13/12/2023 - 17:01
"De jongere broer van Jude, Jobe Bellingham, bouwt langzaamaan ook aan zijn voetbalcarrière. Gisteren lukte de 18-jarige aanvaller de winning goal voor Sunderland tegen Leeds in de Engelse Championship."

1. Z’n broer achterna? 18-jarige Jobe Bellingham scoort het winnende doelpunt voor Sunderland (13/12/2023 - Het Belang van Limburg)

De jongere broer van Jude, Jobe Bellingham, bouwt langzaamaan ook aan zijn voetbalcarrière. Gisteren lukte de 18-jarige aanvaller de winning goal voor Sunderland tegen Leeds in de Engelse Championship. [naar artikel]

2. "Dit is een nooit geziene beslissing": Real vol ongeloof nadat ref net vóór winnende treffer Bellingham affluit (03/03/2024 - Sporza)

Sommige gebeurtenissen zijn zo onwaarschijnlijk dat zelfs de beste scenarioschrijvers ze niet kunnen verzinnen. Zo ook de wedstrijd tussen Valencia en Real Madrid. Daarin eiste Vinicius Jr. een hoofdrol op met 2 goals en een opmerkelijk handgebaar. Maar ook ref Gil Manzano was meer dan een figurant toen hij vlak voor de winning goal de match affloot. [naar artikel]

3. "Dit is een nooit geziene beslissing": Real onthutst nadat ref net vóór winnende treffer Bellingham affluit (03/03/2024 - Sporza)

4. VIDEO. Jude Bellingham denkt Real Madrid winnende treffer te schenken in blessuretijd, maar… ref had net afgefloten: Engelse vedette uitgesloten in tumult (03/03/2024 - Gazet van Antwerpen)

Real Madrid heeft in de Spaanse voetbalcompetitie voor de tweede keer op rij punten laten liggen in een uitwedstrijd. Na de 1-1 bij Rayo Vallecano kwam het elftal van trainer Carlo Ancelotti nu niet verder dan een gelijkspel (2-2) tegen Valencia. [naar artikel]

5. "Dit is een nooit geziene beslissing": Real onthutst nadat ref net vóór winnende treffer Bellingham afgefloten had (03/03/2024 - Sporza)

6. Nieuwe voetbaldocu in de maak: Feyenoord gaat Sunderland en Tottenham achterna (16/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Voetbalfans mogen zich gaan verheugen op een nieuwe docu-reeks. Feyenoord is de volgende club die de deuren wagenwijd openzet voor de camera’s. De Rotterdammers gaan zo enkele grote namen achterna. [naar artikel]

7. Dante Vanzeir achterna: Jude Bellingham geeft jongetje in rolstoel zijn vest om hem te beschermen tegen hondenweer (26/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Jude Bellingham heeft z’n reputatie van ideale schoonzoon weer alle eer aangedaan. Vlak voor de wedstrijd tegen België liep hij het veld op met een jongen in een rolstoel. Die kreeg daarna de vest van de Engelse wonderboy. Een mooi gebaar. [naar artikel]

8. Real Madrid heeft handen meer dan vol met Getafe: Jude Bellingham maakt pas in minuut 95 winnend doelpunt (02/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Jude Bellingham (20) blijft scoren. In de thuiswedstrijd tegen Getafe maakte hij het winnende doelpunt in minuut 95. Real kwam na 11 minuten op achterstand na een doelpunt van Borja Mayoral. Een stug Getafe hield stand tot Joselu kort na de rust gelijk maakte. De vice-kampioen leek dan een hele tijd op weg naar puntenverlies, maar in minuut 95 scoorde Jude Bellingham de winnende treffer. [naar artikel]

9. Toch weer hij: Jude Bellingham beslist spektakelrijke El Clásico met piekfijn doelpunt in extra tijd en zet Real op weg naar Spaanse landstitel (21/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid en FC Barcelona hielden elkaar lange tijd in evenwicht in het Estadio Santiago Bernabeu. Een puntendeling in de laatste El Clasico van het seizoen leek in de sterren geschreven, totdat Jude Bellingham een piekfijne aanval afrondde in minuut 90’+1’. De Koninklijke zet zo een reuzenstap richting de Spaanse landstitel. Met nog zes matchen te gaan, telt het nu elf punten meer dan eerste achtervolger Barcelona. [naar artikel]

10. Winnende doelpunt van Teodorczyk (02/10/2016 - Het Laatste Nieuws)