Sporza

LIVE: Noodlijdend Oud-Heverlee Leuven komt meteen op voorsprong tegen Cercle Brugge

16/12/2023 - 17:01
"Na nederlagen tegen Union en Antwerp is seizoensrevelatie Cercle Brugge zijn plekje in de top 6 weer kwijtgespeeld. Tegen OH Leuven wil Miron Muslic weer aanknopen met de overwinning. Volg de match hier vanaf 16 uur."

1. LIVE: Gunt Cercle Brugge zichzelf leuke kerst met winst tegen noodlijdend Oud-Heverlee Leuven? (16/12/2023 - Sporza)

Na nederlagen tegen Union en Antwerp is seizoensrevelatie Cercle Brugge zijn plekje in de top 6 weer kwijtgespeeld. Tegen OH Leuven wil Miron Muslic weer aanknopen met de overwinning. Volg de match hier vanaf 16 uur. [naar artikel]

2. LIVE: Cercle Brugge heeft het moeilijk bij Oud-Heverlee Leuven, Denkey scoort met gelukje (16/12/2023 - Sporza)

3. LIVE: Cercle Brugge heeft het moeilijk bij Oud-Heverlee Leuven, plotse gelijkmaker afgekeurd (16/12/2023 - Sporza)

4. LIVE: Denkey lijkt Cercle Brugge zege te bezorgen met late penalty op Oud-Heverlee Leuven (16/12/2023 - Sporza)

5. LIVE: Cercle komt meteen na rust op voorsprong tegen Eupen (25/11/2023 - Sporza)

Cercle Brugge heeft voorlopig een plekje in de top 6 beet en dat wil het tegen Eupen niet zomaar afgeven. Zet de Vereniging zijn goede vorm door na de interlandbreak? Volg het hier vanaf 16 uur. [naar artikel]

6. LIVE: Cercle komt meteen op voorsprong in verschroeiend wedstrijdbegin (11/02/2024 - Sporza)

In de hevige strijd om een plekje in de Champions' Play-offs spelen ook Gent en Cercle Brugge een rol. De Buffalo's prijken momenteel op plek 5, Cercle kwam vorige week weer de top 6 binnen. Wie verstevigt zijn kandidatuur vandaag? Volg alles hier live vanaf 19.15 uur. [naar artikel]

7. RWDM boekt verdiende zege tegen matig Cercle Brugge (16/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Net als tegen Oud-Heverlee Leuven heeft RWDM een achterstand in de eerste helft omgebogen in een zege. Cercle Brugge leek kort na het halfuur een tweede keer op voorsprong te komen, maar het doelpunt van Alan Minda werd terecht afgekeurd voor handspel. De bezoekers gavcn zich volledig, maar keren met lege handen weer naar huis. [naar artikel]

8. Nieuwkomer Waldo Rubio redt puntje voor Cercle Brugge tegen OH Leuven (31/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Cercle Brugge-OH Leuven heeft geen winnaar opgeleverd. De bezoekers kwamen na een halfuur spelen op voorsprong via Thomas Henry, Cercle kwam in de tweede helft langszij na een goal van nieuwkomer Waldo Rubio. Eindstand: 1-1. OH Leuven speelt zo voor de tweede keer in twee wedstrijden gelijk, Cercle pakt 4 op 6. [naar artikel]

9. OH Leuven maakt ontstellend zwak Cercle compleet belachelijk en wint met klinkende 7-1 cijfers (19/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

Oud-Heverlee Leuven heeft zaterdagavond zwaar uitgehaald tegen Cercle Brugge op de derde speeldag van de Belgische eerste klasse B. Aan Den Dreef werd het maar liefst 7-1 voor de thuisploeg. [naar artikel]

10. PROXIMUS LEAGUE. OHL pakt volle buit op veld van Cercle Brugge (03/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Oud-Heverlee Leuven heeft dinsdagavond in eerste klasse B met 0-3 gewonnen op het veld van Oud-Heverlee Leuven. Het ging om de openingswedstrijd van de negende speeldag. [naar artikel]

11. Cercle Brugge komt naast Leuven na 2-1 zege met doelpunt van Ravych in blessuretijd (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge heeft een duurbevochten overwinning geboekt tegen OH Leuven. Ueda en Gonzalez zorgden voor een 1-1 bij rust, in de toegevoegde tijd van de tweede helft zorgde de jonge verdediger Christiaan Ravych voor euforie op de Brugse tribunes. Door de overwinning wipt Cercle Brugge (16 op 21) over Anderlecht en komt het naast Leuven op de achtste plaats in de klassering postvatten. [naar artikel]

12. OHL verkoopt titelfavoriet Cercle oplawaai van jewelste: 7-1! (19/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Oud-Heverlee Leuven heeft vanavond zwaar uitgehaald tegen Cercle Brugge op de derde speeldag van de Belgische eerste klasse B. Aan Den Dreef werd [naar artikel]

13. Proximus League – OHL pakt volle buit op veld van Cercle Brugge (03/10/2017 - Metro)

Oud-Heverlee Leuven heeft dinsdagavond in eerste klasse B met 0-3 gewonnen op het veld van Oud-Heverlee Leuven. Het ging om de openingswedstrijd van de negende speeldag. De Engelsman Elliott Moore opende na 28 minuten de score na een hoekschop van Storm. Tien minuten na de pauze verdubbelde Esteban Casagolda de voorsprong. Hij rondde een mooie […] [naar artikel]

14. Proximus League – Lierse verslaat Cercle Brugge en pakt 6 op 6 (17/11/2017 - Metro)

SK Lierse heeft vrijdag de openingswedstrijd van de zestiende speeldag in de Proximus League (1B) tegen Cercle Brugge gewonnen met 1-0. Frédéric Frans (70.) scoorde op het Lisp in een kansarme wedstrijd het enige doelpunt. Na twee speeldagen in de terugronde in 1B behoudt Lierse het maximum van de punten. Cercle Brugge staat voorlopig met […] [naar artikel]

15. LIVE: Thiago mist enorme kans om Club op voorsprong te zetten tegen Cercle (18/02/2024 - Sporza)

Hoogspanning in Brugge: Cercle ontvangt Club Brugge zondagnamiddag voor de derby. Cercle Brugge is volop in de running voor een plek in de Champions' Play-offs. [naar artikel]

16. Cercle Brugge komt naast OH Leuven in de stand na winning goal in minuut 92 (05/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Dankzij een ultieme kopbalgoal van Christiaan Ravych in de toegevoegde tijd komt Cercle Brugge voorlopig naast OHL op de negende plaats. Net als vorige week in Kortrijk gaf Cercle na een goal van Ueda een voorsprong weer uit handen. Tamari stelde nog voor de rust het evenwicht. Een logische draw leek in de maak tot de jonge verdediger Christiaan Ravych, vorig jaar gratis weggehaald bij Club Brugge, Cercle alsnog aan de driepunter hielp en op gelijke hoogte van OHL kopte. [naar artikel]

17. OHL zit Beerschot-Wilrijk op de hielen na ruime zege op Cercle (03/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Oud-Heverlee Leuven heeft vanavond in eerste klasse B met 0-3 gewonnen op het veld van Cercle Brugge. Het ging om de openingswedstrijd van de... [naar artikel]

18. KIJK LIVE. Anderlecht komt al vroeg op voorsprong tegen Cercle Brugge (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Kwartfinales Croky Cup [naar artikel]

19. LIVE: Minda zet Cercle op voorsprong na sensationele solo die begon in eigen zestien! (18/02/2024 - Sporza)

20. OHL wipt over Cercle dankzij penaltygoal van Casagolda (27/11/2016 - Sporza)

Oud-Heverlee Leuven heeft zijn eerste zege van de tweede periode te pakken. In eigen huis klopte het Cercle Brugge met het kleinste verschil. [naar artikel]

21. LIVE: Club krijgt meteen prima kans in Brugse derby tegen Cercle (18/02/2024 - Sporza)

22. OH Leuven doet goeie zaak tegen Cercle Brugge (07/04/2017 - Sporza)

In de play-downs van 1B heeft OH Leuven de drie punten thuis gehouden tegen Cercle Brugge. Esteban Casagolda maakte het enige doelpunt van de match. [naar artikel]

23. OH Leuven in zog van Anderlecht na 2-1-winst tegen Cercle op drift (05/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

OH Leuven klimt na winst tegen Cercle Brugge tot in het kielzog van Anderlecht. Met dinsdag nog de inhaalmatch tegen hekkensluiter Moeskroen ruiken ze zelfs de top-zes in het King Power @ Den Dreef. Een ontstellend zwak Cercle Brugge, dat enkel in een overtalsituatie op het eind kon dreigen, moet na een 3 op 18 stilaan naar onder beginnen kijken. [naar artikel]

24. OH Leuven houdt punten thuis tegen Cercle Brugge (07/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

OH Leuven heeft op de derde speeldag in de play-downs van de Proximus League Cercle Brugge geklopt met 1-0. Esteban Casagolda was de held bij de [naar artikel]