Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. Premier Netanyahu: "Oorlog zal nog vele maanden duren” - Israël valt opnieuw doelen aan in Syrië

30/12/2023 - 20:50
"De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft gezegd dat Israël op “alle fronten vecht” in een oorlog die volgens hem nog vele maanden zal duren. In Gaza zijn in het afgelopen etmaal ongeveer honderd doden gevallen. En het Israëlische leger heeft tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag luchtaanvallen uitgevoerd op doelwitten in Syrië. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE ISRAËL. Premier Netanyahu: "Oorlog zal nog vele maanden duren” - Israël valt opnieuw doelen aan in Syrië (30/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft gezegd dat Israël op “alle fronten vecht” in een oorlog die volgens hem nog vele maanden zal duren. In Gaza zijn in het afgelopen etmaal ongeveer honderd doden gevallen. En het Israëlische leger heeft tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag luchtaanvallen uitgevoerd op doelwitten in Syrië. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


2. 100 dagen oorlog, 24.000 doden, “en niemand zal Israël stoppen”: Netanyahu blijft oorlog halsstarrig verdedigen (15/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Honderd dagen oorlog is niet genoeg voor de Israëlische premier Benjamin Netanyahu. Hij wil verder vechten tot de vijand helemaal is uitgeschakeld. “En niemand zal ons tegenhouden.” [naar artikel]


3. Live - Netanyahu voorspelt dat oorlog ‘nog vele maanden gaat duren’ • Israëlisch leger ‘bestormt Hamas-hoofdkwartier’ (31/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. ‘Netanyahu heeft er alle belang bij de oorlog in Gaza nog maanden te rekken. Opeens scharen de Israëli’s zich achter hem’ (30/01/2024 - Humo)

[naar artikel]


5. INTERVIEW. Buitenlandminister Lahbib over zes maanden oorlog in Gaza: “Met Netanyahu aan het roer zal vrede moeilijk worden” (07/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Al exact zes maanden lang duurt het bloedvergieten in Gaza. Minister van Buitenlandse Zaken Hadja Lahbib (MR) bezocht Israël vorige week. Wordt het tijd voor harde maatregelen in plaats van enkel praten? Waarom voeren we geen sancties in tegen Israël zoals tegen Rusland? En waarom leek ze zo geïrriteerd door haar Israëlische collega? “Mijn kinderen stellen mij soms ook vragen over de situatie.” [naar artikel]


6. Als omkopen en oorlog voeren niet meer helpen: Israëlische premier Netanyahu op weg naar de uitgang (02/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

In Israël is het einde van een tijdperk in zicht. Er wordt daar een regering gevormd zonder Benjamin Netanyahu, de langstzittende premier in de geschiedenis van het land. Die had gerekend op nieuwe verkiezingen — wat mogelijk heeft bijgedragen tot de oorlog van vorige maand — maar wordt nu buitenspel gezet door zowat al zijn tegenstrevers. [naar artikel]


7. Israëlische premier Netanyahu reageert met dreigende taal na “militaire operatie" Hamas: "Burgers van Israël, we zijn in oorlog” (07/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft in een niet mis te verstane boodschap aan de bevolking van zijn land gezegd dat Israël in oorlog is. “Burgers van Israël, wij zijn in oorlog en we gaan winnen”, sprak hij in een videotoespraak vanuit het militaire hoofdkwartier in Tel Aviv. [naar artikel]


8. Live - Israëlische premier Netanyahu: ‘Tweede fase van de oorlog is begonnen’ (28/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. LIVE. Israëlische premier Netanyahu: “Het wordt een lange en moeilijke oorlog” - Hamas eist vrijlating van alle Palestijnse gevangenen in ruil voor gijzelaars (28/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Israël heeft de grondoperaties tegen Hamas in de Gazastrook verder uitgebreid. In de nacht van vrijdag op zaterdag vonden zware bombardementen plaats in het gebied, maar de Israëlische strijdkrachten lijken nog niet begonnen te zijn met een grondoffensief. De Gazastrook is volledig afgesneden van internet en telecommunicatie en meerdere hulporganisaties melden dat ze geen contact kunnen krijgen met hun medewerkers ter plaatse. Volgens de Israëlische premier Benjamin Netanyahu wordt het een lange en moeilijke oorlog: “Maar we zijn voorbereid”. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!