Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Tijd

'Tien doden bij Oekraïense aanval op Russisch Belgorod'

30/12/2023 - 17:01
"16:36 Bij een Oekraïense aanval op de Russische stad Belgorod zijn zaterdag tien mensen omgekomen en 45 gewond geraakt. Dat heeft het Russische ministerie van Noodsituaties gemeld, een dag na massale Russis..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. 'Tien doden bij Oekraïense aanval op Russisch Belgorod' (30/12/2023 - De Tijd)

16:36 Bij een Oekraïense aanval op de Russische stad Belgorod zijn zaterdag tien mensen omgekomen en 45 gewond geraakt. Dat heeft het Russische ministerie van Noodsituaties gemeld, een dag na massale Russis... [naar artikel]


2. LIVE OEKRAÏNE. Vier doden bij Oekraïense aanval in Russisch Belgorod - Macron wil wapenbestand tijdens Spelen van Parijs (19/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

De Russische president Vladimir Poetin waarschuwde maandag het Westen dat een conflict tussen Rusland en de NAVO betekent dat de wereld één stap verwijderd is van de Derde Wereldoorlog. Poetin zei dit in reactie op de Franse president Emmanuel Macron, die in februari verklaarde dat hij de inzet van grondtroepen in Oekraïne in de toekomst niet kan uitsluiten. Macron zal Poetin binnenkort vragen om een tijdelijk wapenbestand tijdens de Olympische Spelen van Parijs deze zomer. Volg alle updates over de oorlog in Oekraïne in onze liveblog. [naar artikel]


3. Veertien doden en meer dan honderd gewonden bij Oekraïense aanval op Russische stad Belgorod: ‘Aanval zal niet ongestraft blijven’ (30/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Na Oekraïense aanval op Russische stad Belgorod: ‘De aanval zal niet ongestraft blijven’ • VN-Veiligheidsraad zit vanavond samen (30/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. LIVE. Geen doden na aanval in Belgorod – "Oekraïne heeft nog steeds controle over zuidwestelijke rand van Bachmoet", volgens onderminister van Defensie (23/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

De oorlog in Oekraïne woedt stevig door. Na een bikkelharde strijd in de Oekraïense stad Bachmoet, in het oosten van het land, zeggen Russische troepen het gebied nu in handen te hebben. Maandag hebben anti-Kremlin milities de Russische grensregio Belgorod aangevallen. Rusland spreekt van ‘saboteurs’. De gouverneur dringt er bij de bewoners op aan om voorlopig niet terug te keren naar huis. Er zouden geen doden gevallen zijn bij de aanvallen, wel twee gewonden. [naar artikel]


6. Tien doden en 45 gewonden bij Oekraïense aanval op Belgorod, ook twee kinderen omgekomen (30/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live - Zelensky: Rusland wil ‘wereldwijde aanslag op democratie’ • Russisch munitiedepot in brand in Belgorod (27/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Explosies in Russische grensstad Belgorod • Russisch leger bevestigt nieuw Oekraïens offensief in Cherson (15/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!