix tussen koffie en apéro (24/03/2021 - Metro)

Een koffie is lekker en we zouden niet zonder kunnen, maar soms heeft een mens nood aan iets verfrissend. Uiteraard kan je op zo’n moment kiezen voor een iced latte of een cold brew, maar er is nog een andere optie. Als je nog nooit van een coffee tonic hebt gehoord is dit hét moment […] Het bericht Deze mocktail is de ideale mix tussen koffie en apéro verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


5. Weg met kant-en-klare ovenhapjes: met deze 5 originele apero-ideeën scoort u bij al uw vrienden (31/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Apéro-time met broodjes kaas & spek op de BBQ! (04/07/2017 - De Morgen)

Dit afgekruid broodje met kaas, spek, ui en dressing kan perfect als aperitiefhapje maar is ook net wat origineler dan stokbrood bij de BBQ. [naar artikel]


7. Apéro-time: parmezaannestjes met gehakt (06/07/2017 - De Morgen)

Maak lekker veel nestjes van Parmezaanse kaas en vul ze op met boerengehakt, wortelen en ui voor een hartig hapje.Onweerstaanbaar! [naar artikel]


8. Wijnkenner Alain Bloeykens proeft de apéro maison aan de kust: “Voor wie graag voor weinig geld eens goed zat is” (27/07/2018 - Het Nieuwsblad)

De hele zomer trekt De Grote Test naar de kust om er culinaire klassiekers te proeven. Ditmaal mocht Wijnkenner Alain Bloeykens zich wagen aan de apéro maison in verschillende kustgemeenten. “Wat is me dit jong. Ik krijg er krampen van in mijn maag”, klonk het toch een beetje ontgoocheld. Een van de zaken kreeg amper twee op tien. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!