Sporza

26/12/2023 - 22:56
"Manchester United zit in de hoek waar de klappen vallen. Revelatie Aston Villa is vanavond op bezoek en liet er geen gras over groeien. Halfweg de eerste helft tikte Leander Dendoncker, voor het eerst in de basis dit seizoen, de 0-2 binnen op een corner."

1. LIVE: Manchester United buigt 0-2-achterstand helemaal om in topper tegen Aston Villa (26/12/2023 - Sporza)

Manchester United zit in de hoek waar de klappen vallen. Revelatie Aston Villa is vanavond op bezoek en liet er geen gras over groeien. Halfweg de eerste helft tikte Leander Dendoncker, voor het eerst in de basis dit seizoen, de 0-2 binnen op een corner. [naar artikel]

2. Manchester United haalt 3-0-achterstand op bij Chelsea (12/04/2019 - De Morgen)

3. Assist van De Bruyne biedt geen soelaas: Manchester United haalt achterstand in vijf minuten op en wint derby van stadsgenoot City (14/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Manchester United heeft zaterdagmiddag aan het langste eind getrokken in de derby tegen stadsgenoot City. Man City kwam weliswaar op voorsprong nadat Kevin de Bruyne weer eens met een assist uitpakte, maar de thuisploeg zette de wedstrijd in vijf minuten nog naar haar hand. Eindstand: 2-1. [naar artikel]

4. Al na 55 seconden op achterstand aangewezen: Manchester United laat dure punten liggen in Premier League (08/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Manchester United heeft op de 22ste speeldag in de Premier League de drie punten niet thuis kunnen houden. De Red Devils speelden voor eigen volk 2-2 gelijk tegen staartploeg Leeds United, dat al na 55 seconden op voorsprong kwam via Wilfried Gnonto. Toen Raphaël Varane een owngoal maakte voor 0-2 leek het kalf verdronken, maar via Marcus Rashford en Jadon Sancho pakte United alsnog een punt op Old Trafford. [naar artikel]

5. BEKIJK: Veerkrachtig Manchester United buigt 0-2-achterstand tegen Aston Villa nog om in een zege (26/12/2023 - Sporza)

In de Premier League heeft Manchester United de kersttopper tegen Aston Villa gewonnen. En hoe! In het laatste halfuur zette de thuisploeg een schijnbaar uitzichtloze situatie nog helemaal recht met 3 goals. [naar artikel]

6. Courtois mist topper tegen Manchester United door enkelblessure (16/04/2017 - Sporza)

Slecht nieuws voor Chelsea in de aanloop naar de topper tegen Manchester United. De competitieleider mist sluitstuk Thibaut Courtois door een enkelblessure. [naar artikel]

7. Manchester United kan in topper opnieuw rekenen op Marouane Fellaini (09/03/2018 - Het Belang van Limburg)

Manchester United kan zaterdagmiddag (om 13u30) tijdens de topper op Old Trafford tegen Liverpool opnieuw op Marouane Fellaini rekenen. De Rode Duivel is verlost van de knieblessure, die hij op 31 januari opliep tegen Tottenham. [naar artikel]

8. MULTILIVE BUITENLAND: Manchester United wint topper tegen Liverpool met 2-1 dankzij twee goals Rashford en assist Lukaku - Ronaldo in Eibar weer twee keer aan het kanon (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

In België is het wachten tot morgen op actie in de eerste klasse, maar de buitenlandse competities hebben vandaag al heel wat lekkers te bieden.... [naar artikel]

9. LIVE (13u30). Etaleert Hazard zijn klasse ook in topper tegen Manchester United? (20/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 13u30 • Stamford Bridge • Negende speeldag Premier League • Chelsea nog ongeslagen [naar artikel]

10. Herboren Manchester United wint dankzij De Gea nu ook topper, Tottenham dreigt top twee te moeten laten gaan (13/01/2019 - Het Belang van Limburg)

De transformatie van Manchester United onder Ole Gunnar Solskjaer is opvallend: na de 0-1-zege in de topper tegen Tottenham Hotspur won het sinds het vertrek van Jose Mourinho nu al zes wedstrijden op rij. De zege op Wembley had United wel (weer) in grote mate te danken aan doelman David De Gea. [naar artikel]