Sporza

27/12/2023 - 21:10
"Dolle slotfase zonder winnaar in Standard - STVV. De Rouches moesten lange tijd de wet van de sterkste ondergaan en zagen in de slotminuten revelatie Fujita de score openen. Alleen kreeg Standard diep in blessuretijd nog een strafschop, die Kanga verzilverde. Het rapport van Carl Hoefkens veranderde zo van 2 naar 3 op 15: koopt hij daarmee extra krediet?"

1. Standard vermijdt grotere crisis tegen STVV door laat penaltydoelpunt in 98e minuut (27/12/2023 - Sporza)

Dolle slotfase zonder winnaar in Standard - STVV. De Rouches moesten lange tijd de wet van de sterkste ondergaan en zagen in de slotminuten revelatie Fujita de score openen. Alleen kreeg Standard diep in blessuretijd nog een strafschop, die Kanga verzilverde. Het rapport van Carl Hoefkens veranderde zo van 2 naar 3 op 15: koopt hij daarmee extra krediet? [naar artikel]

2. 'The Magic Man' doet naam alle eer aan met nooit gezien penaltydoelpunt (05/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Lee 'The Magic Man' Trundle is zijn naam, toveren zijn beroep. De 40-jarige aanvaller van de Welshe derdeklasser Llanelli Town scoorde afgelopen [naar artikel]

3. 'The Magic Man' doet naam alle eer aan met nooit vertoond penaltydoelpunt (05/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE. Vertonghen en Alderweireld moeten achtervolgen na razendsnel penaltydoelpunt (01/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21 uur • Stadion: Wanda Metropolitano • Ref: Damir Skomina • Elke ploeg heeft twee Belgen in haar rangen [naar artikel]

5. LIVE. Penaltydoelpunt van Lukaku uitgewist door gelijkmaker van Torino (14/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag • Stadio Olimpico Grande Torino • Aftrap: 15u • Inter is leider met zes punten voorsprong op Milan [naar artikel]

6. Lukaku zet Inter met penaltydoelpunt op weg naar lastige 1-2 zege bij Torino (14/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het werd allesbehalve een zondagswandeling voor Inter op bezoek bij Torino. De competitieleider creëerde erg weinig kansen, maar wist uiteindelijk toch de drie punten uit de brand te slepen. Romelu Lukaku toonde zich met het openingsdoelpunt vanaf elf meter nog maar eens belangrijk. [naar artikel]

7. Manchester City naar halve finale FA Cup, De Bruyne belangrijk met penaltydoelpunt (20/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City en Kevin De Bruyne plaatsen zich voor de halve finale van de FA Cup. Na een moeizame eerste helft versloegen ze Southampton uiteindelijk met 1-4. KDB trapte zijn ploeg op het uur vanop de stip weer op voorsprong. In de halve finale wachten of Chelsea of Crystal Palace of de winnaar van Liverpool - Notthingham Forest. Die laatsten vechten om 19u uit wie het laatste ticket voor de halve finale krijgt. [naar artikel]

8. Manchester City naar halve finale FA Cup tegen waarschijnlijk Liverpool, De Bruyne belangrijk met penaltydoelpunt (20/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City en Kevin De Bruyne plaatsen zich voor de halve finale van de FA Cup. Na een moeizame eerste helft versloegen ze Southampton uiteindelijk met 1-4. KDB trapte zijn ploeg op het uur vanop de stip weer op voorsprong. In de halve finale wacht de winnaar van Liverpool - Notthingham Forest. Die twee vechten om 19u uit wie het laatste ticket voor de halve finale krijgt. In de andere halve finale neemt Chelsea het op tegen Crystal Palace. [naar artikel]

9. Yannick Carrasco bezorgt Atlético Madrid zege in stadsderby met penaltydoelpunt (09/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Atlético Madrid heeft zondag de Madrileense derby tegen Real gewonnen met 1-0 op de 35e speeldag in La Liga. Yannick Carrasco zette in de 40e minuut een strafschop om, het enige doelpunt van de partij. [naar artikel]

10. Newcastle boekt nipte zege tegen Fulham nadat bizar penaltydoelpunt van Aleksandar Mitrovic wordt afgekeurd (15/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Ook op zondag werd er in de Premier League gevoetbald. Newcastle speelde op hetzelfde moment tegen Fulham en behaalde hetzelfde resultaat: 1-0. De uitslag had echter helemaal anders kunnen zijn, want een opmerkelijk penaltydoelpunt van Aleksandar Mitrovic (ex-Anderlecht) namens Fulham werd afgekeurd. [naar artikel]