Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Welke lessen kunnen we trekken uit het coronabeleid? OESO noemt Belgische aanpak ‘bewonderenswaardig’

14/12/2023 - 20:01
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Welke lessen kunnen we trekken uit het coronabeleid? OESO noemt Belgische aanpak ‘bewonderenswaardig’ (14/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Ondanks fouten ziet OESO ‘bewonderenswaardig’ Belgisch coronabeleid in uitzonderlijk zware omstandigheden (14/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. “Bewonderenswaardig dat Vandeurzen zijn familieschat terug in de economie pompt” (01/06/2017 - Het Belang van Limburg)

Urbain Vandeurzen, Vic Swerts, Jan Toye en een twintigtal gerenommeerde en vermogende ondernemers stellen vandaag Smile Invest voor. Met dat risicokapitaalfonds willen ze de volgende vijf jaar investeren in een 15-tal innovatieve en beloftevolle bedrijven in de Benelux, om hen zo te helpen uitgroeien tot de nummer één of twee in hun sector. Laat ons duidelijk zijn: voor dit initiatief verdient Vandeurzen alle lof. Hij had de honderden miljoenen euro’s die hij bij de verkoop van zijn technologiebedrijf LMS opstreek hebberig tegen de borst kunnen drukken, er een eigen eiland of gepersonaliseerde privéjet mee kunnen kopen. En ja, de man heeft zich privé enige luxe veroorloofd. Maar dat hij nu een stuk van zijn familieschat terug in de economie pompt, siert hem. Dat hij dit samen met enkele gelijkgestemden doet, is ook bewonderenswaardig. [naar artikel]


4. Bouwondernemer Mathieu Gijbels overleden: “Zijn moed en optimisme waren bewonderenswaardig” (24/01/2019 - Het Belang van Limburg)

Bouw- en vastgoedondernemer Mathieu Gijbels is donderdagochtend op 76-jarige leeftijd gestorven in bijzijn van zijn vrouw en kinderen. Het bedrijf dat hij in 1969 uit de grond stampte, is nog steeds een gevestigde waarde in de bedrijfs- en kantoorbouw. [naar artikel]


5. 'Bewonderenswaardig, burgemeester Lippens, liefde voor de kindertjes' (11/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Van Bronckhorst, coach van Dembélé in China: “De straten en gebouwen worden elke dag ontsmet, bewonderenswaardig” (06/04/2020 - Het Belang van Limburg)

Giovanni van Bronckhorst is teruggekeerd in China en hervat deze maandag met de selectie van zijn club Guangzhou R&F de voorbereiding op de nieuwe competitie. Dat kan nu het coronavirus in het land onder controle lijkt. Eén probleem, niemand weet wanneer de competitie echt begint. “ De overheid zit er bovenop, gebouwen en straten worden elke dag ontsmet.” [naar artikel]


7. “Bewonderenswaardig hoe hij ermee omgaat”: Schreuder complimenteert Vormer - Vrancken: “Reguliere competitie mooi afsluiten” (08/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 34 • Aftrap: 18u30 • Jan Breydelstadion [naar artikel]


8. Omstreden VAR-strafschop nekt bewonderenswaardig Genk in blessuretijd (24/07/2022 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk leed op de openingsspeeldag een pijnlijke nederlaag (3-2) op het veld van titelverdediger Club Brugge. Pijnlijk, omdat een bewonderenswaardig Racing veel meer verdiende maar op een sterke Mignolet stuitte én in blessuretijd genekt werd door een omstreden VAR-strafschop. [naar artikel]


9. Van de overspoelde ziekenhuizen tot de gesloten schoolpoort: vijf lessen uit het Belgische coronabeleid (14/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Van relschoppers tot gewone gezinnen, van extreemlinks tot extreemrechts: zij trekken zondag weer de straat op tegen het coronabeleid (08/01/2022 - Het Nieuwsblad)

Zondag trekt opnieuw een betoging tegen het coronabeleid door Brussel. De deelnemers vormen een opvallend bont gezelschap. Van extreemlinks tot extreemrechts, van gewone gezinnen tot relschoppers, van wereldverbeteraars tot complotdenkers. Ondanks die diversiteit vinden zij elkaar steeds beter via hun netwerk van groepen, verenigingen en zelfs een politieke partij. Een dwarsdoorsnede van de antibeweging. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!